= Налоговая НАГРУЗКА: что, сколько, с кого, и как? =
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4338 разів
- Подякували: 7791 раз
Вот так, кто чем может.. кто 19 грн, кто 834 грн, и вывели нашу экономику из ж.... Стабільність і покращення!#boast#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1729 разів
Ви знаєте, я тільки но подумала, зараз нагряне Начфін, і всіх в пух і прах, я знаю , що особисто я не правильно роблю#blush#Бюгюльмэ писав:Что ж вы, барышни, разбазариваете хозяйское добро?! Начфина на вас нету! Придёт сейчас - всем раздаст на орехи, чтоб не повадно было налоговиков баловать и прогибаться по всякой мелочи )))
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
Да я-то пошутила, а Начфин серьёзно рассвирепеет #g_crazy#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1966 разів
- Подякували: 3127 разів
Я на всякий случай отпишусь #g_haha#
Дяденька Начфин, не ругайтесь, пожалуйста! Учредитель сказал "Да пусть подавятся, им повезло что у меня времени на разборки нет сейчас, надо производство запустить. Со следующего квартала всех посылаем на ...." #aggr#
Дяденька Начфин, не ругайтесь, пожалуйста! Учредитель сказал "Да пусть подавятся, им повезло что у меня времени на разборки нет сейчас, надо производство запустить. Со следующего квартала всех посылаем на ...." #aggr#
- nachfin
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 326 разів
- Подякували: 5931 раз
слегка переименовав:tunika писав: Учредитель сказал "Да пусть подавятся
п.1 Учредитель всегда прав
п.2 Если учредитель не прав, см. п.1
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
Но, похоже, уже на подлете!!!
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 262 рази
Есть письмо ГНАУ о тщательном анализе налоговой нагрузки на предприятиях за 9 мес.2012 года.Это связано с авансовыми платежами по налогу на прибыль в 1 кв. 2013 года, в котором есть четкое указание о принятии мер по недопущению снижения налог.нагрузки за 9 мес.по сравнению с полугодием.LyudMila76 писав:В мене тиха істерика: звонок з податкової , чому я #g_mad# дослівно "неадекватно в 3-му кварталі зменшила дохідну частину в порівнянні з 2-м"#swoon# , я такого довб...... до цього не чула й не бачила, вже область прислала обзорний лист, і я така падлюка, млжна здохуть,не краще #hunter# їх
Письмо от 03.10.12 № 4975/0/71-12/15-1217
- nachfin
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 326 разів
- Подякували: 5931 раз
ИЗ него
При цьому вважаємо за доцільне наголосити, що податкові органи ДПС повинні:
• вжити всіх заходів щодо недопущення зниження нарахування податку на прибуток у III кварталі 2012 року проти II кварталу 2012 року;(#rolf# уписаться можно-nachfin)
• вчасно провести камеральні перевірки поданої звітності з податку на прибуток за 9 місяців п. р. та в цілому за 2012 рік та в разі встановлення порушень складати акти камеральних перевірок та приймати податкові повідомлення-рішення;
• у разі донарахування бази для обчислення авансового внеску з податку на прибуток, що підлягатиме сплаті, шляхом як самостійного виправлення помилок платниками податку, так і за наслідками проведених перевірок податковими органами, забезпечити нарахування та сплату авансового внеску з податку на прибуток від загальної бази нарахування, тобто з урахуванням таких донарахувань;
• в разі встановлення факту заниження нарахування та сплати щомісячного авансового внеску з податку на прибуток забезпечити донарахування податку та застосування штрафних санкцій згідно з чинним законодавством;
• у разі якщо платник податку, який сплачує авансовий внесок, за підсумками першого кварталу звітного (податкового) року не отримав прибуток або отримав збиток, а тому авансових внесків у другому - четвертому кварталах звітного (податкового) року не здійснює, вжити заходів щодо прискорення подання такими платниками податкової звітності за I квартал звітного року(#rolf# разбежался, каждому овощу свой срок-nachfin), що буде свідченням правомірності несплати таким платником авансового внеску у квітні звітного року.
Зважаючи на викладене, головними критеріями оцінки результатів роботи підпорядкованих органів ДПС в частині адміністрування податку на прибуток стане:
• своєчасна та у повній мірі сплата платниками авансового внеску з податку на прибуток;
• залучення до сплати авансового внеску всіх платників податку на прибуток згідно з нормами Податкового кодексу;
• розширення бази для нарахування податку на прибуток за наслідками декларування податку за 9 місяців п. р. та в цілому за 2012 рік.
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
слухайте, ну говорили ж що авансові платежі для тих, хто дохід має більше 10 млн. коиму дзвонили - так є? бо оце про тих 18 грн - малючок такий, ясельний прямо.їх тут яким боком під роздачу???
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
[/quote]nachfin писав: Зважаючи на викладене, головними критеріями оцінки результатів роботи підпорядкованих органів ДПС в частині адміністрування податку на прибуток стане:
• розширення бази для нарахування податку на прибуток за наслідками декларування податку за 9 місяців п. р. та в цілому за 2012 рік.
А сие как понимать? Они будут помогать налогоплательщику больше продать/построить/произвести? Каким образом можно "расширить базу для начисления налога".