Заповнюю в ОПЗ додаток 9 (питому вагу), там внизу остання строчка, питома вага в %, у мене всі 100 % с/г товари, в графі 7 (питома вага не с/г товарів) ставити прочерк чи прописувати 0,00 %?
Спецрежим НДС с/х
-
- Знаток
- Дякував (ла): 20 разів
Доброго дня. Підскажіть спецрежим ПДВ декларація подається скорочена чи спеціальна. І в Д10 що відображається?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 323 рази
Скорочена. У Додатку 10 відображаєте у відповідних таблицях операції з реалізації та придбання товарів і послуг, які стосуються: у 1ій - зернових та технічних культур, у 2-ій - тваринництва, у 3-ій - іншого сільського господарства.nata-frost писав:Доброго дня. Підскажіть спецрежим ПДВ декларація подається скорочена чи спеціальна. І в Д10 що відображається?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
Код декларації: J0209009 - "ПОДАТКОВА ДЕКЛАРАЦІЯ З ПОДАТКУ НА ДОДАНУ ВАРТІСТЬ (скорочена)(0121-0123)"nata-frost писав:Доброго дня. Підскажіть спецрежим ПДВ декларація подається скорочена чи спеціальна. І в Д10 що відображається?
-
- Высший разум
Прочерки і нулі не треба ставити, програма сама поставить прочерки.fgrubin писав:Заповнюю в ОПЗ додаток 9 (питому вагу), там внизу остання строчка, питома вага в %, у мене всі 100 % с/г товари, в графі 7 (питома вага не с/г товарів) ставити прочерк чи прописувати 0,00 %?
-
- Высший разум
Прочерки звісно ж не ставлю. Просто чомусь подумав, а може там нулі треба. До січня 2016 ОПЗ автоматом підсумки вибивала, зараз вручну розносю, то й задумався.
Не підкажите, як 24 рядок за грудень перенести? Який алгоритм, у мене він увесь в діяльності 50/50.
Не підкажите, як 24 рядок за грудень перенести? Який алгоритм, у мене він увесь в діяльності 50/50.
-
- Высший разум
Треба читати форум, у мене був рядок 25.2fgrubin писав:Прочерки звісно ж не ставлю. Просто чомусь подумав, а може там нулі треба. До січня 2016 ОПЗ автоматом підсумки вибивала, зараз вручну розносю, то й задумався.
-
- Высший разум
Знайшов таке:
павло56 писав:Рядок 24 (податковий кредит) ділиться пропорційно розподілу реалізації с-г продукціїї за 12попередніх місяців (січень -грудень 2015р) згідно дод 9. Поділений ПК зноситься в рядок 11 Додатка 10 у відповідні таблиці. Аналогічним порядком розноситься ПК за січень 2016 у рядок 5.1 Додатка 10. Але тут є особливість -якщо ви зможите доказати, що по певній податковій накладні весь ПК піде в одну групу культур (наприклад зернові ) то можна туди і відносити ,але це така собі ловушка для підстав перевірки податківцями (тому Що потрібно ДОКАЗАТИ). Таку інформацію почув на семінарі .
Бабушка писав:Може підскажете , мене смущає в додатку 10 рядок 11.1 сума попереднього періоду плюс рядок 5.1 податковий кредит звітного періоду в результаті рядок 12.
Зносимо в декларацію рядок 12 додатка 10 в рядок 17 декларації ? но 17 рядок для податкового кредиту звітного періоду, може в 19 або опечатка , або я вже запуталась , підскажіть будь ласка
павло56 писав:Рядок 17 не тільки Податк.Кредит поточного місяця .а і з залишком попередннього періоду(рядок16 =сумі рядків 11по Дод10)
Бабушка писав: Велика подяка ! чому-то я рішила що, радок 16 декларації заповняється тільки в загальній деці , начиталась всього підряд потім в голові каша , я тепер знесу рядок 11.1 додатку 10 в рядок 16.1 та 16 декларації ,правильно я все зрозуміла ?
Алька@@@@ писав: А потім ще рядок 19 та 21 Деки
-
- Высший разум
Вирішив відкрити ще один спецрахунок по акумуляції ПДВ в іншому банку. Старий рахунок в Авалі, але всі платежі і гроші я зараз проводю в іншому банку, тому мені зручніше там тримати рахунок 2604.
Заяву на відкриття рахунку подав сьогодні, і вказав реквізити нового рахунку в спецдекларації.
Отримав 2 квитанцію з попередженням, що рахунок не знайдено. Але декларація прийнята.
Це може бути проблемою? Може краще нову звітну з діючим рахунком?
Заяву на відкриття рахунку подав сьогодні, і вказав реквізити нового рахунку в спецдекларації.
Отримав 2 квитанцію з попередженням, що рахунок не знайдено. Але декларація прийнята.
Це може бути проблемою? Може краще нову звітну з діючим рахунком?
mss писав:Оплату не розносять і рахують щтрафи, як з цим боротись. Дякую.Nin4ka писав:с того месяца, как ввели электр.счета, они и сами видят Ваши оплатыkaravaj писав:Подскажите, а с кого периода не нужно в отделение налоговой носить платёжки про уплату ПДВ?