а що далі? строчка 2 не зміниться, і на цю суму зареєструвати ніяких ПН я не зможу...тільки зменшу в декларації суму "до сплати"?Nadiy писав:включіть у декларацію серпняЗорянаК писав:Доброго дня! Може, у когось була подібна ситуація. Контрагент зареєстрував на мене ПН за квітень 2015р, як я зроблю УР за квітень і включу цю ПН (збільшу свій податковий кредит). то як зміниться мій витяг? я думаю, що витяг не зміниться, але де тоді з"явиться ця сума (ПДВ з ПН), на особистому рахунку (лицевом счёте в налоговой) ?
НЕТ электронному администрированию НДС с 01.01.2015
-
ЗорянаК
- Мудрец

- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 23 рази
-
Nadiy
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
тільки зменшити суму до сплати,ЗорянаК писав:а що далі? строчка 2 не зміниться, і на цю суму зареєструвати ніяких ПН я не зможу...тільки зменшу в декларації суму "до сплати"?Nadiy писав:включіть у декларацію серпняЗорянаК писав:Доброго дня! Може, у когось була подібна ситуація. Контрагент зареєстрував на мене ПН за квітень 2015р, як я зроблю УР за квітень і включу цю ПН (збільшу свій податковий кредит). то як зміниться мій витяг? я думаю, що витяг не зміниться, але де тоді з"явиться ця сума (ПДВ з ПН), на особистому рахунку (лицевом счёте в налоговой) ?
можна наприкл зменшену суму перерах на рах сеа і таким чином змінити ряд2
-
мелодия
- Знаток
- Дякував (ла): 16 разів
- Подякували: 1 раз
Да все это понятно. Но это же повторюсь ГРАБЕЖ. #g_cray2#Nadiy писав:Для обрахунку показників ΣНаклОтр, ΣНаклВид та ΣМитн використовуються документи (податкові накладні, розрахунки коригування, митні декларації, аркуші коригування та додаткові декларації), складені починаючи з 1 липня 2015 року.мелодия писав:А на каком основании не вклячаются эти опоздавщие зарегистрированние налоговые? ведь строка 3 вытяга звучит так "Загальна сума податку за отриманими платником податку податковими накладними та РК зареєстрованими в Реєстрі". Может где то написано, что они не должні включаться, а если не написано так они должні біть во второй строке. Иначе получается ерунда, есть 24 строка в декларации т.е. налогового кредита больше а в вытяге стр 2 " Сума налога на которую плательшик имеет право зарегистрировать НН" стоит минус.Скрытый текст
RYZYK писав: А есть реальные действия по "проявке" такого НК (Июньского, но зарегистророванного с опозданием в июле) в строке 2 вытяга?
На горячей линии мне сказали, чтобы я с ним попрощалась!
Никто не делал уточненки?
Неужели у меня одной такая сетуация. Мы вынуждены были заплатить НДС за июнь потому что нашему поставщику не вернули 24 строку в июле он заплатитл немалую сумму чтобы зарегистрировать нам налоговую и теперь я включаю эту НН в июль, имею 24 строку в декларации за июль и немогу регистрировать НН (т.к. налоговая за июнь и в формулу она не включена) . А что бы зарегистрировать новые НН я должно опять заплатить ту же сумму что у меня в 24 строке. Для нашего предприятия упаченая сумма очень велика- впринципе мы заплатили налог с оборота 20%.
Ну может все же есть реальные действия по "проявке" такого НК (Июньского, но зарегистророванного с опозданием в июле) в строке 2 вытяга? Помогите, подскажите, подумайте. Куда звонить, куда писать? #smile3#
- Симпа
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1948 разів
- Подякували: 571 раз
аналогичноTabletka писав:у меня чот с утра ничо не фурычит( не приходят не только квитанции, но даже повидомлення
- Симпа
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1948 разів
- Подякували: 571 раз
аналогичноTabletka писав:у меня чот с утра ничо не фурычит( не приходят не только квитанции, но даже повидомлення
- Елена_П
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 800 разів
- Подякували: 3799 разів
А мне пришли квитанции, что контрагент получил и утвердил мою НН, а еще вот такая информация в разделе новостей от Медка:
Обережно! Вірус в поштовій розсилці
Інформуємо Вас, що невідомі зловмисники розсилають електронні листи з вірусом, в яких відправником числиться нібито розробник «M.E.Doc IS».
Як розпізнати лист з вірусом?
Відправник: "М.Е.Д.О.К. "
Тема листа: " Важно! по работе Медок 2015р."
Зміст:
"Інформація по роботі М.Е.Д.О.К. на Осінь 2015р. Документи прілогается.
КОНТАКТИ
Контакти в Києві:
Відділ продажу: (044) 206-72-15
Технічна підтримка: (044) 206-72-10"
У даному листі у вкладенні міститься вірус, візуально відображуваний у вигляді документа WORD. Ні в якому разі не потрібно зберігати документ і виконувати його запуск! Це може спричинити за собою негативні наслідки: зараження комп'ютера вірусними програмами і проблеми в роботі ПК.
У випадку якщо Ви все ж виконали запуск даного файлу, необхідно в обов'язковому порядку оновити антивірусну систему і виконати повне сканування ПК на віруси. На даний момент основні антивірусні системи, у тому числі ESET-NOD32, успішно виконують виявлення даного вірусу.
Ситуація знаходиться на контролі Розробника, вживаються необхідні заходи щодо з'ясування відправника даної розсилки. Також Розробником найближчим часом будуть направлені відповідні запити в компанії розробники антивірусних систем.
-
Татьяна123
- Знаток
- Подякували: 2 рази
девочки, кто знает, поставщик зарегистрировал налоговые накладные с неверной датой, естественно я не имею право на налоговый кредит по таким накладным. как исправить такую ошибку?