Декларацию делаю в Медке. Автоматически попадает в Додаток 5 как НН, выписанная на плательщика НДС. Поэтому и возник вопрос.Nadiy писав:в 1с при автоматичному заповненні пн на перевищення, при формуванні декларації ці суми автоматично попадають у дод5 у рядок іншіcometa писав:ВопросNadiy писав: Податкові накладні, складені за операціями з постачання товарів/послуг неплатникам податку, не ідентифікованим особам, за щоденними підсумками операцій (якщо податкова накладна не була складена на ці операції), податкові накладні на суму перевищення звичайної ціни над фактичною та/або у разі визнання умовного постачання товарів/послуг, та інші податкові накладні, усі примірники яких, залишаються у продавця (крім податкових накладних, складених покупцем (отримувачем) послуг від нерезидента), відображаються в рядку «Інші».
податкова накладна на суму перевищення звичайної ціни над фактичною В данных Покупателя ставлю свои данные. Как она попадет в строку Інші Додатка 5? У меня не попадает.
Декларация НДС
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2642 рази
- Подякували: 1922 рази
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 830 разів
- Подякували: 607 разів
Да, я заполняю.Financier писав:А если не претендуешь, но дека минусовая? 22.1 нужно заполнять?ИРИНА_ОК писав:LEMON писав:Уточняю: Если декларация с +, мне не нужно заполнять окошко в стр. 22,1 ?
Не нужно. 22,1-для претендующих на бюджетное возмещение
-
- Профи
- Дякував (ла): 19 разів
- Подякували: 7 разів
Подскажите пожалуйста.Сдала деку и ошиблась в графе 22.1.во второй квитанции указана сумма больше чем я поставила.нужно ли сдавать нову звітну?? И если нужно,то сдаётся нова звітна только декларация или ещё и все дадатки?
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
Нет, только через УР за апрель.Шевчук писав:Підскажіть,а податковий кредит за квітень 15,виписаний і зареєстрований вчасно,можна включати в звіт за вересень 15. Завчасно дякую.
-
- Профи
- Дякував (ла): 19 разів
- Подякували: 7 разів
Если не ошибаюсь,то нельзя.Только уточненкой за тот месяц в котором была выписана накладная.Шевчук писав:Підскажіть,а податковий кредит за квітень 15,виписаний і зареєстрований вчасно,можна включати в звіт за вересень 15. Завчасно дякую.
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 11 разів
Добрый день! Подскажите пожалуйста,
Я заррегила нн на сумму ндс 15921,29.
В деке НДС я отобразила ( р.І стр. 1Б ) за счет округления НДС 15922
В вытяге про стан рахунку вылазит стр.8 (загальна сума перевищення....) в размере 1 грн.
Скажите плиз, я должна в деке по НДС изменять стр. 1Б р.І на 15921, если это будет очень коряво???
В вытяге про стан рахунку вылазит стр.8 (загальна сума перевищення....) в размере 1 грн.
Скажите плиз, я должна в деке по НДС изменять стр. 1Б р.І на 15921, если это будет очень коряво???
- Тюша
- Акула НКУ
Такая "фигня" у многих вылазит. На форуме уже обсуждалось, что пока с этим ничего поделать нельзя.Укрнет писав:Добрый день! Подскажите пожалуйста,
-
- Оракул
- Дякував (ла): 106 разів
- Подякували: 32 рази
Два раза отправляю декларацию и два раза приходит ответ- ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.
При необхідності виправте документ та відправте його знову.
Виявлені помилки:
Порушено вимоги п.49.3 ст.49 Податкового кодексу України, а саме:податковий документ направлено до контролюючого органу за відсутності накладання ЕЦП.
Было ли у кого-то такое????? КАРАУЛ#g_cray2#
Виявлені помилки:
Порушено вимоги п.49.3 ст.49 Податкового кодексу України, а саме:податковий документ направлено до контролюючого органу за відсутності накладання ЕЦП.
- Тюша
- Акула НКУ
Может тоже стан "9" присвоили?Поля-Полина писав:Два раза отправляю декларацию и два раза приходит ответ- ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.
Виявлені помилки: