g.let писав:Natalenna писав:Noti писав:
я думаю,що 5 буде мало,там за весь квартал треба робити,а це вже 3*5,але треба подивитися спочатку об"єм роботи. "Люблю"такі фірми ,які щукають бухгалтера на початку року,ще й хочуть чим поменше заплатити.
там бухгалтер померла, інсульт. вони мені запропонували йти на сумісництво, але я не ризикну після того, як подивилася на їх дотримання трудового законодавства і ступінь бардаку в документах. обєм роботи там невеликий, як я бачила. Там є помічник бухгалтера, яка сказала, що вона нічого не знає в обліку, проте в ході роботи виявилося, що вона у всьому орієнтується. швидше за все не хоче ставити підпис на паперах.
я хочу зробити і помахати ручкою.
закрыть 4 квартал это: ЕСВ, НДФЛ, ЕН, баланс и НН за вторую половину декабря. Их может быть 2, а может 222.
а что за мрак по поводу трудового законодательства?
зарплата виплачується 1 раз в місяць, як виходить, до 5,до 7, до 9го. Відпускні наперед не виплачують, офорляють по цпх робочих. В кадри я так і не лізла. Працівники - не інваліди у них можуть бути без збереження зарплати місяцями і т.д. Фірма - золоте дно для інспекції з праці.
у них бюджетні обєкти, багато субпідряду. ніхто не слідкує за датами закриття субпідряду, щоб вони грали з датами у замовника (ну це питання організації праці).