? РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ ✔

Пошта взаємодопомоги, посилання на ресурси і т.д.
g.let
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 375 разів

Повідомлення g.let »

МилаМила писав:
g.let писав:
Скрытый текст
МилаМила писав: А в реальности?
то есть зарплата глбуха, который ведет 11 ТОВ на ОС и остальное все, что вы описали выше, получает 4300,00 грн в месяц????????????????????????
Вы неправильно поняли не 11 а одно ТОВ.
[/spoiler]
МилаМила писав:Всем привет !11 ТОВ на общей системе
#g_crazy#

простите

но все равно мало #g_mad#
самое мало 12-15 глбуху, и 10 помощнику

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

МилаМила писав:
Скрытый текст
g.let писав:
Скрытый текст
МилаМила писав: А в реальности?
то есть зарплата глбуха, который ведет 11 ТОВ на ОС и остальное все, что вы описали выше, получает 4300,00 грн в месяц????????????????????????
Як ви написали, так ми і зрозуміли #g_crazy#

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7198 разів
Подякували: 2402 рази

Повідомлення Ребекка »

g.let писав:
МилаМила писав:
g.let писав:
Скрытый текст
[/spoiler]
МилаМила писав:Всем привет !11 ТОВ на общей системе
#g_crazy#

простите

но все равно мало #g_mad#
самое мало 12-15 глбуху, и 10 помощнику
тоді я краще б була рядовим бухом #wink#

g.let
Высший разум
Высший разум

Повідомлення g.let »

Ребекка писав:тоді я краще б була рядовим бухом #wink#

однозначно!

но там.... рядовой на 600,00 меньше главного получает
но что думает главный, получая 4300,00?!?!?! #wall#

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

g.let писав:
Скрытый текст
Natalenna писав:
Noti писав: я думаю,що 5 буде мало,там за весь квартал треба робити,а це вже 3*5,але треба подивитися спочатку об"єм роботи. "Люблю"такі фірми ,які щукають бухгалтера на початку року,ще й хочуть чим поменше заплатити.
там бухгалтер померла, інсульт. вони мені запропонували йти на сумісництво, але я не ризикну після того, як подивилася на їх дотримання трудового законодавства і ступінь бардаку в документах. обєм роботи там невеликий, як я бачила. Там є помічник бухгалтера, яка сказала, що вона нічого не знає в обліку, проте в ході роботи виявилося, що вона у всьому орієнтується. швидше за все не хоче ставити підпис на паперах.
я хочу зробити і помахати ручкою.
закрыть 4 квартал это: ЕСВ, НДФЛ, ЕН, баланс и НН за вторую половину декабря. Их может быть 2, а может 222.
а что за мрак по поводу трудового законодательства?
зарплата виплачується 1 раз в місяць, як виходить, до 5,до 7, до 9го. Відпускні наперед не виплачують, офорляють по цпх робочих. В кадри я так і не лізла. Працівники - не інваліди у них можуть бути без збереження зарплати місяцями і т.д. Фірма - золоте дно для інспекції з праці.
у них бюджетні обєкти, багато субпідряду. ніхто не слідкує за датами закриття субпідряду, щоб вони грали з датами у замовника (ну це питання організації праці).
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

g.let
Высший разум
Высший разум

Повідомлення g.let »

Natalenna писав:
Скрытый текст
g.let писав:
Скрытый текст
Natalenna писав: там бухгалтер померла, інсульт. вони мені запропонували йти на сумісництво, але я не ризикну після того, як подивилася на їх дотримання трудового законодавства і ступінь бардаку в документах. обєм роботи там невеликий, як я бачила. Там є помічник бухгалтера, яка сказала, що вона нічого не знає в обліку, проте в ході роботи виявилося, що вона у всьому орієнтується. швидше за все не хоче ставити підпис на паперах.
я хочу зробити і помахати ручкою.
закрыть 4 квартал это: ЕСВ, НДФЛ, ЕН, баланс и НН за вторую половину декабря. Их может быть 2, а может 222.
зарплата виплачується 1 раз в місяць, як виходить, до 5,до 7, до 9го. Відпускні наперед не виплачують, офорляють по цпх робочих. В кадри я так і не лізла. Працівники - не інваліди у них можуть бути без збереження зарплати місяцями і т.д. Фірма - золоте дно для інспекції з праці.
у них бюджетні обєкти, багато субпідряду. ніхто не слідкує за датами закриття субпідряду, щоб вони грали з датами у замовника (ну це питання організації праці).
отказаться вести на постоянной основе может это и правильное решение, а составить отчеты на основании того, что есть, и зарегить НН вполне возможно. Интересно сколько они предлагают ))

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

g.let писав:
Natalenna писав:
Скрытый текст
g.let писав:
Скрытый текст
отказаться вести на постоянной основе может это и правильное решение, а составить отчеты на основании того, что есть, и зарегить НН вполне возможно. Интересно сколько они предлагают ))
Відпишу як почую суму.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Myami
Гений
Гений
Подякували: 304 рази

Повідомлення Myami »

МилаМила писав:Всем привет !11 ТОВ на общей системе налогообложения + НДС + акциз +валютний кредит от нерезидента с ежемесячной уплатой процентов в валюте , занимаеться виращиванием с-х продукции . арендует 1300 га зели (расчеты с 120 пайщиками) + около 20 наемных рабочих+ все кадропроизводство ( приказы , трудовые и т.д. ) +договора . В штате 2 бухгалтера : главный + рядовой . Сколько будет стоит ведение бухучета ? В штатке оклад главбуха 5350 бухгалтера 4600. Не маловато ли ?
Прочитав уровни зп, которые вы написали я была в шоке!!! ЗП гл.буха как минимум 12-15 тыс, а помощника 5-7000. Если есть возможность, не беритесь за такое предприятие. Судя по вашему тексту там бардак. И врядли вам согласятся платить норм зп. А головной боли очень много.

Нина1801
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 139 разів

Повідомлення Нина1801 »

Myami писав:
МилаМила писав:Всем привет !11 ТОВ на общей системе налогообложения + НДС + акциз +валютний кредит от нерезидента с ежемесячной уплатой процентов в валюте , занимаеться виращиванием с-х продукции . арендует 1300 га зели (расчеты с 120 пайщиками) + около 20 наемных рабочих+ все кадропроизводство ( приказы , трудовые и т.д. ) +договора . В штате 2 бухгалтера : главный + рядовой . Сколько будет стоит ведение бухучета ? В штатке оклад главбуха 5350 бухгалтера 4600. Не маловато ли ?
Прочитав уровни зп, которые вы написали я была в шоке!!! ЗП гл.буха как минимум 12-15 тыс, а помощника 5-7000. Если есть возможность, не беритесь за такое предприятие. Судя по вашему тексту там бардак. И врядли вам согласятся платить норм зп. А головной боли очень много.
А еще сколько добавится во время работы заморочек,которые тоже надо решать качественно и в срок.Такая зарплата-полный абсурд.Не стоит ввязываться в это дело,потом будете себя корить,как говорят:тяжело нести и тяжело бросить.

Jason
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 85 разів

Повідомлення Jason »

Яков писав:
Jey писав:Всем добрый день!
Подскажите, сколько можно взять разово за подачу годовой отчётности ФОПа на ЕН? г. Николаев.
Спасибо.
За подачу отчётов, думаю, гривень 100 (+ доверенность). За составление и сдачу в электронном виде (при наличии ключей и подписанного договора/заяви) — примерно до 2500-2700. (Додаток 5 и декларация по ЕН и, возможно, Майнова декларация за год).
Нижний "порог" стоимости услуги определите сами
100 грн - это отнести заполненный и подписанный в налоговую?

Відповісти

Повернутись до “Бухгалтер для Бухгалтера”