Електронний кабінет
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 250 разів
- Подякували: 775 разів
Аналогично! Только толку от кабинета НОЛЬ #g_mad# Ну...подождемс, может к концу рабочего дня заработает#wall#nikosbud писав:в кабинет прорваласть ( ключи Украина), но сервисы не работают ( Помилка запиту та сервис тимчасово недотупний)
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 29 разів
- Подякували: 29 разів
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 7 разів
Отправляю через кабинет заяву про приєднання до договору про визнання електронних документiв, а оно во второй квитанции пишет: сНевiдповiднiсть реєстрацiйних даних автора, зазначених у Заявi про приєднання до Договору/Повiдомленнi про надання iнформацiї щодо ЕЦП, даним Єдиного державного реєстру та Державного реєстру фiзичних осiб-платникiв податкiв.
нашла на форумах, что это может быть из-за отсутствия в реестре е-mail адреса ФЛП, по которому я отправляю договор.
Кто-то сталкивался с этим?
нашла на форумах, что это может быть из-за отсутствия в реестре е-mail адреса ФЛП, по которому я отправляю договор.
- elbuh
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 543 рази
- Подякували: 1099 разів
- Контактна інформація:
Да может быть и по этой причине и по другим. Если есть возможность то лучше наберите ДПИ и уточните что не так.Shid-nafta@mail.ru писав:Отправляю через кабинет заяву про приєднання до договору про визнання електронних документiв, а оно во второй квитанции пишет: сНевiдповiднiсть реєстрацiйних даних автора, зазначених у Заявi про приєднання до Договору/Повiдомленнi про надання iнформацiї щодо ЕЦП, даним Єдиного державного реєстру та Державного реєстру фiзичних осiб-платникiв податкiв.
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 949 разів
Вы е-мейл написали в заяве?Shid-nafta@mail.ru писав:Отправляю через кабинет заяву про приєднання до договору про визнання електронних документiв, а оно во второй квитанции пишет: сНевiдповiднiсть реєстрацiйних даних автора, зазначених у Заявi про приєднання до Договору/Повiдомленнi про надання iнформацiї щодо ЕЦП, даним Єдиного державного реєстру та Державного реєстру фiзичних осiб-платникiв податкiв.
-
- Просвещенный
elbuh писав:Да может быть и по этой причине и по другим. Если есть возможность то лучше наберите ДПИ и уточните что не так.Shid-nafta@mail.ru писав:Отправляю через кабинет заяву про приєднання до договору про визнання електронних документiв, а оно во второй квитанции пишет: сНевiдповiднiсть реєстрацiйних даних автора, зазначених у Заявi про приєднання до Договору/Повiдомленнi про надання iнформацiї щодо ЕЦП, даним Єдиного державного реєстру та Державного реєстру фiзичних осiб-платникiв податкiв.
К сожалению нет. Я сама нахожусь в Харькове, а на сайте КАМ'ЯНСЬКА ОДПI ГУ ДФС У ДНIПРОПЕТРОВСЬКIЙ ОБЛ. указано : Увага! Міські телефони тимчасово не працюють. Про підключення телефонів буде повідомлено додатково. И такая ситуация уже давно.
А не подскажете, как же все таки мне внести в ЕГР e-mail? Это нужно соответствующую форму нести к регистратору?
-
- Просвещенный
Вика23 писав:Вы е-мейл написали в заяве?Shid-nafta@mail.ru писав:Отправляю через кабинет заяву про приєднання до договору про визнання електронних документiв, а оно во второй квитанции пишет: сНевiдповiднiсть реєстрацiйних даних автора, зазначених у Заявi про приєднання до Договору/Повiдомленнi про надання iнформацiї щодо ЕЦП, даним Єдиного державного реєстру та Державного реєстру фiзичних осiб-платникiв податкiв.
без него не принимают и с ним тоже не принимают. поэтому написала