Какую форму Декларации Вы заполняли? В ОПЗ есть форма декларації, затверджена наказом Міндоходів України від 30.12.2013 р. № 865. "Elentary писав:Доброго дня!Слава Україні!В мене одне запитання ,зразу скажу я не бухгалтер,просто попросили допомогти здати звіт (Податкова декларація з плати за землю(земельний податок та /або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної властності ),я створив звіт в опз ,заповнив разом з додатками пакетом ,переніс в сонату ,хотів додати до пакету ,але захотіло ліцензії,відправив так ,прийшла відмова -"Помилка - закінчення дії форми - грудень 2014 р..".Потім подумав щ ов мене стара версія ОПЗ ,дійсно була застаріла,обновив до 1.30.43.Нічо не допомогло ,тільки в довіднику документів пише що додатки до податкової декларації втратили чинність.
Скажіть будь-ласка ,що я неправельно роблю,чи це у всіх така проблема ,і повинна вийти нова форма звіту ,і потрібно чекати,І чи можу я відправити цей звіт через сонату пакетом (без ліцензії )чи потрібно думати про інщі програми (в електронний кабінет зайти не можу ).
Если попытаться открыть в ОПЗ саму форму Деки , то там открываются и Додатки, на которых нет статуса ВТРАТИВ ЧИННІСТЬ.
Если пытались сдавать её, то нужно звонить в НН. Возможно её не принимают, а будет новая форма.