Ні, для 4-ї групи не треба.владуся писав:Подскажите , при оказании с/х услуг необходимо ли применение РРО , мы хозяйство которое находится на 4 гр. единого налога?Спасибо.
Спецрежим НДС с/х
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
12062014 писав:Подскажите, пожалуйста, у меня поставщик с/х предприятие, продает мне зерно в долг. Так сейчас говорит что ему это невыгодно, так как 25% с НДС, которые ему возмещаются, он должен потратить в течении этого же месяца. И в долг отпускать ему не интересно. Можно ссылку на статью, или прояснить эту ситуацию?
Ви с директором спілкуєтесь чи з бухгалтером?12062014 писав:Але постачальник пояснює, що він має протягом якогось періоду (тільки не сказав якого) витратити гроші, які йому повертаються у розмірі 15% від сплаченого ПДВ, щось таке незрозуміле він розповідає, відмовляючи відпускати в борг згідно договору.
Я так зрозуміла, що сплативши ПДВ за січень 2016 він освідомив зміни з 01.01.2016р. для сільгоспвиробників.
Ви почитайте форум, тут бухгалтери не усвідомили ще цих змін. А керівники так взагалі, чули звін, та не знають де він.
А в останні дні місяця відвантажувувати продукцію без оплати в цьому ж місяці, то треба як мінімум мати ПК під ці зобов"язання. А інакше, навіщо на рівному місці сплачувати в бюджет.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 93 рази
- Подякували: 59 разів
Це мій керівник домовляється з постачальником-сільгоспвиробником. Ми не сільськогосподарське підприємство. Тому я трохи не впевнена у своїх висновках. Я про це почала замислюватись наприкінці грудня, коли закон про відміну пільг був тільки в проекті, і сумнівалась що постачальник зможе працювати з нами на таких самих умовах у 2016р. І свої сумніви донесла керівництву. А постачальник всі зміни усвідомив, мабуть, коли здав декларацію за січень і не отримав відшкодування у тому ж обсязі, що і в 2015р.fgrubin писав:12062014 писав:Подскажите, пожалуйста, у меня поставщик с/х предприятие, продает мне зерно в долг. Так сейчас говорит что ему это невыгодно, так как 25% с НДС, которые ему возмещаются, он должен потратить в течении этого же месяца. И в долг отпускать ему не интересно. Можно ссылку на статью, или прояснить эту ситуацию?Ви с директором спілкуєтесь чи з бухгалтером?12062014 писав:Але постачальник пояснює, що він має протягом якогось періоду (тільки не сказав якого) витратити гроші, які йому повертаються у розмірі 15% від сплаченого ПДВ, щось таке незрозуміле він розповідає, відмовляючи відпускати в борг згідно договору.
Я так зрозуміла, що сплативши ПДВ за січень 2016 він освідомив зміни з 01.01.2016р. для сільгоспвиробників.
Ви почитайте форум, тут бухгалтери не усвідомили ще цих змін. А керівники так взагалі, чули звін, та не знають де він.
А в останні дні місяця відвантажувувати продукцію без оплати в цьому ж місяці, то треба як мінімум мати ПК під ці зобов"язання. А інакше, навіщо на рівному місці сплачувати в бюджет.
Дуже дякую за помічь та відповіді. Зрозуміла, що мої сумніви не були безпідставними.
-
- Гений
- Дякував (ла): 218 разів
- Подякували: 139 разів
А почему не надо. Где написаны исключения? До сих пор была уверена, что только через расчетный счет, что бы без РРО.voko писав:Ні, для 4-ї групи не треба.владуся писав:Подскажите , при оказании с/х услуг необходимо ли применение РРО , мы хозяйство которое находится на 4 гр. единого налога?Спасибо.
Добрий день! Хтось уже сплачував згідно спец.декларації за січень? Сплатила вчора на Казначейський рах.(інші прод.с/г), я так зрозуміла, що сьогодні мені на спец.рахунок повинно повернутися 50% від сплати. На даний час гроші не повернулися. Може я не так зрозуміла?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 323 рази
Татьяна Т. писав:А почему не надо. Где написаны исключения? До сих пор была уверена, что только через расчетный счет, что бы без РРО.voko писав:Ні, для 4-ї групи не треба.владуся писав:Подскажите , при оказании с/х услуг необходимо ли применение РРО , мы хозяйство которое находится на 4 гр. единого налога?Спасибо.
4. Роздрібна торгівля та громадське харчування на території
села, що здійснюється підприємствами споживчої кооперації, а також
сільськогосподарськими товаровиробниками, які використовують
продукцію власного виробництва.
-
- Гений
- Дякував (ла): 218 разів
- Подякували: 139 разів
Оплачивала аванс в феврале (для регистрации НН). Мои 15% поступили на мой счет в тот же день.Tanuha писав:Добрий день! Хтось уже сплачував згідно спец.декларації за січень? Сплатила вчора на Казначейський рах.(інші прод.с/г), я так зрозуміла, що сьогодні мені на спец.рахунок повинно повернутися 50% від сплати. На даний час гроші не повернулися. Може я не так зрозуміла?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 323 рази
23 лютого я сплатив суму ПДВ на рахунок 3754, того ж дня 15% цієї суми надійшли мені на спецрахунок 2604 у банку, а 85% надійшли на електронний рахунок 3751, де благополучно перебувають на цей час.Tanuha писав:Добрий день! Хтось уже сплачував згідно спец.декларації за січень? Сплатила вчора на Казначейський рах.(інші прод.с/г), я так зрозуміла, що сьогодні мені на спец.рахунок повинно повернутися 50% від сплати. На даний час гроші не повернулися. Може я не так зрозуміла?
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 41 раз
Tanuha писав:Добрий день! Хтось уже сплачував згідно спец.декларації за січень? Сплатила вчора на Казначейський рах.(інші прод.с/г), я так зрозуміла, що сьогодні мені на спец.рахунок повинно повернутися 50% від сплати. На даний час гроші не повернулися. Може я не так зрозуміла?
Платили тричі на протязі лютого, поверталось протягом доби