Спецрежим НДС с/х

Розділ V ПКУ
Tanuha
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Tanuha »

chudo писав:
Tanuha писав:Добрий день! Хтось уже сплачував згідно спец.декларації за січень? Сплатила вчора на Казначейський рах.(інші прод.с/г), я так зрозуміла, що сьогодні мені на спец.рахунок повинно повернутися 50% від сплати. На даний час гроші не повернулися. Може я не так зрозуміла?

Платили тричі на протязі лютого, поверталось протягом доби
Тільки-що перевірила, гроші зависли на рахунку 3753! Що робити?

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

Tanuha писав:
chudo писав:
Tanuha писав:Добрий день! Хтось уже сплачував згідно спец.декларації за січень? Сплатила вчора на Казначейський рах.(інші прод.с/г), я так зрозуміла, що сьогодні мені на спец.рахунок повинно повернутися 50% від сплати. На даний час гроші не повернулися. Може я не так зрозуміла?

Платили тричі на протязі лютого, поверталось протягом доби
Тільки-що перевірила, гроші зависли на рахунку 3753! Що робити?
Якщо у скороченій Декларації ви вказали свій банківський спецрахунок і взагалі все нормально, то треба трясти душі працівників податкової і казначейства. Вже у понеділок, зрозуміло. А до того часу може й гроші ваші підуть, куди їм належить.

Nataska
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 37 разів

Повідомлення Nataska »

Доброго дня! Плануємо купити вантажний автомобіль аби надавати послуги перевезення. ПК потрібно буде включити до загальної декларації?

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

Nataska писав:Доброго дня! Плануємо купити вантажний автомобіль аби надавати послуги перевезення. ПК потрібно буде включити до загальної декларації?
До загальної.

Бабушка
Гений
Гений
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення Бабушка »

voko писав:
Татьяна Т. писав:
voko писав: Ні, для 4-ї групи не треба.
А почему не надо. Где написаны исключения? До сих пор была уверена, что только через расчетный счет, что бы без РРО.

ПЕРЕЛІК окремих форм та умов проведення діяльності у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, яким дозволено проводити розрахункові операції без застосування реєстраторів розрахункових операцій з використанням розрахункових книжок та книг обліку розрахункових операцій
4. Роздрібна торгівля та громадське харчування на території
села, що здійснюється підприємствами споживчої кооперації, а також
сільськогосподарськими товаровиробниками, які використовують
продукцію власного виробництва.
Доброго дня! Сільгосп.продукцію продаємо за готівку без РРО , послуги у рослинництві тільки по р/р (безготівковий розрахунок ) якщо послуги за готівку то обовязково РРО для будь якого підприємства

Бабушка
Гений
Гений

Повідомлення Бабушка »

voko писав:
Nataska писав:Доброго дня! Плануємо купити вантажний автомобіль аби надавати послуги перевезення. ПК потрібно буде включити до загальної декларації?
До загальної.
Якщо не будете використовувати для перевезення с/г продукції з поля і т.д. Якщо авто буде використовуватись в с/г то потрібно пропорційно розділить под.кредит в такому ж порядку як зернові та інші культури

fgrubin
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 140 разів

Повідомлення fgrubin »

Та краще почекати 01.01.2017 та відміни спецрежиму, або самостійно перейти сьогодні на загальну систему, а потім вже придбати авто.

Melodi
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 17 разів

Повідомлення Melodi »

Уважаемые коллеги, подскажите пожалуйста, как быть с распределением налогового кредита, если:
а) в месяце приобретения не знаете на какой вид деятельности будет использовано приобретенное ТМЦ;
б) случай, если (гипотетически) в июне приобрели средство защиты растений и собирались обрабатывать кукурузу, налоговый кредит отразили в деятельности, которая облагается НДС 85/15, а в июле обработали этим препаратом сою.

fgrubin
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 140 разів

Повідомлення fgrubin »

Можливо, краще було б одразу розподіляти ПК згідно питомої ваги.

Бабушка
Гений
Гений

Повідомлення Бабушка »

fgrubin писав:Можливо, краще було б одразу розподіляти ПК згідно питомої ваги.
Доброго дня! Вибачте мене , но я чому то думала що якщо у підприємства є зернові: пшениця,соняшник та інші : соя ,то іншого варіанту як згідно питомої ваги не має ,тепер і сама задумалась

Відповісти

Повернутись до “ПДВ”