Грядуть нові реформи

Обговорюємо законопроекти та інші новини
ar4ik
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 22126 разів
Подякували: 40708 разів

Повідомлення ar4ik »

feoklena писав:А у нас заявки на подарки просили не забыть принести неделю назад. и детские лагеря усиленно предлагают. Хотя смена в лагере у мальчика попалась неудачной, сначала по мелочам грабили, потом физрук побил, потом детки голову разбили и родители об этом узнали через 3-тьи руки. На все претензии ответили, не нравиться-лучше заберите. А если бы он платил за лагерь не 400 грн, а 4000, что тогда? Вообще проще забрать оттуда всех детей, чтобы работы было меньше.
Путёвок и у нас- бери, не хочу. А на подарки сказали даже не надо приносить заявки.

ar4ik
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 22126 разів
Подякували: 40708 разів

Повідомлення ar4ik »

Natalenna писав:13) у статті 200:
пункт 200.2 доповнити абзацом другим такого змісту:
„Для перерахування податку до бюджету центральний орган виконавчої влади, що забезпечує реалізацію податкової та митної політики, надсилає банку, в якому відкриті рахунки платників в системі електронного адміністрування податку на додану вартість, реєстр платників, в якому зазначається назва платника, код ЄДРПОУ та індивідуальний податковий номер платника, звітний період та суму податку, що підлягає перерахуванню до бюджету. На підставі такого реєстру такий банк перераховує суми податку до бюджету.”;

З того я зрозуміла, що спецрахунки будуть відкриті у банку де основний р/р, з них банк автоматично перераховуватиме до бюджету кошти?Я правильно розумію??
там отдельно было, что банки по перечню, утверждённому Кабмином, не факт, что все банки туда попадут, думаю, что это будут особенно дорогие во всех смыслах этого слова.

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

И жить придется нам как по Высоцкому:"... и мне осталось уколоться и упасть на дно колодца...."
Девочки, я в такой панике, сама не знаю почему.

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Тюша писав:И жить придется нам как по Высоцкому:"... и мне осталось уколоться и упасть на дно колодца...."
а я вже навіть панікувати не можу. Сиджу читаю і фігію.
Щодо військового збору. Відчуваю, що вони його тимчасово встановлять і забудуть зняти. "Ніщо так не постійно, як тимчасове"
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Viktori
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 225 разів
Подякували: 394 рази

Повідомлення Viktori »

Natalenna писав:
Тюша писав:И жить придется нам как по Высоцкому:"... и мне осталось уколоться и упасть на дно колодца...."
Щодо військового збору. Відчуваю, що вони його тимчасово встановлять і забудуть зняти. "Ніщо так не постійно, як тимчасове"
Та ні, до 01.01.2015 року.

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Natalenna »

Viktori писав:
Natalenna писав:
Та ні, до 01.01.2015 року.
мені прочиталося з 01.01.2015 р., хоча до закону завжди можна внести зміни #wall# #wall# #wall#

Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

Стаття 32. Установити, що членам Кабінету Міністрів України, керівникам центральних органів виконавчої влади та інших державних органів (крім органів, підрозділи яких беруть участь у проведенні антитерористичної операції), народним депутатам до завершення антитерористичної операції місячна заробітна плата нараховується лише в розмірі посадового окладу.

Как Вы думаете, побороть коррупцию при таких раскладах будт возможно?
Страшно что принимали почему-то эти законы в закрытом режиме и я никак не вижу пока кто проголосовал "за".
И как понимать, что эти змини вступают в силу с 01.01.2014????????

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Natalenna »

Вероніка писав:Стаття 32. Установити, що членам Кабінету Міністрів України, керівникам центральних органів виконавчої влади та інших державних органів (крім органів, підрозділи яких беруть участь у проведенні антитерористичної операції), народним депутатам до завершення антитерористичної операції місячна заробітна плата нараховується лише в розмірі посадового окладу.

Как Вы думаете, побороть коррупцию при таких раскладах будт возможно?
Страшно что принимали почему-то эти законы в закрытом режиме и я никак не вижу пока кто проголосовал "за".
И как понимать, что эти змини вступают в силу с 01.01.2014????????
правильно "у розмірі посадового окладу", а всі надбавки, доплати і премії підуть із військового збору, спецрахунків ПДВ тощо прямо на р/р по списку...
була одна влада, накрала і втекла. прийшла друга і знову обдирає платників податків.

там зміни вступають у дію поступово:
"ІІІ. Прикінцеві положення.
1. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування, крім:
підпунктів 1 і 19 пункту 1 (крім змін, що вносяться до підпунктів 215.3.2-215.3.3 пункту 215.3 статті 215 Податкового кодексу України) та пункту 3 розділу І, які набирають чинності з першого числа третього місяця від дня набрання чинності цим Законом;
підпункту 19 пункту 1 розділу І в частині змін, що вносяться до підпунктів 215.3.2 та 215.3.3 пункту 215.3 статті 215 Податкового кодексу України, які набирають чинності з 1 вересня 2014 року;
підпункту 21 пункту 1 розділу І в частині змін, що вносяться до абзацу другого пункту 151 підрозділу 2 розділу ХХ Податкового кодексу України, які набирають чинності з 1 жовтня 2014 року;
підпунктів 2, 3, 8-10, 12-17, підпункту 18 в частині змін, що вносяться до пункту 209.2 статті 209 Податкового кодексу України, підпункту 21 в частині змін, що вносяться до пункту 11 підрозділу 2 розділу ХХ Податкового кодексу України, пункту 1, пункту 4 розділу І та розділу ІІ, які набирають чинності з 1 листопада 2014 року.
2. Кабінету Міністрів України:
1) затвердити:
- розподіл єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за видами загальнообов'язкового державного соціального страхування;
- бюджети фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування на 2014 рік;
2) до 1 жовтня 2014 року подати на розгляд Верховної Ради України проект Закону України про реформування системи управління фондами загальнообов’язкового державного соціального страхування;
3) протягом трьох місяців з дня набрання чинності цим Законом:
прийняти нормативно-правові акти, необхідні для реалізації цього Закону;
привести свої нормативно-правові акти у відповідність із цим Законом;
забезпечити перегляд та приведення міністерствами та іншими центральними органами виконавчої влади власних нормативно-правових актів у відповідність із цим Законом."

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

девочки и мальчики, я так понимаю что налогообложения процентов по депозитам нам не избежать?
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp ... 3511=51368 президент подписал закон.

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

Люлик писав: девочки и мальчики, я так понимаю что налогообложения процентов по депозитам нам не избежать?
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp ... 3511=51368 президент подписал закон.
Как по мне, то пусть это будет самой большой проблемой в нашей жизни.

Відповісти

Повернутись до “Новини законодавства”