Солнышко светит! Грустить нельзя!
Чай или кофе попейте с утра.
Новому дню прокричите "Ура"!

Я, тоже вчера весь вечер чувствовала себя отвратительно. Вампиры и провокаторы "просто рулят". Как они, не заметно втягивают всех остальных? А, потом спят преспокойно.LyudMila76 писав:І через це немає бажання заходити на форум, можливо це в мені щось не так, ну тупо просто кумарить, та й ці баришні, яким всі щось тут винні. Почитала вчора ці перепалки, на душі бяка.офигевшая писав: .А вдруг прийдет бабайка М-о?#rolf# #rolf# #rolf#
Я вчора шукала , щоб почитати ті перепалки так і не знайшла.LyudMila76 писав:І через це немає бажання заходити на форум, можливо це в мені щось не так, ну тупо просто кумарить, та й ці баришні, яким всі щось тут винні. Почитала вчора ці перепалки, на душі бяка.офигевшая писав: .А вдруг прийдет бабайка М-о?#rolf# #rolf# #rolf#
Альона1 писав:
Я вчора шукала , щоб почитати ті перепалки так і не знайшла.
+100000#drinks#Дашка писав:Да выкиньте всё это из головы, им только на руку когда ругаемся и гадостью друг друга обливаем.Им хорошо , а нам плохо.Давайте такие вещи просто игнорировать и искорка потухнет так и не разгоревшись , никого не посорив.#drinks# #drinks#
Вот это я понимаю - дружная компашка повод #drinks# всегда найдется#g_haha# #g_haha# #g_crazy#Nataliya 2201 писав:+100000#drinks#Дашка писав:Да выкиньте всё это из головы, им только на руку когда ругаемся и гадостью друг друга обливаем.Им хорошо , а нам плохо.Давайте такие вещи просто игнорировать и искорка потухнет так и не разгоревшись , никого не посорив.#drinks# #drinks#
Людмилочка! Ну нельзя же так перейматися!!!!LyudMila76 писав:І через це немає бажання заходити на форум, можливо це в мені щось не так, ну тупо просто кумарить, та й ці баришні, яким всі щось тут винні. Почитала вчора ці перепалки, на душі бяка.офигевшая писав: .А вдруг прийдет бабайка М-о?#rolf# #rolf# #rolf#
Повернутись до “Розмови про різне”