Відповідальність єдиного бухгалтера.
якщо фопи будуть казати так як було, що я здавала звіти, дані вони мені подавали, на мені всерімно буде кримінальна відповідальність?
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 4095 разів
nata_nata, простите, а Вы вообще до конца представляете, что сейчас происходит?
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 4095 разів
Закономерный вопрос, - а поймете, что Вам тут напишут? Это без учета того, что по таким вопросам вряд ли толково распишут. Обратитесь к адвокату, толковые дают предварительные консультации бесплатно, а далее пусть Вам "дружные" ФЛП помогут оплатить юр. помощь.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 11443 рази
- Подякували: 8955 разів
Я думаю, что вряд-ли мы можем чем-либо помочь nata_nata в этой ситуации.nata_nata писав:напевно, що ні
Да уж, к сожалению, бывают жесткие уроки...
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
я не хотіла так аж голосно піднімати цього питання, але була у нас ситуація з Бізоном. Тоді всі кинулися шукати щось і підказувати. і зрештою дали багато ціниих порад ЗАраз інша ситуація? можливо,тільки в тому що бухгалтер не настільки досвідчений, ще ні на чому не попікся. Але це все таки наша колега. ніхто не застрахований від помилок, більших чи менших, алеь ми тут для чого? для того щоб допомагати один одному.
Порада знайти юриста - толкова і своєчасна. спробуйте описати проблему детальніше, якщо звичайно знаєте все. чи те що знаєте.
Порада знайти юриста - толкова і своєчасна. спробуйте описати проблему детальніше, якщо звичайно знаєте все. чи те що знаєте.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 13964 рази
- Подякували: 2289 разів
Может еще можно прикинуться "беспамятной дурочкой" , Вам нельзя говорить, что Вы работали у ФОПов, получали зарплату. Или этот факт где-то зафиксирован? Можно ведь было сказать, что Вы просто подсказывали, помогали бесплатно как своим знакомым, ну или что-то типа этого хотя бы. Ната-ната, Вас уже в чем-то обвиняют? Консультируйтесь срочно у юриста-адвоката
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
Согласна! Надо помогать! Но КАК? Человек хочет только одного сообщения - что все будет хорошо и ей ничего не будет за это. ????#wall# #wall# #wall# #wall# #wall# #wall#оляля писав:я не хотіла так аж голосно піднімати цього питання, але була у нас ситуація з Бізоном. Тоді всі кинулися шукати щось і підказувати. і зрештою дали багато ціниих порад ЗАраз інша ситуація? можливо,тільки в тому що бухгалтер не настільки досвідчений, ще ні на чому не попікся. Але це все таки наша колега. ніхто не застрахований від помилок, більших чи менших, алеь ми тут для чого? для того щоб допомагати один одному.
та все, що знала вже написала, пока ні в чому не обвинувачують, буду шукати адвоката