Как упорядочить общение на сайте?

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

оляля писав:
Наталья__1982 писав:К сожалению ни просьбы ни крики до людей, которые создают новые темы и "чистяТ"Попрошайку не доходят. Я уже говорила, что на некоторых сайтах темы могут создавать только те форумчане, которые написали около 100 сообщений (условно), тогда прежде чем что-то создавать люди хоть искать будут.
я чомусь підозрюю, що чистять не форумчани, це було б так гадко..... своїм під.... гаджувати ФЕЕЕЕ!!
К сожалению, нет предела человеческой подлости...

Наталья__1982
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 997 разів
Подякували: 1247 разів

Повідомлення Наталья__1982 »

Бюгюльмэ писав:
оляля писав:
Наталья__1982 писав:К сожалению ни просьбы ни крики до людей, которые создают новые темы и "чистяТ"Попрошайку не доходят. Я уже говорила, что на некоторых сайтах темы могут создавать только те форумчане, которые написали около 100 сообщений (условно), тогда прежде чем что-то создавать люди хоть искать будут.
я чомусь підозрюю, що чистять не форумчани, це було б так гадко..... своїм під.... гаджувати ФЕЕЕЕ!!
К сожалению, нет предела человеческой подлости...

да, я такому, к сожалению тоже не удивлюсь

inikal
УченикУченик
Подякували: 2 рази

Повідомлення inikal »

Даааааааааааа....только что заглянула на форум - прикиньте, мало того что продолжают писать в "ПОПРОШАЙКУ" так ещё кто-то создал новую тему "Попрошайка". И как можно упорядочить общение на сайте с такими безмозглыми людьми. Простите, но по другому назвать не могу.

bt
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 149 разів
Подякували: 734 рази

Повідомлення bt »

оляля писав:bt От: 31 січня 2012 р. 11:12:48

Ранг: Мудрец

відклала на попозжей, бо зараз прибуток горить, а 1 Дф в крайньому випдку можна ручками внести, у мене небагато. Але все таки хотілося б автоматом.
то Ти спостерігаєш за моїми проблемами?

Я - модератор.
Мне по должности положено.

Напиши какая у тебя конфигурация.
Попробую на досуге разобраться.

Це з вчорашнього спілкування, значить є.
Эх оляля.
Сдала ты меня. Сдала со всеми потрохами.

Irina-3011
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 270 разів
Подякували: 437 разів

Повідомлення Irina-3011 »

popen писав:
*Людок* писав:Я всегда удивлялась выдерже активистов форума и желанию помочь, за что вам всем #kiss# , читаю форум активно давно (про ЕРНН спецом читала с самого начала открытия тем), потому как знала что меня сия участь не минует с 2012, а вот зарегистрировалась когда уже молчать стало невмоготу, хоть сдесь выговоришся.#ok#
Если нет сил молчать - в горсовет и всё выскажите Гепе!#g_crazy#
А как же ваш "любимый" Микола Янович???

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

bt писав:

відклала на попозжей, бо зараз прибуток горить, а 1 Дф в крайньому випдку можна ручками внести, у мене небагато. Але все таки хотілося б автоматом.

Я - модератор.

Эх оляля.
Пардон, це було в відкритому доступі, #blush# #blush# #blush# більше не буде (хочча більше вже й не треба) Я не знала що це секрет!!!!

bt
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 149 разів
Подякували: 734 рази

Повідомлення bt »

оляля писав:
bt писав:

Я - модератор.

Эх оляля.
Пардон, це було в відкритому доступі, #blush# #blush# #blush# більше не буде (хочча більше вже й не треба) Я не знала що це секрет!!!!
Шутил я. Шутил. Видимо неудачно.

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Только что про НН в ЕРНН говорили - уже несколько новых тем появилось. Выход один - не реагировать, не отвечать.

@Nika@
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 959 разів
Подякували: 1175 разів

Повідомлення @Nika@ »

Бюгюльмэ писав:Только что про НН в ЕРНН говорили - уже несколько новых тем появилось. Выход один - не реагировать, не отвечать.
Скоро медитировать начнем: не реагировать, я спокоен, я совершенно спокоен #russian#

IrinkaSvetl
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1696 разів
Подякували: 3006 разів

Повідомлення IrinkaSvetl »

оляля писав: Форум Бухгалтер 911 - професійний форум бухгалтерів.
Люди, які тут спілкуються, завжди раді поділитися з колегами знаннями, завжди радо вступають у дискусію, у якій народжується істина Ми цінуємо свої знання і свій час і тому для економі часу запроваджуємо правила:

1. Ввічливість на форумі - обов"язкова! Тут ніхто і нікому нічим не зобов"язаний.

2. Перед тим, як створити нову тему, спробуйте пошукати подібну по ключових словах у функціїї ПОИСК. Як правило, ваша проблема - не унікальна і, цілком ймовірно, що уже обговорювалася раніше. Тільки після того, як переконаєтесь, що подібна тема не обговорювалася - створюйте нову

3. Cтворення загальних тем типу Допоможіть, Хелп, СОС і Караул - ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ!

4. Запитання формулюйте чітко: правильно поставлене питання дозволить скоріше вирішити вашу проблему..

5. Обов'язково дотримуємося класифікації тем. Нові теми створюємо строго в профільному розділі та підрозділі. Тема, створена не в тому розділі - видаляється.

6. При появі теми з уже існуючими питаннями форумчани мають право самі виносити попередження. Замість відповіді на питання пишемо "Попередження за повтор теми", "Попередження за порушення класифікації розділів" і т.п.

7..Після 20 попереджень порушник вноситься в чорний список і не має права писати повідомлення 3 дні. .
+1

Відповісти

Повернутись до “Питання, зауваження, пропозиції щодо сайту Бухгалтер 911”