авансовый отчёт
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 4095 разів
1700-3400 это админ.штраф, который сгорит через два месяца со дня содеянного. Кстати, перелимит тоже спорный вопрос.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
Это в том случае, если Ваш наличный оборот позволяет установить такой лимит кассы.svitlass писав:ну ліміт тепер зробити не складно, т.е. заднім числом зроблю наказБюгюльмэ писав:Если у Вас лимит кассы 5тыс, то и штрафовать получится не за что. Никак нельзя его подогнать под эти 5 тыс.?
на сьогодн день взагалі ліміту не маю і залишків в касі теж
-
- Светоч Мысли
- Подякували: 1128 разів
вот ето- то и интересноMarlboro писав:1700-3400 это админ.штраф, который сгорит через два месяца со дня содеянного. Кстати, перелимит тоже спорный вопрос.
десь читала , два - шість місяців, але де????????
і як застосовується???????
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7018 разів
- Подякували: 4419 разів
Админ штрафы - это админ кодекс.svitlass писав:вот ето- то и интересноMarlboro писав:1700-3400 это админ.штраф, который сгорит через два месяца со дня содеянного. Кстати, перелимит тоже спорный вопрос.
десь читала , два - шість місяців, але де????????
і як застосовується???????
И отличная в нем ст 38. Строки накладання, если не ошибаюсь.
-
- Гигант Мысли
Штраф предусмотрен статьей 163-15 КУоАП, протокол составляет уполномоченный налоговик, налоговики же выносят постановление о наложении штрафа, потому как предусмотрено статьей 38 КУоАП - срок наложения штрафа (читайте - вынесения постановления) 2 месяца со дня завершения правонарушения (читайте - когда заплатили).
В целом же то, что это админ. штраф, а не админ. санкция имеет ОЧЕНЬ много преимуществ.
В целом же то, что это админ. штраф, а не админ. санкция имеет ОЧЕНЬ много преимуществ.
-
- Светоч Мысли
- Подякували: 1128 разів
а що тоді вважати триваюче правопорушення - це 2 рази чи 10 раз?Відповідно до п. 111.1 ст. 111 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року N 2755, із змінами та доповненнями (далі - ПКУ), за порушення законів з питань оподаткування та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, застосовуються такі види юридичної відповідальності: фінансова; адміністративна; кримінальна. Відповідно до ч. 1 ст. 38 Кодексу України про адміністративні правопорушення від 7 грудня 1984 р. N 8073-X, із змінами та доповненнями (далі - КУпАПП), адміністративне стягнення може бути накладено не пізніш як через два місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні - два місяці з дня його виявлення, за винятком випадків, коли справи про адміністративні правопорушення відповідно до КУпАПП підвідомчі суду (судді). У разі відмови в порушенні кримінальної справи або закриття кримінальної справи, але при наявності в діях порушника ознак адміністративного правопорушення адміністративне стягнення може бути накладено не пізніш як через місяць з дня прийняття рішення про відмову в порушенні кримінальної справи або про її закриття (ч. 4 ст. 38 КУпАПП).
Таким чином, адміністративне стягнення може бути накладено органом ДПС на громадян i посадових осіб (головного бухгалтера, директора) не пізніше ніж через два місяці з дня вчинення правопорушення, а в разі триваючого правопорушення - два місяці з дня його виявлення. У разі відмови в порушенні кримінальної справи або її закриття адміністративне стягнення може бути накладено не пізніше ніж через місяць з дня прийняття рішення про відмову в порушенні кримінальної справи або її закриття.
-
- Гигант Мысли
Длящееся правонарушение это не количество, а характер. Классический пример - проживание без паспорта. Нельзя сказать, когда в какой момент Вы совершили это правонарушение, так как оно еще длится, Вы до сих пор проживаете без паспорта и штрафовать можно в любой момент. С получением оного правонарушение завершается - можно точно сказать, что например 8 мая Вы получили паспорт и уже за 8 мая Вас нельзя штрафовать. В частности, нужно обращать внимание на эту переквалификацию - когда Вы получили паспорт, то нарушение у Вас будет разовое, срок 2 месяца с дня получения.
Но к Вашей ситуации это не имеет никакого отношения. У Вас завершившееся разовое нарушение.
Но к Вашей ситуации это не имеет никакого отношения. У Вас завершившееся разовое нарушение.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 40 разів
- Подякували: 10 разів
Коллеги, здравствуйте.
Вопрос:
Выдала денег водителя для парковки в аэропорту. Но он привез не фискальный чек. Вот сейчас думаю какая ответственность, если я проведу этот авансовый отчет. Но не буду брать в нк и в налоговые расходы.
Вопрос:
Выдала денег водителя для парковки в аэропорту. Но он привез не фискальный чек. Вот сейчас думаю какая ответственность, если я проведу этот авансовый отчет. Но не буду брать в нк и в налоговые расходы.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
А на підставі чого Ви зробите авансовий звіт, що Ви під нього підкріпете, це буде порушення касової дисципліни. А є можливість "якийсь чек" взяти для підтвердження.Okse4ka писав:Коллеги, здравствуйте.
Вопрос:
-
- Оракул
- Дякував (ла): 40 разів
- Подякували: 10 разів
я ж говорю, что есть чек. просто на нем написано "не фискальный"LyudMila76 писав:А на підставі чого Ви зробите авансовий звіт, що Ви під нього підкріпете, це буде порушення касової дисципліни. А є можливість "якийсь чек" взяти для підтвердження.Okse4ka писав:Коллеги, здравствуйте.
Вопрос: