Замучили встречными проверками

Катрина
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 442 рази
Подякували: 77 разів

Повідомлення Катрина »

Polly писав:Нам тоже пришло такое "счастливое" письмо, составлено, мягко говоря, учеником первого класса(учеников не хочу обидеть#curtsey# ) - с просьбой предоставить копии ПН, накладных, ТТН, договоров, платежек для объяснения значения ряд. 24 декларации по НДС, а то придут с проверкой!!! Кошмар. Три дня буду делать копии, и наверное вышлю эту посылочку почтой.#g_witch# #g_witch# #g_witch#
где то уже писали , что лучше ножками самой в канцелярию отнести, на своем экз. описи поставить отметку о вручении.... у меня дир носил.... он на машине - пущай катается!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Катрина писав:
G@lk@ писав:
Катрина писав:пришло письмо из гни, в котром просят предоставить копии документов :
реестры выд и получ нн,
копии выданных накл за период(октябрь).. это имеется ввиду только по указанному котрну, или по всем за октябрь? я же не должна перед ними светить все нн??

фин-хоз доки, подтв.оплату - это моя выписка? или что?

просят осв по счетам 36,36,37,63,68 за октябрь.... чего я им должна все светить? или касается только контра???
Налоговая должна выполнить план по сдаче макулатуры, вот она и рассылает всем такие письма
если бы только так и было - то пусть собирают макулатуру. нам бумаги то не жалко.... хотя нет - жалко! это ж деревья....вот они думают об этом ?
ні про це не думають. а думають про те, як гарно буде працювати паперова промисловість

G@lk@
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 68 разів

Повідомлення G@lk@ »

Polly писав:Нам тоже пришло такое "счастливое" письмо, составлено, мягко говоря, учеником первого класса(учеников не хочу обидеть#curtsey# ) - с просьбой предоставить копии ПН, накладных, ТТН, договоров, платежек для объяснения значения ряд. 24 декларации по НДС, а то придут с проверкой!!! Кошмар. Три дня буду делать копии, и наверное вышлю эту посылочку почтой.#g_witch# #g_witch# #g_witch#
У меня была подобная ситуация и я документы не давала, а отвечала письмом такого содержания

" Ознайомившись із змістом Запиту, зазначаємо таке
Відповідно до пп. 73.3. ПК України органи державної податкової служби мають право звернутися до платників податків та інших суб’єктів інформаційних відносин із письмовим запитом про подання інформації (вичерпний перелік та підстави надання якої встановлений законом), необхідної для виконання покладених на органи державної податкової служби функцій, завдань, та її документального підтвердження.
Такий запит підписується керівником (заступником керівника) органу державної податкової служби і повинен містити перелік інформації, яка запитується, та документів, що її підтверджують, а також підстави для надіслання запиту.
Письмовий запит про надання інформації надсилається платнику податків за наявності хоча б однієї з підстав, визначених абз. 3 п. 73.3 ст. 73 ПКУ.
Абзац 8 п. 73.3 ст. 73 Податкового кодексу України визначено, що у разі коли запит складено з порушенням вимог, викладених в абзацах першому та другому цього пункту, платник податків звільняється від обов'язку надавати відповідь на такий запит.
Запит не містить підстав для його надсилання.

Ми не можемо знехтувати встановленим чинним законодавством України порядком надання документів та з огляду на зміст Запиту звільняємося від обов’язку надавати документи та інформацію, які витребовуються.

Водночас, намагаючись максимально сприяти органам державної податкової служби, зазначаємо, що ряд. 24 Декларації з ПДВ за липень 2012 року було сформовано в результаті різниці значень ряд. 22 та ряд. 23 даної декларації.

Дальше объяснение в сотый раз возникновения стр.24

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

Я так понимаю, что что-то наподобие вышеприведенного отчета наш дирек с юристами и строчит.
далее будем отсылать ценным письмом с описью и уведомлением.
Насчет канцелярии я предлагала-отказались.сказали-почтой.
Хотя у нас и нет 24 стр.
Они хотят за 2012г. все обороты по конкретному контрагенту.
мол их не нашли... Мы звоним им-отвечают, нас и не искали, фирма работает, налоги платит-связной телефон у гл. бухгалтера-никто ни-гу-гу.
поэтому наш дирек и решил не засвечивать эту фирму-подадим доку-и сразу могут появиться ненужные вопросы, хотя по докам у нас все нормально-договора, акты, НН. счета.
Причем и входящие и выходящие доки стыкуються, расшифровываются и совпадают по "пониятиям" договов.

Polly
Гений
Гений
Дякував (ла): 274 рази
Подякували: 88 разів

Повідомлення Polly »

оляля писав:
який район?
Це "дочка" у Волинській обл.

Елена_71
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 13 разів

Повідомлення Елена_71 »

Добрый день. Такая же ситуация, получено письмо, "необхідно надати пояснення щодо розбіжностей та їх документальне підтвердження згідно наступного переліку документів.....".
Перечень документов достаточно широкий, такой вопрос: Чем регламентируется предоставление именно такого списка документов? Подскажите, где сказано, какие документы подтверждают финансово - хозяйственные отношения?

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

І я сьогодні отримала листа на 4- аркушах#yahoo# , "тема" не зареєстровані договори оренди, ми подаємо скорчену Декларацію по ПДВ, так от якщо , не зареєстровані догоора оренди - всю вирощену с.г продукцію , пропонують включити до загальної Декларації, ще прикол розписати 2011-2012р, що на цих землях було посіяно в розірізі кульутр, урожайність, куди кому і скільки продано, ага і буде потім розглянуто питання зняття підприємства зі спец.режиму оподаткування, я в тихій істериці..........

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2984 рази
Подякували: 2357 разів

Повідомлення Королева в пальто »

LyudMila76 писав:І я сьогодні отримала листа на 4- аркушах#yahoo# , "тема" не зареєстровані договори оренди, ми подаємо скорчену Декларацію по ПДВ, так от якщо , не зареєстровані догоора оренди - всю вирощену с.г продукцію , пропонують включити до загальної Декларації, ще прикол розписати 2011-2012р, що на цих землях було посіяно в розірізі кульутр, урожайність, куди кому і скільки продано, ага і буде потім розглянуто питання зняття підприємства зі спец.режиму оподаткування, я в тихій істериці..........
Людочка , а если вам попробовать написать в налоговую объяснительную по договорам аренды земли и приложить к ней копии переписки , заявлений и что там у вас еще есть по вопросам договоров аренды , как подтверждение того , что это не ваша вина ? Весной мне звонил отдел местных налогов и интересовался , почему не обновили договор аренды . Я написала объяснение и приложила копии , подтверждающие , что мы шаги предпринимаем для перезаключения логовора , но по независящим от нас причинам этот процесс несколько затянулся ... Налоговая удовлетворилась .

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Я для себе так і вирішила, що керівник , поїде візьме довідку у ДЗК , що станом на таке то число знаходиться стільки-то договорів, розумієте я цю тему неодноразово підіймала, і на інших форумах, також читала, і дуже багато рішень і всі на користь платників, я ще весни за цією темою слідкую, ну для чого будоражить людей, так скільки ще ссилок поробили на нормативні акти , короче повний капець.

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Дівчата, хочу відписатися з приводу листа якого надіслала ДПІ, щодо моїх не зареєстрованих договорів оренди, керівник власноручно по книжечці у земельному відділі повиписував всі договора,які в нас є пореєстровані і о чудо виявляється, всі пореєстровані, зійшлося все до сотки (договорів близько 300шт), звідки плдатківці взяли , що вони не пореєстровані залишається загадкою, а це потрачені нерви, і час, тепер напишу їм відповідь і так хочеться нагрубить і нахамить , що аж шкура болить, а іще коли в запиті про надання інформації зсилаються тільки на п.п.20.1.6 20.1.8. ПКУ, то ми відповідаємо на протязі 30 днів, а коли ж ще й на Постанову КМУ п.14 абз 2 №1245 від 27.12.10р то на протязі 10 робочих днів, а раніше не зсилалися на Постанову КМУ, а я чесно й сама не звератала уваги, старалася швиденько відповісти, а так можна потягунти резину.

Відповісти

Повернутись до “Перевірки, штрафи”