Помогите с производством плиз!!!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

nachfin писав:
оляля писав:
Автомобиль FORD-FOCUS (к примеру) собирается в Пиндосии, Испании, Германии, РОССИИ и т.д.
Но он же называется FORD-FOCUS...
а як же оце?

nachfin
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 326 разів
Подякували: 5931 раз

Повідомлення nachfin »

оляля писав:
nachfin писав:
оляля писав:
Автомобиль FORD-FOCUS (к примеру) собирается в Пиндосии, Испании, Германии, РОССИИ и т.д.
Но он же называется FORD-FOCUS...
а як же оце?
А у него в паспорте = FORD_FOCUS.
В чем цель продать "нерусское" название: цена, имидж, контрабанда?
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
Но, похоже, уже на подлете!!!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Боже збав, яка контрабанда! ціна збільшиться тільки на вартість робіт=200 грн. Це імідж відомого виробника. Просто якщо везти строп з-за кордону - вартість складання+мито+доставка+ПДВ. а так вже ці компоненти є на складі і в такому вигляді не дуже ходовий товар.

nachfin
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 326 разів
Подякували: 5931 раз

Повідомлення nachfin »

Продолжу автотему.
По Украине бегают авто на латинице написано "ДАЧА", а в Росии такие же бегают "РЕНО".
И в паспортах, по-видимому, тоже разные названия.
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
Но, похоже, уже на подлете!!!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

закінчим автотему. Як гарніше вийти з ситуації?

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

питання в чому: ви отримуєте виріб "строп В15СС", а ви хочете продати "strop ggf15"?
звичайно, ви б мали продавати виріб який в прихідних документах, може попробувати поговорити з постачальником, тим більше, що він переробляє
тоді питання в тех док- сертифікат чи паспорт? ви його даєте покупцю? а там інша назва... висновок- краще все робити під одну назву, наскільки я знаю в нас можна вироби називати англ словами. а взагалі для покупця є різниця, як називається той строп. чесно, я теж не розумію суті питання

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

важливо нам щоб був з назвою як з-за кордону

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

1.попробуйте домовитися з постачальником
2.можливий і такий варіант - в себе ще перегнати через в-во і отримати новий продукт
3. своєю комісією під прих накладну додати акт прийому в склад і одночасно перейменувати /придумати чому/ взагалі-то , неправильно, але хто вас за це накаже? справжній виробник? він далеко, хіба що конкурент здасть...

Наталья__1982
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 997 разів
Подякували: 1247 разів

Повідомлення Наталья__1982 »

Buh2011 писав:Я делаю просто. Затраты распределяю по коэф. Могу сбросить образец расчета. У меня бывает с/с выше продажи, что не допустимо, тогда прямо в расчете указываю, что не показала. Открываешь расчет и сразу все видно
Сбросьте мне, пожалуйста, образец расчета natamarchish@ukr.net Мы запускаем производство и я просто ума не приложу с чего начинать. #wall# #wall# #wall# #wall#Кто в производстве как рыба в воде, помогите, с чего начать...... я уже программу установила для производства " Производство+Услуги+Бухгалтерия! 1С 7.7, у меня вопрос по нормам затрат, как правильно распределить затраты на единицу продукции.

Nataliya 2201
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1164 рази
Подякували: 2681 раз

Повідомлення Nataliya 2201 »

Наталья__1982 писав:
Buh2011 писав:Я делаю просто. Затраты распределяю по коэф. Могу сбросить образец расчета. У меня бывает с/с выше продажи, что не допустимо, тогда прямо в расчете указываю, что не показала. Открываешь расчет и сразу все видно
Сбросьте мне, пожалуйста, образец расчета natamarchish@ukr.net Мы запускаем производство и я просто ума не приложу с чего начинать. #wall# #wall# #wall# #wall#Кто в производстве как рыба в воде, помогите, с чего начать...... я уже программу установила для производства " Производство+Услуги+Бухгалтерия! 1С 7.7, у меня вопрос по нормам затрат, как правильно распределить затраты на единицу продукции.
А можна и мне nataliya220169@gmail.com

Повернутись до “Загальні питання бухгалтерського обліку”