«M.E.Doc» − отправка отчётов

Подання звітності в електронному вигляді
svetabez
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 43 рази
Подякували: 445 разів

Повідомлення svetabez »

ylia1111 писав:Люди что то вобще туплю , как здать баланс малого предприятия через медок в налоговую и статистику ???
через единое окно

Татьяна 69
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення Татьяна 69 »

svetabez писав:
ylia1111 писав:Люди что то вобще туплю , как здать баланс малого предприятия через медок в налоговую и статистику ???
через единое окно
сдаете как обычно, он автоматически в статистику попадает, это в прошлом году через окно, а нынче спокойно в медке))) Удачи

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Татьяна 69 писав:
svetabez писав:
через единое окно
сдаете как обычно, он автоматически в статистику попадает, это в прошлом году через окно, а нынче спокойно в медке))) Удачи
А єдине вікно де ? В Медку.

SonataEvol
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 1440 разів

Повідомлення SonataEvol »

"Єдине вікно" - це система обробки звітності у ДФС, яка розгорнута після вхідного шлюзу. Оскільки воно "єдине", то там також приймається ЄСВ і фінансова звітність. До Медка чи будь-якої іншої програми "вікно" не має ніякого відношення.
Більшість програм просто непомітно від користувача скоригувала напрямки подання звітності для того, щоб вона йшла у це "вікно".
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download

Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

SonataEvol писав:"Єдине вікно" - це система обробки звітності у ДФС, яка розгорнута після вхідного шлюзу. Оскільки воно "єдине", то там також приймається ЄСВ і фінансова звітність. До Медка чи будь-якої іншої програми "вікно" не має ніякого відношення.
Більшість програм просто непомітно від користувача скоригувала напрямки подання звітності для того, щоб вона йшла у це "вікно".
Я знаю ))) Я коментувала іншого відповідача на питання, бо він здається не зовсім знає #g_crazy#

blize
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2057 разів
Подякували: 611 разів

Повідомлення blize »

АннаЛ писав:
@Nika@ писав:Подскажите, где в Медке найти форму 11-мтп (річна), которая новая сборная вместо 11-ер, 11-мтп и пр. Или ее еще нету?
11-ер вроде отменили, а 11-мтп появилась в перечне форм, сдающихся в эл. виде:http://www.ukrstat.gov.ua/elektr_zvit/zvitn/2017.htm.
Значит скоро появится в медке.
В сегодняшнем обновлении Медка уже есть!) И ИКТ тоже)

НатаВлади
УченикУченик

Повідомлення НатаВлади »

blize писав:
АннаЛ писав:
@Nika@ писав:Подскажите, где в Медке найти форму 11-мтп (річна), которая новая сборная вместо 11-ер, 11-мтп и пр. Или ее еще нету?
11-ер вроде отменили, а 11-мтп появилась в перечне форм, сдающихся в эл. виде:http://www.ukrstat.gov.ua/elektr_zvit/zvitn/2017.htm.
Добрый день, коллеги.
Не прибыльная организация отчитывается согл. НКУ 1раз в год, значит до 28.02.17г, а МЕДок показывает дату до 09.02.17г. В чем подвох??? Спасибо.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Скрытый текст
blize писав:
АннаЛ писав:
Добрый день, коллеги.
НатаВлади писав:Не прибыльная организация отчитывается согл. НКУ 1раз в год, значит до 28.02.17г, а МЕДок показывает дату до 09.02.17г. В чем подвох??? Спасибо.
Просто не звертайте уваги ...

svetabez
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 43 рази
Подякували: 445 разів

Повідомлення svetabez »

Tasa писав:
SonataEvol писав:"Єдине вікно" - це система обробки звітності у ДФС, яка розгорнута після вхідного шлюзу. Оскільки воно "єдине", то там також приймається ЄСВ і фінансова звітність. До Медка чи будь-якої іншої програми "вікно" не має ніякого відношення.
Я знаю ))) Я коментувала іншого відповідача на питання, бо він здається не зовсім знає #g_crazy#
Только баланс и найдешь в разделе единое окно.#rtfm#

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

svetabez писав:
Tasa писав:
Только баланс и найдешь в разделе единое окно.#rtfm#
А чого це ви мені то показуєте ??? Я до вас не зверталася #beee#

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”