Єдиний податок 4-група, сільгоспвиробники

Загальні питання бухалтерського і податкового обліку, ставки податку, звітність
fgrubin
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 140 разів

Повідомлення fgrubin »

voko писав: Два не подасте.
Тут ось знайомий каже, подав аж п'ять розрахунків. І всі прийнялись :)

Юлия_Бух
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 97 разів
Подякували: 54 рази

Повідомлення Юлия_Бух »

fgrubin писав:А скільки ми подаємо розрахунків частки с/г виробництва?
Почитав Все про бухоблік, там пишуть, що треба обов'язково до кожної декларації його подавати, але ж це не можливо, бо він не входить в пакет до декларації і є самостійним документом.
Я теж читала таке тільки у Баланс Агро, але там була ссилка на ЗІР, в ЗІРІ я не знайшла такої інформації. Завжди подаю один, але у всіх деклараціях і звітній, і загальній ставлю хрестик, що він додається.

Ksena_K
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 43 рази

Повідомлення Ksena_K »

Юлия_Бух писав:
fgrubin писав:А скільки ми подаємо розрахунків частки с/г виробництва?
Почитав Все про бухоблік, там пишуть, що треба обов'язково до кожної декларації його подавати, але ж це не можливо, бо він не входить в пакет до декларації і є самостійним документом.
Я теж читала таке тільки у Баланс Агро, але там була ссилка на ЗІР, в ЗІРІ я не знайшла такої інформації. Завжди подаю один, але у всіх деклараціях і звітній, і загальній ставлю хрестик, що він додається.
Также подаю один расчет к общей, пробовала подать к отчетной декларации, не принялся. В квитанции что-то было сказано о том, что подача копии не предусмотрена Налоговым кодексом

myrdiy
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 27 разів

Повідомлення myrdiy »

Добрый день, бухгалтера - сельхозники. а скажіть хто яке КОАТУ ставить у загальній декларації? бо прошлі роки ставила нулі, і в цьому році також поставила нулі , але кажуть в податковій що потрібно з КОАТУ сільради ? ви яке ставете КОАТУ ?

-Latka-
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 1256 разів

Повідомлення -Latka- »

myrdiy писав:Добрый день, бухгалтера - сельхозники. а скажіть хто яке КОАТУ ставить у загальній декларації? бо прошлі роки ставила нулі, і в цьому році також поставила нулі , але кажуть в податковій що потрібно з КОАТУ сільради ? ви яке ставете КОАТУ ?
мне сказали в налоговой ставить код района

Юлия_Бух
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення Юлия_Бух »

-Latka- писав:
myrdiy писав:Добрый день, бухгалтера - сельхозники. а скажіть хто яке КОАТУ ставить у загальній декларації? бо прошлі роки ставила нулі, і в цьому році також поставила нулі , але кажуть в податковій що потрібно з КОАТУ сільради ? ви яке ставете КОАТУ ?
и я ставлю код района (основное место учета плательщика) с прошлого года, раньше тоже ноли ставила

Ожинка
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 99 разів
Подякували: 33 рази

Повідомлення Ожинка »

Цей код прописаній у довідці ,що видавались статистикою "Довідка з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України "

Татьяна Т.
Гений
Гений
Дякував (ла): 218 разів
Подякували: 139 разів

Повідомлення Татьяна Т. »

Добрый день. У всех с первого раза получилось сдать ЕН 4 гр. на 2018 год. У меня по четырем предприятиям ни разу с первой попытки не удалось, еще в первой квитанции писалось о каких-то несоответствиях., а по пятому уже несколько раз пробую, уже и 1-я кв. пришло, а во второй - отказ.

Юлия_Бух
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення Юлия_Бух »

Татьяна Т. писав:Добрый день. У всех с первого раза получилось сдать ЕН 4 гр. на 2018 год. У меня по четырем предприятиям ни разу с первой попытки не удалось, еще в первой квитанции писалось о каких-то несоответствиях., а по пятому уже несколько раз пробую, уже и 1-я кв. пришло, а во второй - отказ.
обновите до последней версии медок и скопируйте отчет и снова отправьте, у меня такое было

myrdiy
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 27 разів

Повідомлення myrdiy »

Юлия_Бух писав:
-Latka- писав:
и я ставлю код района (основное место учета плательщика) с прошлого года, раньше тоже ноли ставила

код района- в кінці пять нулів?

Відповісти

Повернутись до “4-я група. Юридичні особи”