я отправляла фин отч. "S" 10.02 все принято, срок действия до 28.02.15elen66 писав:А КАК теперь технически сдать 1М2М - сегодня отправила Деку по прибыли и финзвит.На Деку пришли квиташки как положено, а на финзвит квитанция №1 "закинчився термин подання 09.02.15"....Шо теперь?Natalenna писав:мене сьогодні потішили у нашій доблесній ДПІ: сказали, що сьогодні останній день здачі фінзвітності у податкову для п-в, у яких річна декларація з прибутку. Це правда? На гарячій лінії сказали, що з декою до 2 березня.
Але у ДПІ сказали, що у них пройшла така інформаця, що якщо здати пізніше - то штрафувати не будуть. Щось я у дикому ступорі.... сьогодні здати все одно не зможу, але мені спокою інформація не дає....
Декларація на прибуток!!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1530 разів
- Подякували: 1615 разів
-
- Гений
- Дякував (ла): 127 разів
- Подякували: 45 разів
Предприятия, кот. отчитываются поквартально должны были сдать финотчет и прибыль до 9.02, те, кто отчитываются за год- до 28.02.Валюша с писав:я отправляла фин отч. "S" 10.02 все принято, срок действия до 28.02.15elen66 писав:А КАК теперь технически сдать 1М2М - сегодня отправила Деку по прибыли и финзвит.На Деку пришли квиташки как положено, а на финзвит квитанция №1 "закинчився термин подання 09.02.15"....Шо теперь?Natalenna писав:мене сьогодні потішили у нашій доблесній ДПІ: сказали, що сьогодні останній день здачі фінзвітності у податкову для п-в, у яких річна декларація з прибутку. Це правда? На гарячій лінії сказали, що з декою до 2 березня.
Але у ДПІ сказали, що у них пройшла така інформаця, що якщо здати пізніше - то штрафувати не будуть. Щось я у дикому ступорі.... сьогодні здати все одно не зможу, але мені спокою інформація не дає....
-
- Гений
Сдайте уточненку.Financier писав:Уже не получится сдать нулевую со значком "звитна нова". Срок подачи квартальной до 09.02.15г. Пролетаю, как фанера над Парижем. Поэтому, оставляю как есть. Если что, потуплю глазки, прикинусь "груздем".Orlenok писав:Financier, я бы Вам рекомендовала ещё и квартальную сдать, только уже "звитну нову", полностью пустую, чтобы обнулить то неправильное, что Вы выслали раньше.
-
- Гений
У меня вопрос такого плана: в деках за 2012 и 2013год показывали "0" по просьбе инспектора, на самом деле был "-". Уточненку не сдавали, но когда решили в деке за 2014г показать убытки 2012 позвонили из НИ и сказали, что можно только за 2013г (хотя по НКУ ст 102 срок 1095дней). Пришлось показать часть убытков 2013года.
Подскажите, можно ли подать уточн. расчет за 2013г, в кот. показать убытки 2012года???
Подскажите, можно ли подать уточн. расчет за 2013г, в кот. показать убытки 2012года???
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
Я те саме в інспектора спитала: як так? Мені відповіли: Ось так! Таке розпорядження... #g_cray2#Люлик писав:это что за шутки у них такие? #swoon# Может инспектор что-то путает?!Natalenna писав:мене сьогодні потішили у нашій доблесній ДПІ: сказали, що сьогодні останній день здачі фінзвітності у податкову для п-в, у яких річна декларація з прибутку. Це правда? На гарячій лінії сказали, що з декою до 2 березня.
На деяких сайтах я теж знайшла інформацію, що до 09.02, але п.п. 46.2 ПКУ гласить:
Тому я буду все здавати до 02.03 так, як передбачено ПКУ.46.2. Платник податку на прибуток подає разом з відповідною податковою декларацією квартальну або річну фінансову звітність (крім малих підприємств) у порядку, передбаченому для подання податкової декларації.
Платники податку на прибуток, малі підприємства, віднесені до таких відповідно до Господарського кодексу України, подають разом з річною податковою декларацією річну фінансову звітність у порядку, передбаченому для подання податкової декларації.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
щось я вже зовсім заплуталася з цими фін. звітами в податкову.
спочатку здала J, прийшла квитанція звіт не прийнято, закінчення дії форми листопад 2014 року.
потім пройшла інформація що звіт з літерою S відображається і в статистиці і в податковій і для податкової окремо здавати не треба.
так як правильно і що робити, хто в темі?
спочатку здала J, прийшла квитанція звіт не прийнято, закінчення дії форми листопад 2014 року.
потім пройшла інформація що звіт з літерою S відображається і в статистиці і в податковій і для податкової окремо здавати не треба.
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
Вот мой ответ в другой теме:"Очередной раз дозвонилась на консультацию ГНИ по поводу принятия баланса в формате "S". Посоветовали все же отнести ножками для подстраховки баланс в ГНИ, чтобы потом не было штрафов."Inna Medvetska писав:щось я вже зовсім заплуталася з цими фін. звітами в податкову.
Собираюсь ехать и сдавать в формате "J".
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
аналогично, буду сдавать до 02,03 и пошли они со своими распоряжениямиNatalenna писав:Тому я буду все здавати до 02.03 так, як передбачено ПКУ.46.2. Платник податку на прибуток подає разом з відповідною податковою декларацією квартальну або річну фінансову звітність (крім малих підприємств) у порядку, передбаченому для подання податкової декларації.
Платники податку на прибуток, малі підприємства, віднесені до таких відповідно до Господарського кодексу України, подають разом з річною податковою декларацією річну фінансову звітність у порядку, передбаченому для подання податкової декларації.
Насчет фин. отчетности - тоже в налоговой просят принести в формате J, чтоб им не набирать. Дулю им, слишком много хотят. Почему они свои проблемы перекладывают на нас?!
-
- Профи
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 5 разів
Девочки, проблема как описывали выше, сдала деку вместо годовой, квартальную. Хочу подать уточненку и обнулить поданную. Не могу сообразить как правильно ее заполнить и приложения? Все подать с нулями или те же цифры с минусом. Спасибо.