Декларація на прибуток!!!

Декларація, уточнення, виправлення помилок.
Валюша с
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1530 разів
Подякували: 1615 разів

Повідомлення Валюша с »

elen66 писав:
Natalenna писав:мене сьогодні потішили у нашій доблесній ДПІ: сказали, що сьогодні останній день здачі фінзвітності у податкову для п-в, у яких річна декларація з прибутку. Це правда? На гарячій лінії сказали, що з декою до 2 березня.
Але у ДПІ сказали, що у них пройшла така інформаця, що якщо здати пізніше - то штрафувати не будуть. Щось я у дикому ступорі.... сьогодні здати все одно не зможу, але мені спокою інформація не дає....
А КАК теперь технически сдать 1М2М - сегодня отправила Деку по прибыли и финзвит.На Деку пришли квиташки как положено, а на финзвит квитанция №1 "закинчився термин подання 09.02.15"....Шо теперь?
я отправляла фин отч. "S" 10.02 все принято, срок действия до 28.02.15

СТВ
Гений
Гений
Дякував (ла): 127 разів
Подякували: 45 разів

Повідомлення СТВ »

Валюша с писав:
elen66 писав:
Natalenna писав:мене сьогодні потішили у нашій доблесній ДПІ: сказали, що сьогодні останній день здачі фінзвітності у податкову для п-в, у яких річна декларація з прибутку. Це правда? На гарячій лінії сказали, що з декою до 2 березня.
Але у ДПІ сказали, що у них пройшла така інформаця, що якщо здати пізніше - то штрафувати не будуть. Щось я у дикому ступорі.... сьогодні здати все одно не зможу, але мені спокою інформація не дає....
А КАК теперь технически сдать 1М2М - сегодня отправила Деку по прибыли и финзвит.На Деку пришли квиташки как положено, а на финзвит квитанция №1 "закинчився термин подання 09.02.15"....Шо теперь?
я отправляла фин отч. "S" 10.02 все принято, срок действия до 28.02.15
Предприятия, кот. отчитываются поквартально должны были сдать финотчет и прибыль до 9.02, те, кто отчитываются за год- до 28.02.

СТВ
Гений
Гений

Повідомлення СТВ »

Financier писав:
Orlenok писав:Financier, я бы Вам рекомендовала ещё и квартальную сдать, только уже "звитну нову", полностью пустую, чтобы обнулить то неправильное, что Вы выслали раньше.
Уже не получится сдать нулевую со значком "звитна нова". Срок подачи квартальной до 09.02.15г. Пролетаю, как фанера над Парижем. Поэтому, оставляю как есть. Если что, потуплю глазки, прикинусь "груздем".
Сдайте уточненку.

СТВ
Гений
Гений

Повідомлення СТВ »

У меня вопрос такого плана: в деках за 2012 и 2013год показывали "0" по просьбе инспектора, на самом деле был "-". Уточненку не сдавали, но когда решили в деке за 2014г показать убытки 2012 позвонили из НИ и сказали, что можно только за 2013г (хотя по НКУ ст 102 срок 1095дней). Пришлось показать часть убытков 2013года.
Подскажите, можно ли подать уточн. расчет за 2013г, в кот. показать убытки 2012года???

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Люлик писав:
это что за шутки у них такие? #swoon# Может инспектор что-то путает?!
Я те саме в інспектора спитала: як так? Мені відповіли: Ось так! Таке розпорядження... #g_cray2#
На деяких сайтах я теж знайшла інформацію, що до 09.02, але п.п. 46.2 ПКУ гласить:
46.2. Платник податку на прибуток подає разом з відповідною податковою декларацією квартальну або річну фінансову звітність (крім малих підприємств) у порядку, передбаченому для подання податкової декларації.
Платники податку на прибуток, малі підприємства, віднесені до таких відповідно до Господарського кодексу України, подають разом з річною податковою декларацією річну фінансову звітність у порядку, передбаченому для подання податкової декларації.
Тому я буду все здавати до 02.03 так, як передбачено ПКУ.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

gera_t
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення gera_t »

Подскажите кто нибуть, у меня переплата по авансовым платежам, эту сумму где то надо отразить в деке годовой????

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

щось я вже зовсім заплуталася з цими фін. звітами в податкову.
спочатку здала J, прийшла квитанція звіт не прийнято, закінчення дії форми листопад 2014 року.
потім пройшла інформація що звіт з літерою S відображається і в статистиці і в податковій і для податкової окремо здавати не треба.
так як правильно і що робити, хто в темі?

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

Inna Medvetska писав:щось я вже зовсім заплуталася з цими фін. звітами в податкову.
спочатку здала J, прийшла квитанція звіт не прийнято, закінчення дії форми листопад 2014 року.
потім пройшла інформація що звіт з літерою S відображається і в статистиці і в податковій і для податкової окремо здавати не треба.
так як правильно і що робити, хто в темі?
Вот мой ответ в другой теме:"Очередной раз дозвонилась на консультацию ГНИ по поводу принятия баланса в формате "S". Посоветовали все же отнести ножками для подстраховки баланс в ГНИ, чтобы потом не было штрафов."
Собираюсь ехать и сдавать в формате "J".

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

Natalenna писав:
46.2. Платник податку на прибуток подає разом з відповідною податковою декларацією квартальну або річну фінансову звітність (крім малих підприємств) у порядку, передбаченому для подання податкової декларації.
Платники податку на прибуток, малі підприємства, віднесені до таких відповідно до Господарського кодексу України, подають разом з річною податковою декларацією річну фінансову звітність у порядку, передбаченому для подання податкової декларації.
Тому я буду все здавати до 02.03 так, як передбачено ПКУ.
аналогично, буду сдавать до 02,03 и пошли они со своими распоряжениями
Насчет фин. отчетности - тоже в налоговой просят принести в формате J, чтоб им не набирать. Дулю им, слишком много хотят. Почему они свои проблемы перекладывают на нас?!

Lekarab
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Lekarab »

Девочки, проблема как описывали выше, сдала деку вместо годовой, квартальную. Хочу подать уточненку и обнулить поданную. Не могу сообразить как правильно ее заполнить и приложения? Все подать с нулями или те же цифры с минусом. Спасибо.

Відповісти

Повернутись до “Звітність з податку на прибуток”