«СОНАТА» ❤️️ просте та доступне подання електронної звітності

Подання звітності в електронному вигляді
elbuh
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 543 рази
Подякували: 1099 разів
Контактна інформація:

Повідомлення elbuh »

звит писав: Исключение - медоукраиноцентр, потому там эта заявка и прокатывает.. .почему они так нарушая выдают новые уже действующие при наличии старых еще действующих в один и тот же момент времени - вопрос ...
А не подскажите что нарушают? А то как обычно голословные заявления с оскорблением конкурентов.
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)

звит
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 426 разів
Подякували: 258 разів

Повідомлення звит »

elbuh писав:
звит писав: Исключение - медоукраиноцентр, потому там эта заявка и прокатывает.. .почему они так нарушая выдают новые уже действующие при наличии старых еще действующих в один и тот же момент времени - вопрос ...
А не подскажите что нарушают? А то как обычно голословные заявления с оскорблением конкурентов.
почему голословные - вот факт:

выдают два действующих сертификата от ацск украина в один и тот же момент времени -те старый еще действует а новый уже действует, хотя это противоречит законодательству, ни один ацск (в тч идд дфс) так не выдает
потому и заявой J1302 новые серты без договора можно пропихнуть на шлюз

elbuh
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Контактна інформація:

Повідомлення elbuh »

звит писав:
elbuh писав:
почему голословные - вот факт:

выдают два действующих сертификата от ацск украина в один и тот же момент времени -те старый еще действует а новый уже действует, хотя это противоречит законодательству, ни один ацск (в тч идд дфс) так не выдает
потому и заявой J1302 новые серты без договора можно пропихнуть на шлюз
Какому законодательству это противоречит?
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)

SonataEvol
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 1440 разів

Повідомлення SonataEvol »

БИЗНЕСМЕН писав:Від Вас я тільки чув філософію про регламенти АЦСК, що руками строки в повідомленні заповняти- а тепер ще й все працює як і в інших прогрмаиах....
Будьте уважніші до відповідей на власні запитання:
SonataEvol писав:ПС. У Сонаті J1391102 можна підписати довільним підписом - будь-яким ключем.
БИЗНЕСМЕН писав: Неводьте користувачів в оману, у Сонаті можливо повідомленням підв'язати до договору підпис бухгалтера, або змінити підпис бухгалтера. Продовжуеться дія договору сертіфікатом та підписом ДИРЕКТОРА.
Викладіть мені інструкцию як це зробити в Сонаті, в мене діючий старий ключ директора (АЦСК України) + новій ключ директора (АЦСК ДФС)
За інструкцією від ДФС повідомлення потрібно підписати спочатку усіма новими підписами, а потім старим, вже зареєстрованим, ключем.
Отже, встановлюєте у Сонаті нові ключі (у профілі, звичайним способом - https://sonata.biz.ua/help/profil_zifrovyj_pidpys.html), створюєте Повідомлення, та вказуєте у його таблиці дані підписантів з нових ключів; (цікаво, що медок у вашому відео вказує також і печатку, але, наскільки я знаю, за умови вказання печатки у Повідомленні - отримаєте помилку від ДФС).
Підписуєте Повідомлення звичайним способом (кнопка "Підписати") - тим самим, воно підпишеться новими ключами.
Потім клацайте кнопку "Накласти додатковий підпис" (у відкритому Повідомленні) і обираєте старий ключ директора. Після цього відправляєте на реєстрацію.
Усе аналогічно вашому відео, тільки кнопки різні.

ПС. elbuh, холіварите далі? )
звит, у законодавстві така норма не прописана. Але чомусь ДФС не видає власні безкоштовні ключі так, щоб із ними можна було користуватися Повідомленням повноцінно. Може тут є якась корупція)
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download

Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))

БИЗНЕСМЕН
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 28 разів

Повідомлення БИЗНЕСМЕН »

SonataEvol писав:(цікаво, що медок у вашому відео вказує також і печатку, але, наскільки я знаю, за умови вказання печатки у Повідомленні - отримаєте помилку від ДФС).
Печатка чудово проходить без помилок, перевірено неодноразово.
Помилки з печаткою це зовсім в іншому повідомлені (J 1312601) , це вже в тему по "Блокуванню ПН". При чому не залежить від програмного запезпечення, навідь в електроному кабінеті підпишеш печаткою - отримаєте помилку. На мою думку це зроблено навмисто з боку ДФС.

SonataEvol
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Вийшла нова версія програми "Соната" - 0.22.7 #hi#

Додано:

* Новий бланк ДФС - нове повідомлення про укладання форвардного або ф'ючерсного контракту, а також розрахунок, перевірка та експорт у PDF до нього: J0147701.
* Логіка ЄСВ - перевірка полів ПІБ у таблицях додатка 4 ЄСВ.

Виправлено:

* Довідник ОПП - оновлено довідник типів об'єктів оподаткування, які вказуються у формі №20-ОПП.
* Логіка ЄСВ - помилка перевірки граф 7 та 8 таблиці 5 додатка 4 ЄСВ.
* Стан накладних - помилка, за якої у деяких випадках стан отриманої накладної замість "зареєстрованого" був "отриманим".

Посилання для завантаження

elbuh
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Контактна інформація:

Повідомлення elbuh »

SonataEvol писав: ПС. elbuh, холіварите далі? )
Сначала в наше программное обеспечение выкидываете ложные обвинения, а потом всех обвиняете в холиваре. Классно ))))) Я реагирую исключительно на чужие выпады #hunter#

tapalovv
ЗнатокЗнаток
Подякували: 4 рази

Повідомлення tapalovv »

А можно поподробнее?
SonataEvol писав:За інструкцією від ДФС повідомлення потрібно підписати спочатку усіма новими підписами, а потім старим, вже зареєстрованим, ключем.
Т.е., такая процедура предусмотрена. В инструкции указано, для чьих конкретно ключей она составлена? Нет. Да и дальше сами пишете:
SonataEvol писав: у законодавстві така норма не прописана. Але чомусь ДФС не видає власні безкоштовні ключі так, щоб із ними можна було користуватися Повідомленням повноцінно. Може тут є якась корупція)
А вот почему ДФС не выдает так свои ключи - это вопрос. Возможно именно для того, чтобы потом морочить плательщиков с заключеним договора?
SonataEvol писав:Може тут є якась корупція)

SonataEvol
Светоч Мысли
Светоч Мысли

tapalovv писав:А можно поподробнее?
Не зовсім зрозумів, що саме вам роз'яснити докладніше, якщо ви самі відповіли на власні запитання)
Ну а найдокладніше розписано у ДФС - http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/225191.html
tapalovv писав:
SonataEvol писав:За інструкцією від ДФС повідомлення потрібно підписати спочатку усіма новими підписами, а потім старим, вже зареєстрованим, ключем.
Т.е., такая процедура предусмотрена. В инструкции указано, для чьих конкретно ключей она составлена? Нет.
У якій саме інструкції?) У жодній офіційній Інструкції чи Порядку ця процедура взагалі не вказується, тобто юридично її не існує.
Якщо мається на увазі те повідомлення прес-центру ДФС, яке я навів вище: так, там не вказано, на які саме ключі розповсюджується. Тим самим, мається на увазі, що на всі. І тим більше дивно, що ДФС у власному АЦСК не виконує умови для цього "сервісу".

Танечка-Танюша
Гений
Гений
Дякував (ла): 253 рази
Подякували: 70 разів

Повідомлення Танечка-Танюша »

При входе в Сонату можно как то установить пароль? Чтоб никто случайно не вошел?

Відповісти

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”