Добрый вечер! Подскажите пожалуйста в Реєстре виданих та отриманих податкових накладних в гр.1 и гр.3 (Роздел 1) должны быть одинаковые номера?
Дело в том, что Соната, если включить автозаполнение, меняет мне цифры в гр.1 на 1, 2, 3 и т.д. И тогда получается, что гр.1 не соответствует гр.3. Как правильно??? подскажите, плиз!!!
Реестр выданых и полученых налоговых накладных
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 585 разів
- Подякували: 77 разів
подскажите пожалуйста как правильно в реестре за январь 2015 показать налоговую накладную если № 70//2 раньше я так в реестре показывала и сейчас так показала, но досмотрелась когда сделала витяг з ЕДРПН то указано 70/2.(хотя в самом вытяге указано 70/ / 2 )Одним словом как правильно необходимо показывать "// или /". Капец с этими черточками палочками.Конечно я уже так и сдала этот реестр с "//". Что посоветуете?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 82 рази
- Подякували: 2407 разів
Сомневаюсь, времени мало.Popen писав:Я тоже, кстати, склоняюсь к этой мысли: легче сдать чем не сдать... Но немножко подожду еще - может ГФС разродится каким-нибудь перлом? #g_witch#мюсля писав:#g_crazy# на мой вопрос молоденькому каплаухенькому инспектору из отдела НДС сдавать реестр или нет, он сказал сдавать. Мою попытку "поумничать" типо: так жешь отменили#rtfm# .Он резюмировал: а вам ШО тяжело сдать? мы пока еще не знаем нужны реестр за январь или нет. И правда, че это я#fool# ... не тяжело...сдала...Popen писав: Полагаю, что он бы проканал и с июньскими датами... Ведь, по идее, этот реестр уже не существует; по крайней мере, по НКУ. #wall#
Кстати, Реестр, вообще-то, должен быть. Правда, не указано - кто должен утвердить его форму.
Как мне кажется, временно подойдет и старая форма Реестра (в ней хоть как-то можно отразить чеки, транспортные билеты, гостинничные счета, бухсправки...
201.11. Підставою для нарахування сум податку, що відносяться до податкового кредиту без отримання податкової накладної, також є:
а) транспортний квиток, готельний рахунок або рахунок, який виставляється платнику податку за послуги зв'язку, інші послуги, вартість яких визначається за показниками приладів обліку, що містять загальну суму платежу, суму податку та податковий номер продавця, крім тих, форма яких встановлена міжнародними стандартами;
б) касові чеки, які містять суму отриманих товарів/послуг, загальну суму нарахованого податку (з визначенням фіскального номера та податкового номера постачальника). При цьому з метою такого нарахування загальна сума отриманих товарів/послуг не може перевищувати 200 гривень за день (без урахування податку);
в) бухгалтерська довідка, складена відповідно до пункту 198.5 статті 198 цього Кодексу;
(з 01.07.2015 р. до підпункту "в" пункту 201.11 статті 201 будуть внесені зміни, передбачені абзацом тридцять першим пункту 49 розділу I Закону України від 28.12.2014 р. N 71-VIII)
г) податкова накладна, складена платником податку відповідно до пункту 208.2 статті 208 цього Кодексу та зареєстрована в Єдиному реєстрі податкових накладних.
У разі використання платниками для розрахунків із споживачами реєстраторів розрахункових операцій касовий чек повинен містити дані про загальну суму коштів, що підлягає сплаті покупцем з урахуванням податку, та суму цього податку, що сплачується у складі загальної суми.
Порядок обчислення та накопичення реєстраторами розрахункових операцій сум податку встановлює Кабінет Міністрів України.
201.111. Платник податку веде реєстр документів, зазначених у підпунктах "а" - "в" пункту 201.11 цієї статті.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 589 разів
Я вчера звонила в справочную ГФС и мне сказали, что реестр сдавать не надо...Popen писав:Я тоже, кстати, склоняюсь к этой мысли: легче сдать чем не сдать... Но немножко подожду еще - может ГФС разродится каким-нибудь перлом? #g_witch#мюсля писав:#g_crazy# на мой вопрос молоденькому каплаухенькому инспектору из отдела НДС сдавать реестр или нет, он сказал сдавать. Мою попытку "поумничать" типо: так жешь отменили#rtfm# .Он резюмировал: а вам ШО тяжело сдать? мы пока еще не знаем нужны реестр за январь или нет. И правда, че это я#fool# ... не тяжело...сдала...Popen писав: Полагаю, что он бы проканал и с июньскими датами... Ведь, по идее, этот реестр уже не существует; по крайней мере, по НКУ. #wall#
-
- Оракул
- Дякував (ла): 31 раз
- Подякували: 129 разів
Если есть НО, то НК просто пустойСтарушка писав:Уважаемые коллеги! Кто сдавал когда-либо пустые реестры? У меня есть НО , но нет НК. Прочла здесь на 2 страницы ранее, что надо стать на пустую строку в разделе 2 и удалить ее. Вот попробовала - не удаляется. Может кто-то внятно вспомнить, как сделать полученные НК пустые?
Если нет ни НО, ни НК, то:
В разделе 1: Графа 1 = 1, графа 3 = 1
В разделе 2: Графа 1 = 1, графа 4 = 1
В Вашем случаем может легче создать новый реестр в программе, и просто добавить НО (если их немного)?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 82 рази
- Подякували: 2407 разів
Вы как в воду глядели...))) ГФС - "разродилась"...)))Popen писав:Я тоже, кстати, склоняюсь к этой мысли: легче сдать чем не сдать... Но немножко подожду еще - может ГФС разродится каким-нибудь перлом? #g_witch#мюсля писав:#g_crazy# на мой вопрос молоденькому каплаухенькому инспектору из отдела НДС сдавать реестр или нет, он сказал сдавать. Мою попытку "поумничать" типо: так жешь отменили#rtfm# .Он резюмировал: а вам ШО тяжело сдать? мы пока еще не знаем нужны реестр за январь или нет. И правда, че это я#fool# ... не тяжело...сдала...Popen писав: Полагаю, что он бы проканал и с июньскими датами... Ведь, по идее, этот реестр уже не существует; по крайней мере, по НКУ. #wall#
Лист ДФС України від 17.02.2015 р. № 5292/7/99-99-19-03-02-17 «Про податок на додану вартість»
<...>
Відповідно до пункту 201.111 статті 201 розділу V Кодексу, починаючи з 1 січня 2015 року, платник податку повинен вести реєстр документів, зазначених у підпунктах "а" – "в" пункту 201.11 статті 201 розділу V Кодексу. Оскільки наказ Міністерства доходів і зборів України від 22.09.2014 № 958 "Про затвердження форми реєстру виданих та отриманих податкових накладних та порядку його ведення", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 10.10.2014 за № 1228/26005, залишається чинним, платники податку можуть за власним бажанням обліковувати зазначені документи, використовуючи форму Реєстру виданих та отриманих податкових накладних.
При цьому, як Реєстр виданих та отриманих податкових накладних, який платником податку ведеться за власним бажанням, так і реєстр документів, зазначених у підпунктах "а" – "в" пункту 201.11 статті 201 розділу V Кодексу, якщо такий реєстр ведеться платником окремо від Реєстру виданих та отриманих податкових накладних, до контролюючого органу, починаючи із звітності за січень 2015 року, не подається.
<...>
-
- Светоч Мысли
Так,що реєстр за січень не подається?А то хочу виправити маленьку помилочку в реєстрі та й не знаю що робити. Бо якщо виправляти, то потрібно все відправити як нова звітна ? чи можно тільки один реестр відправити як новий звітний?Любознательная писав:Вы как в воду глядели...))) ГФС - "разродилась"...)))Popen писав:Я тоже, кстати, склоняюсь к этой мысли: легче сдать чем не сдать... Но немножко подожду еще - может ГФС разродится каким-нибудь перлом? #g_witch#мюсля писав: #g_crazy# на мой вопрос молоденькому каплаухенькому инспектору из отдела НДС сдавать реестр или нет, он сказал сдавать. Мою попытку "поумничать" типо: так жешь отменили#rtfm# .Он резюмировал: а вам ШО тяжело сдать? мы пока еще не знаем нужны реестр за январь или нет. И правда, че это я#fool# ... не тяжело...сдала...
Лист ДФС України від 17.02.2015 р. № 5292/7/99-99-19-03-02-17 «Про податок на додану вартість»
<...>
Відповідно до пункту 201.111 статті 201 розділу V Кодексу, починаючи з 1 січня 2015 року, платник податку повинен вести реєстр документів, зазначених у підпунктах "а" – "в" пункту 201.11 статті 201 розділу V Кодексу. Оскільки наказ Міністерства доходів і зборів України від 22.09.2014 № 958 "Про затвердження форми реєстру виданих та отриманих податкових накладних та порядку його ведення", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 10.10.2014 за № 1228/26005, залишається чинним, платники податку можуть за власним бажанням обліковувати зазначені документи, використовуючи форму Реєстру виданих та отриманих податкових накладних.
При цьому, як Реєстр виданих та отриманих податкових накладних, який платником податку ведеться за власним бажанням, так і реєстр документів, зазначених у підпунктах "а" – "в" пункту 201.11 статті 201 розділу V Кодексу, якщо такий реєстр ведеться платником окремо від Реєстру виданих та отриманих податкових накладних, до контролюючого органу, починаючи із звітності за січень 2015 року, не подається.
<...>
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
если исправлять, то отправляется дека нова звитна, а к ней реестр с отметкой к новой звитной.иск писав:Так,що реєстр за січень не подається?А то хочу виправити маленьку помилочку в реєстрі та й не знаю що робити. Бо якщо виправляти, то потрібно все відправити як нова звітна ? чи можно тільки один реестр відправити як новий звітний?Скрытый текст
Любознательная писав:Вы как в воду глядели...))) ГФС - "разродилась"...)))Popen писав: Я тоже, кстати, склоняюсь к этой мысли: легче сдать чем не сдать... Но немножко подожду еще - может ГФС разродится каким-нибудь перлом? #g_witch#
<...>
<...>
-
- Светоч Мысли
так якщо реєстр не потрібно подавати за січень , то може і не відправляти новий?. А може Ви мені підскажити в реєстрі показала номер податкової накладної наприклад 1//2 як раніше показувала) а потрібно 1/2 бо коли мені прийшла електрона зареєстрована ПН з ЕДРПН, то мені в программі показало № 1/2 . Короче запуталась як правильно цей номер показувати ?ArinaArina писав:если исправлять, то отправляется дека нова звитна, а к ней реестр с отметкой к новой звитной.иск писав:Так,що реєстр за січень не подається?А то хочу виправити маленьку помилочку в реєстрі та й не знаю що робити. Бо якщо виправляти, то потрібно все відправити як нова звітна ? чи можно тільки один реестр відправити як новий звітний?Скрытый текст
Любознательная писав: Вы как в воду глядели...))) ГФС - "разродилась"...)))
<...>
<...>