Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
ЛюдмилаВас
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 286 разів

Повідомлення ЛюдмилаВас »

https://buhgalter911.com/news/news-1034202.html
Теперь будут тянуть с подписями... потом с печатью... вообщем раньше января не заработает

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

zoltan писав:
Скрытый текст
marina11 писав:
zoltan писав:До додатків до критеріів я підєднав 3 додатки і відправилося
Ви приєднали 3 "Документ довільного формату"?! #clamping##goody# У якому ПЗ?
так,в елкабінеті
Вик@,zoltan
Будь ласка, детальніше. Спеціально зараз зайшла до кабінету. Створюється "Додаток до критеріїв", при створенні можна додати 1 "Документ довільного формату". Що потрібно зробити, щоб приєднати 3-5?

Снежынка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 570 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення Снежынка »

відправила повідомлення по блокованому РК.
5 робочих днів тому, рахувала наступний після подання.
Статус так і висить реєстрація призупинена, по повідомленні висить тільки перша квитанція.
В електронному кабінеті не відкривається повідомлення.

Як дізнатися чи РК розблокована

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення marina11 »

Снежынка писав:відправила повідомлення по блокованому РК.
Статус так і висить реєстрація призупинена, по повідомленні висить тільки перша квитанція.

Сьогодні мають надходити відповіді на повідомлення від 12.12. У кабінеті у "Вхідні/вихідні документи" нічого не з'явилося?

Вик@
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 451 раз
Подякували: 264 рази

Повідомлення Вик@ »

marina11 писав:
zoltan писав:
Скрытый текст
marina11 писав: Ви приєднали 3 "Документ довільного формату"?! #clamping##goody# У якому ПЗ?
так,в елкабінеті
Вик@,zoltan
Будь ласка, детальніше. Спеціально зараз зайшла до кабінету. Створюється "Додаток до критеріїв", при створенні можна додати 1 "Документ довільного формату". Що потрібно зробити, щоб приєднати 3-5?
створюєте Додаток до критеріїв, а потім натискаєте на закладку "Додатки" та додаєте необхідну кількість додатків.

buch17
УченикУченик

Повідомлення buch17 »

Добрый день, подскажите, пожалуйста,заблокированную за ноябрь РК на возврат предоплаты покупателю по решению комиссии зарегистрировали 20.12.2017, декларация за ноябрь подана, в Кабинете на дату регистрации заблокированной РК отображено увеличение регистрационного лимита и сразу же увеличение ∑перевищ. Лимит обнулен((( Как вернуть регистрационный лимит?

Снежынка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 570 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення Снежынка »

marina11 писав:
Снежынка писав:відправила повідомлення по блокованому РК.

Сьогодні мають надходити відповіді на повідомлення від 12.12. У кабінеті у "Вхідні/вихідні документи" нічого не з'явилося?
о точно , тут є рішення

Прийшла відмова.
Писати тепер скаргу(

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення marina11 »

Вик@ писав:
marina11 писав:
zoltan писав:
Скрытый текст
так,в елкабінеті
Вик@,zoltan
створюєте Додаток до критеріїв, а потім натискаєте на закладку "Додатки" та додаєте необхідну кількість додатків.
Коли я натискаю "Додатки", у мене спливає віконце з уже створеним додатком і все. Нові не приєднуються.
Ви не переплутали "Додаток" з "повідомленням" Точно він?!#blush# Покроково що і як потрібно зробити. Ця інформація дуже важлива для всіх жертв блокування.#drinks#

Вик@
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 451 раз
Подякували: 264 рази

Повідомлення Вик@ »

marina11 писав: Коли я натискаю "Додатки", у мене спливає віконце з уже створеним додатком і все. Нові не приєднуються.
Вы нажимаете "Додатки" при первоначальном создании Таблицы? Нужно добавлять после создания Таблицы, так же как и при добавлении к Повідомленню.

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення marina11 »

Вик@ писав:
marina11 писав: Коли я натискаю "Додатки", у мене спливає віконце з уже створеним додатком і все. Нові не приєднуються.
Вы нажимаете "Додатки" при первоначальном создании Таблицы? Нужно добавлять после создания Таблицы, так же как и при добавлении к Повідомленню.
Тобто створити Таблицю без додатка а додавати потім?
Знімаю питання. Немає жодної різниці приєднувати відразу чи потім, додаються. Давно працювала у кабінеті, тож не відразу згадала, що необхідно натиснути на віконце з номером додатка. Приєднадося навіть 27. Не знаю, чи коректно сформувався б додаток, але можливість є.
Дякую!!! Ваш досвід знадобиться колегам.#drinks#

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”