ОТЧЕТ 1 ДФ

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

ідіотська ситуація #hunter#
подала нові звітну , тобто ще раз правильну і сьогодні читаю тему! #g_cray#
що робити? консультаційна лінія дпі не знайшлася, що відповісти, наші податківці "без понятия"

чта
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 36 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення чта »

svitlass писав:ідіотська ситуація #hunter#
що робити? консультаційна лінія дпі не знайшлася, що відповісти, наші податківці "без понятия"
Якщо Ви подали два звіти, то подивіться , який потрібно анулювати, і подайте саме ті цифри , які неправильні, проставивши навпроти них 1, тільки не просталяйте дати звільнення чи прийняття та ознаку соц пільги.

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

чта писав:
svitlass писав:ідіотська ситуація #hunter#
Якщо Ви подали два звіти, то подивіться , який потрібно анулювати, і подайте саме ті цифри , які неправильні, проставивши навпроти них 1, тільки не просталяйте дати звільнення чи прийняття та ознаку соц пільги.
тобто ще одну нову звітну?

вредная_Я
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 188 разів
Подякували: 52 рази

Повідомлення вредная_Я »

чта писав:
ivesta писав:
Elenaa1 писав:Спасибо Всем за ответы!!!
Сегодня звонила в Соломянскую и Голосеевскую налоговую так они мне таким увереным тоном сказали что если нову звитну подать как посоветовала " ivesta" то звитна будет исключена! Бред полный!
Я так написала, потому-что так делала не один раз и все нормально проходило
Знаете почему проходило, потому что нова звитна не считается ошибкой, и их программа нераспознает таких ошибок, но если Вы подвоили фонд зарплаты , то тогда не сойдется с ЕСВ и к Вам позвонят из ПФУ.
По 1-ДФ помилки вам покажут тільки при перевірці, а так можут і не передзвонити, саме по цій декларації якийсь особливий спосіб контролю #sigh# , ніколи не можна ні звіритись, ні щось вияснити нормально#wall#

вредная_Я
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення вредная_Я »

звітних нових можна ще подавати скільки вам потрібно до 09.11.12, тобто до граничного терміну здачі

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

ivesta писав:
Я так написала, потому-что так делала не один раз и все нормально проходило
Существует утвержденный Порядок заполнения 1_ДФ

4.4. Порядок заповнення звітного нового та уточнюючого податкових розрахунків є однаковим. Звітний новий та уточнюючий податковий розрахунок подаються на підставі інформації з попередньо поданого податкового розрахунку і містять інформацію лише по рядках та реквізитах, які уточнюються. Для заповнення також використовується інформація з повідомлень про виявлені помилки, які відправляються органами ДПС до податкового агента.

А то, что Вы нарушаете этот порядок, не повод советовать другим делать так же

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

наші податківці сказали, що якраз проблема в нових звітних , що їх не сприймають інші органи, "по доброму" радять давати уточнену...

вредная_Я
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення вредная_Я »

svitlass писав:наші податківці сказали, що якраз проблема в нових звітних , що їх не сприймають інші органи, "по доброму" радять давати уточнену...
мені здається , що уточнену потрібно було б подавати, якби ви робили виправлення після 09.11

вредная_Я
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення вредная_Я »

svitlass писав:наші податківці сказали, що якраз проблема в нових звітних , що їх не сприймають інші органи, "по доброму" радять давати уточнену...
їхні "добрі" поради, потім боком вилазять#g_cray2# , колись також послухалась#g_mad# #wall#

inkognito
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1843 рази
Подякували: 1936 разів

Повідомлення inkognito »

svitlass
проблема в нових звітних , що їх не сприймають інші органи
1) Какие у них проблемы, хотелось бы знать? Руки не из правильного места ростут? Или всеже мозги?
2) Какие органы их не воспринимают? которыми думают, или на которых сидят? Это не проблемы пользователя. Это проблемы налоговой.
Нет слов, одни выражения.
Бюгюльме, чда, вредная_Я, cometa , оляля - абсолютно правы.
Примечание: обращайте внимание на номер порции 1-ДФ, которую корректруете.

ЗображенняЗображення

Закрито

Повернутись до “Звітність з ПДФО”