Якщо мова про маленьку суму, то в травні проводите травнем.
Оформлюєте нарахування бух. довідкою
Анжелика1403 писав: ↑15 серпня 2022, 18:51Здравствуйте, отчёт за 2 квартал сдан, но сегодня обнаружила, что в 4Дф не указала выплату аренды физ.лицу. Значит мне нужно подавать уточняющий? А как правильно его делать- нужно все приложения подавать как уточняющий и только в 4ДФ в месяце, в котором сделала ошибку в 1 строке в колонке 10 указывать 1, а в новой строке правильные данные и в колонке 10 - 0?
Подскажите, пожалуйста, впервые буду исправлять ошибку
Подавати уточнюючу за 1 квартал. Там тільки гол.таблиця та Д4 за той місяць, який уточнюєте - і в ньому показуєте 1 рядок з ознакою "0" на введення....Bulavochka писав: ↑24 січня 2023, 13:16Доброго дня, в березні була оплата ФОПу і я забула це вказати в додатку. Як можна виправити та який за це штраф?
дякую, а в гол таблицю переносити дані ті, які були, чи пусту?Tasa писав: ↑24 січня 2023, 13:31Подавати уточнюючу за 1 квартал. Там тільки гол.таблиця та Д4 за той місяць, який уточнюєте - і в ньому показуєте 1 рядок з ознакою "0" на введення....Bulavochka писав: ↑24 січня 2023, 13:16Доброго дня, в березні була оплата ФОПу і я забула це вказати в додатку. Як можна виправити та який за це штраф?
Штраф.... важко сказати, що наші "добрі" податківці захочуть зробить ( Логічно що не має бути, але є але...
Повернутись до “Об’єднана звітність з ЄСВ, ПДФО та ВЗ, з ЄСВ та єдиного податку”