счет 6441/ 6442

Продукти компанії 1С
Медвежонок
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення Медвежонок »

оляля писав:вибачте, а де бухгалтер?що просто встала і піщла?
Типа того, она приходила 4 раза в неделю , обещала все передать, но до сих пор ничегошенькине передала#aggr# , я замучилась дерика просить что б ее позвал , ты что так не разберешся

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

оляля писав:звичайно, що не бачачи цифр важко щось говрити. Можна тільки поспівчувати і допопмогти хоча б чимось.
Я думаю, звіривши сальдо з податковою, 6441 і 6442 не вдастсься вивести: все таки щось могло бути непідтвердженео ПН, десь могла ПН пргавитись.десь могли для дотримання податкового навантаження в деці щось махлювати. а ці рахунки на баланс впливають, мабуть треба глянтуи , що дає скручене сальдо, яку суму, велику чи ні. якщо сума не дуже велика - посписувати все на фінрезультат.Якщо ж сума велика і шкода її позбуватися, треба виловлювати. Тоді немає ждругого виходу, як визбирувати блохи. . Але звірку треба провести однозанчно
я б підняла деки, знайшла місяць який йде сплата (може...) якщо ні, то звірила б за місяць в програмі і деці суми ПК з 6442, і ПЗ з 6432(12 міс не так багато, я зрозуміла, що мова йде про рік). в залежності від отриманої картини, подумала б що робити дальше. головне не панікувати. а директору пояснити, що я відповідаю за період з якого прийшла на роботу, а розгрібати попередній за дод оплату

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

svitlass писав:
оляля писав:звичайно, що не бачачи цифр важко щось говрити. Можна тільки поспівчувати і допопмогти хоча б чимось.
Я думаю, звіривши сальдо з податковою, 6441 і 6442 не вдастсься вивести: все таки щось могло бути непідтвердженео ПН, десь могла ПН пргавитись.десь могли для дотримання податкового навантаження в деці щось махлювати. а ці рахунки на баланс впливають, мабуть треба глянтуи , що дає скручене сальдо, яку суму, велику чи ні. якщо сума не дуже велика - посписувати все на фінрезультат.Якщо ж сума велика і шкода її позбуватися, треба виловлювати. Тоді немає ждругого виходу, як визбирувати блохи. . Але звірку треба провести однозанчно
я б підняла деки, знайшла місяць який йде сплата (може...) якщо ні, то звірила б за місяць в програмі і деці суми ПК з 6442, і ПЗ з 6432(12 міс не так багато, я зрозуміла, що мова йде про рік). в залежності від отриманої картини, подумала б що робити дальше. головне не панікувати. а директору пояснити, що я відповідаю за період з якого прийшла на роботу, а розгрібати попередній за дод оплату
ось це гарний вихід

Медвежонок
Оракул
Оракул

svitlass писав:
Девочки на счета 642 и 643 за год НИЧЕГО НЕ ПАДАЛО. Они не велись. Я его и разгребать не хочу пусть себе весят те остатки мертвым капиталом. Я их даже не трогаю потомучто вывести их наверное будет не реально. Меня бесспокоит только этот 6441 который я зацепила ненарошно. Неповлияет ли он на баланс за 1кв. 2012г

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

этот 6441 который я зацепила ненарошно. Неповлияет ли он на баланс за 1кв. 2012г
6441 зачепила, він змінився. а ще який рах змінився?

Медвежонок
Оракул
Оракул

svitlass писав:
этот 6441 который я зацепила ненарошно. Неповлияет ли он на баланс за 1кв. 2012г

По моим заметкам только 6415, на остальное я даже заменить неуспела , так как несчем сравнить#g_cray#

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

Медвежонок писав:
svitlass писав:

По моим заметкам только 6415, на остальное я даже заменить неуспела , так как несчем сравнить#g_cray#
попередньо треба було видрукувати сальдовку. і ще в 1-с можна витягти архів.
конкретніше, що і як змінилося - дебет, кредит?

Медвежонок
Оракул
Оракул

svitlass писав:
Медвежонок писав:
svitlass писав: 6441 зачепила, він змінився. а ще який рах змінився?

попередньо треба було видрукувати сальдовку. і ще в 1-с можна витягти архів.
конкретніше, що і як змінилося - дебет, кредит?
Нада было, если б знал где упасть соломки подстелил, я не думала что оно затронет.... остаток только по Дт 6415,но кокгда пытаюсь выровнять он то увеличивается то
уменьшается. А архив будет показателями до моего изменения ??? Как его вытянуть ??#blush#

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

А архив будет показателями до моего изменения ??? Как его вытянуть ??
програма повинна кожен день створювати архів. це прописується при встановленні. як витягнути я не знаю, так як це робить програміст. знаю дівчата звязувалися з фірмою, що обслуговує програму і по консультуванню по телефону витягували на ту дата яка потрібна, тільки тоді пропадає все що робила наступні дні. я думаю, що змогла б допомогти якщо б ви давали більше інформації. удачі.

ЗаИр
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 124 рази
Подякували: 39 разів

Повідомлення ЗаИр »

Ой. Не знаю, получиться ли всё исправить. Но пытаться буду. Начала с 643. На этом счету у меня по 2м предприятием лишние 0,01 и 0,02 копейки. это я поняла за счет округлений не совпадающих. По другому предприятию весит Дебетовый остаток задвоенный. Введен в ручную с основанием - ДВАЖДЫ ВКЛЮЧЕНА В ДЕКЛАРАЦИЮ ПО НДС. #dntknw# И это в мае месяце. То есть выписаны были две НН, а не одна. Можно ли снять это обязательство как то?? что делать с этой цыфрой(((

Відповісти

Повернутись до “Продукти компанії 1С”