Номер и дата ГТД в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

Лада писав:Evelina, Ви відповіли як і належить по статусу поважному голов.буху, багато хто відповів би так само.
Але в нинішній ситуації - поважні зовсім інші речі.
Податківці, наче, ні на що не впливають, але звітують (за зірочки, премії, посто за ...), що досить великі платники - не страждають, а малі - взагалі нікому зараз не цікаві, їм і не телефонують.
Лада, сподіваюсь, що Ви не образились на мене?#blush# правду кажучи, я не замислювалась, що в словах інспектора міг бути такий підтекст...буду сподіватись, що його і не було. але завтра зателефоную до неї з тим самим питанням (заповнення ПН за попередньою оплатою) #laugh# відповідь не отримаю, звичайно, хоч голос її почую ще раз...

Лада
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 57 разів
Подякували: 158 разів

Повідомлення Лада »

І порівняйте тон та толерантність питань та відповідей інспектора #smile3#

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2115 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Мне очень понравился совет ГНИ идти в архив и там искать ГТД давно почившей фирмы...#g_crazy# #yahoo#

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Evelina »

Popen писав:Мне очень понравился совет ГНИ идти в архив и там искать ГТД давно почившей фирмы...#g_crazy# #yahoo#
интересно, а если дойти до ручки и действительно в архиве запросить такую информацию...ее кто-то предоставит???

utya
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 72 рази
Подякували: 36 разів

Повідомлення utya »

Ви тільки погляньте.. черговий інспектор взагалі сьогодні проігнорував запитання щодо ВМД#wall# #g_cray2#

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Evelina »

utya писав:Ви тільки погляньте.. черговий інспектор взагалі сьогодні проігнорував запитання щодо ВМД#wall# #g_cray2#
так а что писать, если их ответ последнюю неделю уже каждый бух наизусть знает

Практик
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 244 рази
Подякували: 859 разів

Повідомлення Практик »

Evelina писав:
Popen писав:Мне очень понравился совет ГНИ идти в архив и там искать ГТД давно почившей фирмы...#g_crazy# #yahoo#
интересно, а если дойти до ручки и действительно в архиве запросить такую информацию...ее кто-то предоставит???
Ага, в течение месяца пришлют - документация не подлежит архивированию, ищите дале....

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

День начался. А воз и ныне там!!!#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1728 разів

Повідомлення LyudMila76 »

Дівчата, мені Вас дуже жалко, на щастя у мене такого г-на не має, але я потійно читаю ці нововведення і співчуваю це ж можна посивіть, тримайтеся і з листом молодці, вони отакою фігньою до добра не доведуть, ми бухгалтера то сильні, але це вже занадто, а що занадто то не здраво.

Ольвия
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 40 разів
Подякували: 34 рази

Повідомлення Ольвия »

Ви тільки погляньте.. черговий інспектор взагалі сьогодні проігнорував запитання щодо ВМД

А от тут вже можна і скаргу писати - такий-то такий-то проігнорував, падлюко, питання платника податка! Зняти з нього премію , та оголосити догану.

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”