Отчет по ЕСВ (часть-2)

Питання по ЄСВ
MissMystery
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення MissMystery »

marinesko писав:
MissMystery писав:другой вопрос...по этому отчету за август, из за отпускных сумма получается меньше минимальной ЗП у отпусников, пишет:
"Значення в гр. 'Сума нарах. з/п...' по всіх рядках менше 1218. Заповніть додатковий рядок з типом нарах. 13 з гр. 'Сума різниці між розміром мін. з/п...', так як в Таблиці 5 відсутні відповідні записи для даної особи"

как быть?
если это попередження программы, то не обращайте внимание
Да, это просто предупреждение, я тоже так думаю, просто решила уточнить, что бы наверника не ошибится)

olgaVB
Гений
Гений
Дякував (ла): 103 рази
Подякували: 32 рази

Повідомлення olgaVB »

Nadiy писав:
Irina777 писав:В июле был принят работник на новое рабочее место. Ранее читала разъяснения ПФУ, что необходимо в таблице 6 гр.25 "Ознака нового рабочого місця" проставлять отметку в течение 2-х лет.
Ничего не поменялось?

ДФСУ у підкатегорії 301.06.01 ЗІР відповіла, протягом якого терміну страхувальник графу «Ознака нового робочого місця» таблиці 6 додатка 4 звіту щодо сум нарахованого ЄВ заповнює з позначкою «1-так».

Відповідно до п. 3 ст. 24 Закону України від 05 липня 2012 року № 5067-VI «Про зайнятість населення» роботодавцю, який протягом 12 календарних місяців забезпечував створення нових робочих місць, працевлаштовував на них працівників і упродовж цього періоду щомісяця здійснював їм виплату заробітної плати в розмірі не менше ніж три мінімальні заробітні плати за кожну особу, протягом наступних 12 календарних місяців за умови збереження рівня заробітної плати в розмірі не менше ніж три мінімальні заробітні плати за кожну таку особу щомісяця за рахунок коштів Державного бюджету України компенсуються фактичні витрати у розмірі 50 відсотків суми нарахованого єдиного внеску за відповідну особу за місяць, за який він сплачений, у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.

Таким чином, у разі працевлаштування особи на нове робоче місце,страхувальником протягом 2 років графа «Ознака нового робочого місця» таблиці 6 додатка 4 до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.04.2015 № 435, заповнюється з позначкою «1-так».

нема компенсації- не заповняється

спасибо Вам огромное....фух...значит все правильно сдала... (а то я сдала, а потом как-то засомневалась с этими галочками)..

П.С: спасибо всем, кто ответил...

Мадам Мадамовна
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 5 разів

Повідомлення Мадам Мадамовна »

подскажите, пожалуйста, показывать ли как-то в отчете по ЕСВ бесплатную путевку сотруднику от соцстраха?

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

Мадам Мадамовна писав:подскажите, пожалуйста, показывать ли как-то в отчете по ЕСВ бесплатную путевку сотруднику от соцстраха?
нет

Александр240791
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 5 разів

Повідомлення Александр240791 »

Добрый день. Подскажите, пожалуйста, как правильно... Человек с 01.09 в отпуске по 24.09. выплатили отпускные 27.08. В какой отчет по ЕСВ должны попасть данные отпускные..в август или сентябрь? Буду очень благодарен..

Olya29
Гений
Гений
Дякував (ла): 83 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення Olya29 »

Александр240791 писав:Добрый день. Подскажите, пожалуйста, как правильно... Человек с 01.09 в отпуске по 24.09. выплатили отпускные 27.08. В какой отчет по ЕСВ должны попасть данные отпускные..в август или сентябрь? Буду очень благодарен..
У меня такая же ситуация, показывала в августе.

blize
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2057 разів
Подякували: 611 разів

Повідомлення blize »

Olya29 писав:
Александр240791 писав:Добрый день. Подскажите, пожалуйста, как правильно... Человек с 01.09 в отпуске по 24.09. выплатили отпускные 27.08. В какой отчет по ЕСВ должны попасть данные отпускные..в август или сентябрь? Буду очень благодарен..
Я бы показала в сентябре....#sigh#

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

Olya29 писав:
мысяць нарахування - серпень
значить показуєте з кодом 10 суму нарах відпускних за серпень і вересень окремими строками
в звіті за серпень

Max_818
Гений
Гений
Дякував (ла): 51 раз
Подякували: 17 разів

Повідомлення Max_818 »

Столкнулись со следующей историей: в отчете за июль необходимо сделать скасовуючу по человеку в табл. 5 (у него стоит дата принятия на работу 01.07, но это не верно, налоговая говорит, делайте "скасовуючу"). Так вот, щелчком правой кнопки мыши табл. 5 разбивается на две строки: початкова и непосредственно скасовуюча. Если в початковой мы вбиваем то, что у нас было (01.07 принятия работника), а что ставить в скасовуючей - не оставим же мы эту строку пустой, при проверке она выбивает красным, т.е. ошибка. У нас с коллегой был вариант в початковой вбить всех сотрудников с табл. 5, а в скасовуючей - просто без этого человека, но не знаю правильно ли это ?

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

Max_818 писав:Столкнулись со следующей историей: в отчете за июль необходимо сделать скасовуючу по человеку в табл. 5 (у него стоит дата принятия на работу 01.07, но это не верно, налоговая говорит, делайте "скасовуючу"). Так вот, щелчком правой кнопки мыши табл. 5 разбивается на две строки: початкова и непосредственно скасовуюча. Если в початковой мы вбиваем то, что у нас было (01.07 принятия работника), а что ставить в скасовуючей - не оставим же мы эту строку пустой, при проверке она выбивает красным, т.е. ошибка. У нас с коллегой был вариант в початковой вбить всех сотрудников с табл. 5, а в скасовуючей - просто без этого человека, но не знаю правильно ли это ?
в скасовуючій 01.07
в новій - правильна дата

Закрито

Повернутись до “Єдиний соціальний внесок”