ЕСТЬЬЬЬ!!!!
Реєстрація податкових накладних в ЄРПН (частина 3️⃣)
Аналогичная ситуация, вчера в 12 отправил кучу накладных на регистрацию, а потом еще одну в 16,30. Так эта последняя и последняя из предыдущей пачки зарегились, остальные висят до сих пор.
Звонил в свою налоговую, отфутболили на горячую линию. На горячей линии: "все операторы заняты, звоните позже"
Звонил в свою налоговую, отфутболили на горячую линию. На горячей линии: "все операторы заняты, звоните позже"
-
SvitlanaKiev
- Оракул

- Дякував (ла): 147 разів
- Подякували: 54 рази
Наш контрагент вчера в обед отправил на регистрацию, только сегодня к обеду и сегодняшней же датой зарегили.
Сразу отправила свои, нервничаю, чтобы та же ситуация не повторилась...
Нашла ссылку для отслеживания
-
Capitoshechka
- Высший разум

- Дякував (ла): 74 рази
- Подякували: 569 разів
Якби ви вчора на це посилання зайшли, то побачили б, що вчора до обід сервера податкової лежали, тобто були "мертві" - через що і не йшла реєстрація ПН ()SvitlanaKiev писав: ↑30 червня 2021, 13:59Наш контрагент вчера в обед отправил на регистрацию, только сегодня к обеду и сегодняшней же датой зарегили.
Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його волячих жилах
Козацька кров клекоче і гуде!
-
SvitlanaKiev
- Оракул

- Дякував (ла): 147 разів
- Подякували: 54 рази
Спасибо, но так бы я еще со вчера нервничала)Capitoshechka писав: ↑30 червня 2021, 14:27Якби ви вчора на це посилання зайшли, то побачили б, що вчора до обід сервера податкової лежали, тобто були "мертві" - через що і не йшла реєстрація ПН ()SvitlanaKiev писав: ↑30 червня 2021, 13:59Наш контрагент вчера в обед отправил на регистрацию, только сегодня к обеду и сегодняшней же датой зарегили.
[/size][/size][/b]
-
Capitoshechka
- Высший разум

- Дякував (ла): 74 рази
- Подякували: 569 разів
А чого нервувати? В усякому разі коли Ви знаєте в чому причина - який сенс нервувати? А так, коли люди не знають, починають викручувати руки собі, компу, починають обривати телефони з питаннями ЩО СТАЛОСЯ З ПРОГРАМОЮ - я ж вам за програму гроші заплатила, а вона не реєструє (СОНАТА, МЕДОК, АРТ-ЗВІТ і т.п.) ? На це ні Ви, ні МЕДки з СОНАТАМИ вплинути ніяк не можуть. Тому в такій ситуації, яка була вчора, залишається лише чЕкати.
Ви, байстрюки катів осатанілих,
-
julia.shundiak1992
- Гений

- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 63 рази
Добрый день. А как сегодня с пополнением лимита? Оплатили в 15.26, в кабинете еще нет(
Фух, прошла регистрация в 17.30 всех моих НН.
НО! я продублировал вчерашние , отправленные до 12.30 НН через кабинет сегодня. и именно сегодняшние прошли
НО! я продублировал вчерашние , отправленные до 12.30 НН через кабинет сегодня. и именно сегодняшние прошли