Так я актом передаю метал другой организации, они нам делают деталь. В таком случае, я так понимаю без 206 не обойтись?Tasa писав:Думаю, що ви накрутили з субрахунком 206Киви писав:Помогите, пожалуйста,найти причину, по которой не проводиться документ "Предварительная калькуляция". Хочу списать материалы в производство:23-206. Перед этим сделала "перемещение" : 206-201 с основного склада на склад переробки, провела документ. Теперь "Предварительная калькуляция" не проводиться, пишет, что недостаточно материалов в указанном месте хранения. В калькуляции уже указываю склад переробки. Что не так? Проводиться или "калькуляция" или "перемещение", но никак оба не хотят. Может что-то со складами не так сделала?
"На субрахунку 206 "Матеріали, передані в переробку" обліковуються матеріали, передані в переробку на сторону та які надалі включаються до складу собівартості отриманих з них виробів. "
Вопросы по программе 1С:7.7 (Срочные)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 741 раз
- Подякували: 1787 разів
а что программа не дает выставить нужный период при формировании ОСВ?MariNka92 писав:ДОПОМОЖІТЬ! Не можу створити оборотну - сальдову відомість за 1 квартал. Мені показує відомість за півріччя. Чи може це бути через те, що я вибрала Полный пересчет итогов? Як виправити?
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1932 рази
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Вручну не дає виставити в ОСВ і сформувати ? Полний пересчет итогов у вас і має бути по 2 квартал або 1 півріччяMariNka92 писав:ДОПОМОЖІТЬ! Не можу створити оборотну - сальдову відомість за 1 квартал. Мені показує відомість за півріччя. Чи може це бути через те, що я вибрала Полный пересчет итогов? Як виправити?
Сервис-параметры-бухгалтерские итоги - должно стоять 2 квартал
-
- Оракул
- Дякував (ла): 101 раз
- Подякували: 6 разів
Я настроїла перший квартал але в ОСВ показує тільки 2016 р. Наприклад, за 2015 р. мені показує чисту відомість. В графі "Расчет итогов установлен по 1 квартал", "Установить расчет по 2 квартал".Tasa писав:Вручну не дає виставити в ОСВ і сформувати ? Полний пересчет итогов у вас і має бути по 2 квартал або 1 півріччяMariNka92 писав:ДОПОМОЖІТЬ! Не можу створити оборотну - сальдову відомість за 1 квартал. Мені показує відомість за півріччя. Чи може це бути через те, що я вибрала Полный пересчет итогов? Як виправити?
- Valentina
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2147 разів
- Подякували: 2217 разів
Вы заходили в меню: Операции-управление бухгалтерскими итогами, а коллега советует воспользоваться меню:MariNka92 писав:Я настроїла перший квартал але в ОСВ показує тільки 2016 р. Наприклад, за 2015 р. мені показує чисту відомість. В графі "Расчет итогов установлен по 1 квартал", "Установить расчет по 2 квартал".Tasa писав:Вручну не дає виставити в ОСВ і сформувати ? Полний пересчет итогов у вас і має бути по 2 квартал або 1 півріччяMariNka92 писав:ДОПОМОЖІТЬ! Не можу створити оборотну - сальдову відомість за 1 квартал. Мені показує відомість за півріччя. Чи може це бути через те, що я вибрала Полный пересчет итогов? Як виправити?
Сервис-Параметры-Настройка параметров системы (и там вкладка)-Бухгалтерские итоги. этой вкладке выставите период 1 кв-л 2016г если Вам нужен только первый квартал. А затем установите 2-й кв-л 2016 г и установите галочку "С начала года"
А, вообще не понятно почему вручную не выходит установить период при формировании Оборотной ведомости. Там же есть окна для установки нужных дат.
-
- Оракул
Встановила так як Ви писали але всеодно бачу, що настройки збиті. В мене банк в 1С показує неправильні залишки. Як виправити?Valentina писав:Вы заходили в меню: Операции-управление бухгалтерскими итогами, а коллега советует воспользоваться меню:MariNka92 писав:Я настроїла перший квартал але в ОСВ показує тільки 2016 р. Наприклад, за 2015 р. мені показує чисту відомість. В графі "Расчет итогов установлен по 1 квартал", "Установить расчет по 2 квартал".Tasa писав: Вручну не дає виставити в ОСВ і сформувати ? Полний пересчет итогов у вас і має бути по 2 квартал або 1 півріччя
Сервис-Параметры-Настройка параметров системы (и там вкладка)-Бухгалтерские итоги. этой вкладке выставите период 1 кв-л 2016г если Вам нужен только первый квартал. А затем установите 2-й кв-л 2016 г и установите галочку "С начала года"
А, вообще не понятно почему вручную не выходит установить период при формировании Оборотной ведомости. Там же есть окна для установки нужных дат.
-
- Оракул
Уже розібралась. Дякую.MariNka92 писав:Встановила так як Ви писали але всеодно бачу, що настройки збиті. В мене банк в 1С показує неправильні залишки. Як виправити?Valentina писав:Вы заходили в меню: Операции-управление бухгалтерскими итогами, а коллега советует воспользоваться меню:MariNka92 писав: Я настроїла перший квартал але в ОСВ показує тільки 2016 р. Наприклад, за 2015 р. мені показує чисту відомість. В графі "Расчет итогов установлен по 1 квартал", "Установить расчет по 2 квартал".
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2057 разів
- Подякували: 611 разів
Так а что у вас было-то?.. Аж интересно)MariNka92 писав:Уже розібралась. Дякую.Скрытый текст
MariNka92 писав:Встановила так як Ви писали але всеодно бачу, що настройки збиті. В мене банк в 1С показує неправильні залишки. Як виправити?Valentina писав: Вы заходили в меню: Операции-управление бухгалтерскими итогами, а коллега советует воспользоваться меню: