Больничный по беременности и родам

uiko
УченикУченик
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення uiko »

подскажите как вы заполняете больничный лист раздел Довідка про заробітну плату если нужно писать за 12 месяцев, а там всего 7 строчек (а нужно 12)?

Kas
Гений
Гений
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення Kas »

допоможіть заповнити звіт по ЄСВ за серпень 2015р. з 28 серпня жінка в декретній відпустці, по 31 грудня. Нарахувала я декретні, нижче мінімалки, як заповнити таб.1 в серпні м-ці. Як правильно відобразити донараховані гроші 33,2%.

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Добрий вечір! Перші декретні, бойове хрещення, допоможіть розібратися.
Працівниця зарахована 31.07 Оклад 1220, за липень нараховано 1220/23=53,04 грн.
У серпні у неї крім нарахованої ЗП була ще премія у розмірі 1000 грн.
27.08 вона приносить лікарняний по вагітності і пологах (хоча він мав бути вереснем, але менше з тим)

Ось цитата із оновленого порядку
Цитата:
"У разі коли застрахована особа перебувала у трудових відносинах менше ніж календарний місяць за останнім основним місцем роботи, розрахунковий період визначається за фактично відпрацьований час (календарні дні) перед настанням страхового випадку."

У такому випадку у мене розрахунковий період буде тільки 31.07? І тоді декретні становитимуть 53,04*126=6683,04 грн.
Я правильно рахую? Чи маю брати період з 31.07 по 27.08?
Мені би в небо)))
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Natalenna »

Дуже прошу, допоможіть мені із цим дектретним))) Треба нести заявку, а я розрахувати не можу((

marinesko
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 741 раз
Подякували: 1787 разів

Повідомлення marinesko »

Natalenna писав:Дуже прошу, допоможіть мені із цим дектретним))) Треба нести заявку, а я розрахувати не можу((
пока Вам ничего не написали, пару слов вставлю.
По-новому еще не довелось рассчитывать, но почитала новый порядок и думаю Вам нужно взять фактический период с дня принятия на работу до даты выписки БЛ: зарплату разделить на календарные дни.

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Natalenna »

marinesko писав:
Natalenna писав:Дуже прошу, допоможіть мені із цим дектретним))) Треба нести заявку, а я розрахувати не можу((
По-новому еще не довелось рассчитывать, но почитала новый порядок и думаю Вам нужно взять фактический период с дня принятия на работу до даты выписки БЛ: зарплату разделить на календарные дни.
Дуже дякую! Консультувалася із ФСС з ТВП. Період брати мені потрібно із 31.07 по 26.08 і з\п за нього ж.
У мене ще є питання по заповненні лікарняного. Потрібно зі зворотньої частини заповнювати робочі дні і стаж?

vuwnevska
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 134 рази
Подякували: 45 разів

Повідомлення vuwnevska »

Natalenna писав:
marinesko писав:
Дуже дякую! Консультувалася із ФСС з ТВП. Період брати мені потрібно із 31.07 по 26.08 і з\п за нього ж.
У мене ще є питання по заповненні лікарняного. Потрібно зі зворотньої частини заповнювати робочі дні і стаж?
Так а то штраф дадуть за неправильне оформлення, Я в себе у цих розділах помилок наробила і тепер думаю може якусь довідку до нього прикріпити. #cray#

uiko
УченикУченик
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення uiko »

Подскажие пожалуйста как правильно заполнить отчет ЕСВ. Работница ушла в декрет с 28.08 по 31.12. Я так понимаю за 27 дней августа я отображаю заработную плату. А как правильно отразить декретные? Мне нужно отобразить всю сумму декретных или разбить по месяцам?

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

uiko писав:Подскажие пожалуйста как правильно заполнить отчет ЕСВ. Работница ушла в декрет с 28.08 по 31.12. Я так понимаю за 27 дней августа я отображаю заработную плату. А как правильно отразить декретные? Мне нужно отобразить всю сумму декретных или разбить по месяцам?
В отчёте за август отражаете всю сумму декретных, с разбивкой по месяцам (все 126 дней) и в табл. 5
Зображення

ваще
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення ваще »

Подскажите как правильно заполнить таблицу 5. Если работница ушла в декрет 25.08 - 23.12, то в отчете за август датой початку писать 25, а дата припинення до отчета за декабрь ничего не писать??? Писать уже в отчете за декабрь 23?

Відповісти

Повернутись до “Декретні”