Люда, у чоловіка було подібне, робили енцефалограму і якесь ультразвукове обстеження якихсь там вен в голові. Виявилося - поганий потік крові в мозок, призначили фезам і кавентон + уколи магнезії. Це десь було років 12 назад, досі не турбує.
а взагалі кожна людина має страх перед незрозумілим і невідомим. Тому ми і приписуємо собі діагнози. А часто виявляється банальна проблема. я вважаю, якщо є якісь проблеми - мінімум розмов з друзями і рідними, а на обстеження, і не мордувати себе і близьких непотрібними підозрами.
я окуляри ношу з 1 класу. Син - з четвертого. В середу були на обстежені з дівчатами, в молодшої - близорукість, в старшої - ні. Зараз знімаємо спазми, в понеділок - на огляд, будуть виписувати окуляри. Це при тому , що ми щороку проходили огляд, останній раз - літом, була норма, зараз - 0,5. і я в сум"ятті - все таки дівчинка, одна буде носити окуляри, інша ні. буду говорити про контактні лінзи, не знаю правда, чи діткам їх виписують. а я комфортно почуваюся і в окулярах. Гарна оправа, пластикові лінзи, можна міняти - новий образ часто. тут є свої переваги.
СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1729 разів
Дівчата, відписуюся по тій проблемі, що писала в п'ятницю, нажаль, я була не права, коли відмовлювала сестру від МРТ, вона зробила і виявилили нейроінфекцію, яку до чого не знаю, завтра їде на лікування, а все банально, трохи в грудні застудилася типа насморк був тиждень ні температури, ну так як у всіх нас буває, там противовірусне пропиила , краплі , а такий наслідок, чесно ніколи не могла б подумати. Так що дававйте себе будемо берегти, ще раз всім дякую#thank2#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
Не нервничайте. Правильный диагноз - это уже полпути к выздоровлению. Поддерживайте сестру и всё будет хорошо.
- elen_maman
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 8617 разів
- Подякували: 4356 разів
..у мене таке ускладення потім вилізло ...гайморит+ виріс шип в носовій перегородці..робили операцію по видаленню..це тому, що не виявили вчасно нейроінфекцію..LyudMila76 писав:... виявилили нейроінфекцію...
Все буд добре! Головне - вчасно виявили!
Люблю и горжусь Донбассом!!
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
Людочка! Буду держать кулачки за сестричку! Все пройдет, хорошо, что не тянули!!!!
-
- Акула НКУ
головне - правильний діагноз. все буде добре!тримайтесь!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 571 раз
- Подякували: 805 разів
У мене в малого теж 0,5. Ніхто ні по моїй лінії ні по чоловіковій не носив окулярів. Ні бабусі, ні дідусі. Ми перевірили свій зір: 1,0 і в мене і в чоловіка. Теж проходимо двічі на рік курсом по 10 днів процедури на знімання спазму м"яза яблучного дна ( по-моєму так це називається). І проходити ці процедури двічі на рік потрібно буде до 16 років. Але окуляри нам виписали тільки для читання, уроків. Не для постійного носіння. Якось мені це дивно.Малому окуляри дуже пасують і якби лікар сказав носити щодень, то він би носив. Ми в Охматдиті в окуліста лікуємось, а дільничий окуліст каже, що окуляри носити постійно і знімати тільки на ніч. Я так розумію, що 1,0 вже не буде ніколи, завдання максимум запобігти подальшому падінню зору.оляля писав: В середу були на обстежені з дівчатами, в молодшої - близорукість, в старшої - ні. Зараз знімаємо спазми, в понеділок - на огляд, будуть виписувати окуляри. Це при тому , що ми щороку проходили огляд, останній раз - літом, була норма, зараз - 0,5. і я в сум"ятті - все таки дівчинка, одна буде носити окуляри, інша ні. буду говорити про контактні лінзи, не знаю правда, чи діткам їх виписують. а я комфортно почуваюся і в окулярах. Гарна оправа, пластикові лінзи, можна міняти - новий образ часто. тут є свої переваги.
-
- Акула НКУ
все це вже було зі старшим. Два рази на рік тренування, знаємо#wall# . мацьопа моя читає чудово без окулярів, перевіряли, найдрібнішим шрифтом, а ось далеко - погано. У будь якому випадку вже можливо завтра щось буду знати детальніше. Ми лікуємось у міському кабінеті охорони зору, чудовий лікар, спеціаліст своєї справи.
Син спокійно носить окуляри, оправи прикольні собі підбирає. я просто боюся психологічного дискомфорту для Марічки, якщо Анничка носити окуляри не буде. обговорю це з лікаркою.
Син спокійно носить окуляри, оправи прикольні собі підбирає. я просто боюся психологічного дискомфорту для Марічки, якщо Анничка носити окуляри не буде. обговорю це з лікаркою.
-
- Акула НКУ
їду до лікаря...... трясусь як желе. І ніби все знаю , і ніби до всього готова, але....
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 3019 разів
- Подякували: 1572 рази
А ну погані думки гоніть, хоча мабуть ми всі такі...оляля писав:їду до лікаря...... трясусь як желе. І ніби все знаю , і ніби до всього готова, але....