А манюня почувствует твое дрожание и тоже распереживается. Надо неприятности переживать по мере их поступления? (до получения, да еще бе предоплаты - не приходовать! всякие плохие и придуманные ожидания!!!)оляля писав:їду до лікаря...... трясусь як желе. І ніби все знаю , і ніби до всього готова, але....
СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
Всё будет хорошо. Вы же всегда сами всех успокаивали. Вспоминайте свои мантры. Главное - никаких плохих мыслей не допускать. Только позитив.оляля писав:їду до лікаря...... трясусь як желе. І ніби все знаю , і ніби до всього готова, але....

-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
Дякую усім за підтримку.
На жаль, обидві мацьопи короткозорі, в п"ятницю йдемо на підбір окулярів. десь підсвідомо я цього чекала, оскільки сама короткозора, син теж, тому і думала, що їх це не омине. Не оминуло... Слава Богу, що оправи є зараз шикарні, під шумок і собі прикуплю#blush#
Сказала мені лікар сьогодні, що те, що вони займаються тенісом - дуже добре, мабуть саме це і не дозволило більш раннього прояву короткозорості: я окуляри одягла в першому класі, син в третьому. Вони в шостому. Тому якщо є якісь посили до поганого зору - віддавайте діток на теніс, хай тренують тіло і очка.
До речі, записала нас на тренування на кінець квітня, уявляєте! і це тільки тому, що ми погодились на ранкові заняття. а на пообіднй час - на серпень тільки є місця! Жах! такі дітки манюні в окулярах!
На жаль, обидві мацьопи короткозорі, в п"ятницю йдемо на підбір окулярів. десь підсвідомо я цього чекала, оскільки сама короткозора, син теж, тому і думала, що їх це не омине. Не оминуло... Слава Богу, що оправи є зараз шикарні, під шумок і собі прикуплю#blush#
Сказала мені лікар сьогодні, що те, що вони займаються тенісом - дуже добре, мабуть саме це і не дозволило більш раннього прояву короткозорості: я окуляри одягла в першому класі, син в третьому. Вони в шостому. Тому якщо є якісь посили до поганого зору - віддавайте діток на теніс, хай тренують тіло і очка.
До речі, записала нас на тренування на кінець квітня, уявляєте! і це тільки тому, що ми погодились на ранкові заняття. а на пообіднй час - на серпень тільки є місця! Жах! такі дітки манюні в окулярах!
-
- Акула НКУ
Згодна, Маринка, я ж теж з тим живу і тричі народжувала, і нічого. Живемо далі щасливо.Просто це завжди боляче, коли стосується дітей, хай вже краще ми. Дівчата віднеслися до перспективи носити окуляри спокійно, вже замовили собі кольори оправ, так що все добре. Он японці нічогоне вигадують,, тихенько окуляри собі носять без всяких там лазерних корекцій, а не дурні ж люди.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1729 разів
Оляля! Все буде добре, дітки спокійно віднеслися і Вам вже легше, не накручуйте задарма#smile3#оляля писав:Згодна, Маринка, я ж теж з тим живу і тричі народжувала, і нічого. Живемо далі щасливо.Просто це завжди боляче, коли стосується дітей, хай вже краще ми. Дівчата віднеслися до перспективи носити окуляри спокійно, вже замовили собі кольори оправ, так що все добре. Он японці нічогоне вигадують,, тихенько окуляри собі носять без всяких там лазерних корекцій, а не дурні ж люди.
-
- Акула НКУ
Люда, я уже абсолютно спокійна. мандраж був перед прийомом, перед невідомим.#smile3#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1729 разів
Бо тож наші дітки, наша радість і наші переживання за них з нами повсякчас#love# #love# #love# #love#оляля писав:Люда, я уже абсолютно спокійна. мандраж був перед прийомом, перед невідомим.#smile3#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 739 разів
- Подякували: 557 разів
Оль, я рада що ви всі разом спокійно віднеслись) Дівчатки, вже сприймяють окуляри як акссесуар - обирають кольори. Все добре, зараз такі окуляри чудові та гарні роблять - що проблем із вибором думаю не буде) Кожна ситуація сприймається легше, якщо віднестись позитивно до неї. Ви молодці)
-
- Акула НКУ
Старша з близнючок захворіла: ГРВІ, температура 38,2. прийшла лікарка, призначила лікування, чеккаємо: інші двоє + ми захворіємо теж?#g_cray# #g_cray# #g_cray#