СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2

Розмови на різні теми
офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

оляля писав:їду до лікаря...... трясусь як желе. І ніби все знаю , і ніби до всього готова, але....
А манюня почувствует твое дрожание и тоже распереживается. Надо неприятности переживать по мере их поступления? (до получения, да еще бе предоплаты - не приходовать! всякие плохие и придуманные ожидания!!!)

Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

оляля писав:їду до лікаря...... трясусь як желе. І ніби все знаю , і ніби до всього готова, але....
Всё будет хорошо. Вы же всегда сами всех успокаивали. Вспоминайте свои мантры. Главное - никаких плохих мыслей не допускать. Только позитив.

Зображення[/img]

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Дякую усім за підтримку.
На жаль, обидві мацьопи короткозорі, в п"ятницю йдемо на підбір окулярів. десь підсвідомо я цього чекала, оскільки сама короткозора, син теж, тому і думала, що їх це не омине. Не оминуло... Слава Богу, що оправи є зараз шикарні, під шумок і собі прикуплю#blush#
Сказала мені лікар сьогодні, що те, що вони займаються тенісом - дуже добре, мабуть саме це і не дозволило більш раннього прояву короткозорості: я окуляри одягла в першому класі, син в третьому. Вони в шостому. Тому якщо є якісь посили до поганого зору - віддавайте діток на теніс, хай тренують тіло і очка.
До речі, записала нас на тренування на кінець квітня, уявляєте! і це тільки тому, що ми погодились на ранкові заняття. а на пообіднй час - на серпень тільки є місця! Жах! такі дітки манюні в окулярах!

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

Оль, нічого страшного не відбулось. Сама знаєш, що з цим живуть, при чому дуже щасливо живуть! А про окуляри, ти правильно кажеш, оправи можна на будь-який смак і гаманець підібрати.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Згодна, Маринка, я ж теж з тим живу і тричі народжувала, і нічого. Живемо далі щасливо.Просто це завжди боляче, коли стосується дітей, хай вже краще ми. Дівчата віднеслися до перспективи носити окуляри спокійно, вже замовили собі кольори оправ, так що все добре. Он японці нічогоне вигадують,, тихенько окуляри собі носять без всяких там лазерних корекцій, а не дурні ж люди.

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

оляля писав:Згодна, Маринка, я ж теж з тим живу і тричі народжувала, і нічого. Живемо далі щасливо.Просто це завжди боляче, коли стосується дітей, хай вже краще ми. Дівчата віднеслися до перспективи носити окуляри спокійно, вже замовили собі кольори оправ, так що все добре. Он японці нічогоне вигадують,, тихенько окуляри собі носять без всяких там лазерних корекцій, а не дурні ж люди.
Оляля! Все буде добре, дітки спокійно віднеслися і Вам вже легше, не накручуйте задарма#smile3#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Люда, я уже абсолютно спокійна. мандраж був перед прийомом, перед невідомим.#smile3#

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

оляля писав:Люда, я уже абсолютно спокійна. мандраж був перед прийомом, перед невідомим.#smile3#
Бо тож наші дітки, наша радість і наші переживання за них з нами повсякчас#love# #love# #love# #love#

Venera
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 739 разів
Подякували: 557 разів

Повідомлення Venera »

Оль, я рада що ви всі разом спокійно віднеслись) Дівчатки, вже сприймяють окуляри як акссесуар - обирають кольори. Все добре, зараз такі окуляри чудові та гарні роблять - що проблем із вибором думаю не буде) Кожна ситуація сприймається легше, якщо віднестись позитивно до неї. Ви молодці)

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Старша з близнючок захворіла: ГРВІ, температура 38,2. прийшла лікарка, призначила лікування, чеккаємо: інші двоє + ми захворіємо теж?#g_cray# #g_cray# #g_cray#

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”