*Людок* писав:так и остался не разрешенным вопрос о начисленном едином налоге - Щомісячні авансові внески, грн., коп. http://www.buhoblik.org.ua/nalogi/ediny ... rimer.html - образец для 1 группы начисления стоят за месяц
вот и думай как хочешь #rtfm#
дебаты ваши почитала, но так и не поняла кто что ставил?
А зачем сейчас этот вопрос, если отчёт сдали?
Неопределённости и неразрешённости никакой нет: ДФС в Базе знань пишет, что надо указывать за 1 месяц (для 1 и 2 гр.), форумчане заполнили за квартал.
Если бы ДФС не мудачила, а написала бы, например, 01.01.2016, я бы последовал их совету и написал бы начисления за месяц. Так как разъяснения появились примерно к середине января, уже после того, как я сдал декларации - просто учту на будущее#smile3# #hi#
*Людок* писав:так и остался не разрешенным вопрос о начисленном едином налоге - Щомісячні авансові внески, грн., коп. http://www.buhoblik.org.ua/nalogi/ediny ... rimer.html - образец для 1 группы начисления стоят за месяц
вот и думай как хочешь #rtfm#
дебаты ваши почитала, но так и не поняла кто что ставил?
А зачем сейчас этот вопрос, если отчёт сдали?
Неопределённости и неразрешённости никакой нет: ДФС в Базе знань пишет, что надо указывать за 1 месяц (для 1 и 2 гр.), форумчане заполнили за квартал.
Если бы ДФС не мудачила, а написала бы, например, 01.01.2016, я бы последовал их совету и написал бы начисления за месяц. Так как разъяснения появились примерно к середине января, уже после того, как я сдал декларации - просто учту на будущее#smile3# #hi#
А вот я, например, полагаю, что никакой неопределенности нет... Писать следует именно квартальную сумму и вот почему.
Смотрим бланк: над табличкой размещен, типа, заголовок/название таблички "Щомісячні авансові внески, грн., коп.", а уже в самой табличке (первая строка) идет перечисление кварталов.
Из этого я делаю вывод, что во второй строке таблички следует писать значение "Щомісячні авансові внески в 1-м квартале",
"Щомісячні авансові внески во 2-м квартале" и т.д.
Напишите о вашем мнении про это "На якій системі оподаткування буде перебувати новостворена ФОП, яка до закінчення місяця, в якому відбулась її державна реєстрація, подала заяву про застосування спрощеної системи оподаткування та обрала ставку ЄП, встановлену для першої або другої групи?
Відповідь: З моменту подання заяви застосування спрощеної системи оподаткування новостворена фізична особа – підприємець вважається такою, що застосовує спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, а платником єдиного податку така особа є з першого числа місяця, наступного за місяцем, у якому виписано свідоцтво платника єдиного податку.
При цьому, доходи, отримані такою фізичною особою - підприємцем в період з дати подання заяви на застосування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності включаються до податкової декларації платника єдиного податку за перший податковий звітний період."
Ната111 писав: Напишите о вашем мнении про это "На якій системі оподаткування буде перебувати новостворена ФОП, яка до закінчення місяця, в якому відбулась її державна реєстрація, подала заяву про застосування спрощеної системи оподаткування та обрала ставку ЄП, встановлену для першої або другої групи?
Відповідь: З моменту подання заяви застосування спрощеної системи оподаткування новостворена фізична особа – підприємець вважається такою, що застосовує спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, а платником єдиного податку така особа є з першого числа місяця, наступного за місяцем, у якому виписано свідоцтво платника єдиного податку.
При цьому, доходи, отримані такою фізичною особою - підприємцем в період з дати подання заяви на застосування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності включаються до податкової декларації платника єдиного податку за перший податковий звітний період."
Это шутка или очередной шедевр из "ЗИР"? #g_crazy# Если шутка, то так-сяк, а если из "ЗИР", то полный бред...
подскажите пожалуйста,если найманих больше 5 человек,налоговая требует отчет на флешке С чего начать? Какой программой пользоваться? Интересует 1 ДФ и пенсионныйСПАСИБО)#smile3#
vorobejka писав:подскажите пожалуйста,если найманих больше 5 человек,налоговая требует отчет на флешке С чего начать? Какой программой пользоваться? Интересует 1 ДФ и пенсионныйСПАСИБО)#smile3#