Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
К.БУХ
УченикУченик

Повідомлення К.БУХ »

Dfcbkbcf писав:
К.БУХ писав:То виходить щоб в мене не заблокували податкову в якій 40 позицій, то мені треба за місяць починати подавати табличкі по одній ??
в одній табличці ви можете вказати декілька кодів, табличка подається не на один код, а на певну кількість
То в одній таблиці,якщо не помиляюсь, може бути не більше 5 рядків??

Svetlana-R
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 48 разів
Подякували: 44 рази

Повідомлення Svetlana-R »

К.БУХ писав:
Dfcbkbcf писав:
К.БУХ писав:То виходить щоб в мене не заблокували податкову в якій 40 позицій, то мені треба за місяць починати подавати табличкі по одній ??
в одній табличці ви можете вказати декілька кодів, табличка подається не на один код, а на певну кількість
То в одній таблиці,якщо не помиляюсь, може бути не більше 5 рядків??
Так, на семінарі в ДФС казали, що в одній таблиці - не більше 5 кодів (відповідно 5 рядків), перші чотири цифри, навіть якщо товар імпортний. Якщо оптова торгівля, то вказувати тільки вихідні коди без вхідних.

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

NATA888 писав:
Dfcbkbcf писав:
NATA888 писав:Наскільки критично якщо в платіжках вказана оплата за товар згідно неіснуючого рахунку? Я до скарги додаю ці платіжки, а рахонки відповідно ні?!
а чому не можна зробити неіснуючий рахунок, існуючим???#blush#
Тому що накладна від 24.11. а там рахунок вписаний 01.12((
А вхідна ПН по відвантаженню, чи по оплаті?

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення marina11 »

К.БУХ писав:Питання залишились, якщо в мене податкова на 40 позицій і коди не повторюються, як мені подавати таблиці?? адже коли я подаю їх під одним номером податкової, вони відхиляються з підписом "податкова накладна вже перебуває на розгляді" це перше,а друге якщо в мене 10 різних податкових, але код на товар однаковий, мені слід подавати одну таблицю чи 10???
Читали дуже уважно.#wink# ст 2. моє повідомлення вгорі. Є відповіді на ВСІ поставлені Вами зараз питання.

К.БУХ
УченикУченик

Повідомлення К.БУХ »

marina11 писав:
К.БУХ писав:Питання залишились, якщо в мене податкова на 40 позицій і коди не повторюються, як мені подавати таблиці?? адже коли я подаю їх під одним номером податкової, вони відхиляються з підписом "податкова накладна вже перебуває на розгляді" це перше,а друге якщо в мене 10 різних податкових, але код на товар однаковий, мені слід подавати одну таблицю чи 10???
Читали дуже уважно.#wink# ст 2. моє повідомлення вгорі. Є відповіді на ВСІ поставлені Вами зараз питання.
То в додатку довільного формату потрібно додавати до таблиці скан податкової чи як?

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення marina11 »

К.БУХ[spoiler писав:]
marina11 писав:
[/spoiler]
То в додатку довільного формату потрібно додавати до таблиці скан податкової чи як?
Навіщо?
ТАБЛИЦЯ НІЯК НЕ ПОВ'ЯЗАНА З ЗАБЛОКОВАНОЮ ПОДАТКОВОЮ НАКЛАДНОЮ
ВАМ ПОТРІБНО РОЗБЛОКУВАТИ ПОДАТКОВУ - ПОДАВАЙТЕ ПОВІДОМЛЕННЯ.
ХОЧЕТЕ, ЩОБ ВАС НАДАЛІ НЕ БЛОКУВАЛИ - ПОДАВАЙТЕ ТАБЛИЦЮ.

К.БУХ
УченикУченик

Повідомлення К.БУХ »

marina11 писав:
К.БУХ[spoiler писав:]
marina11 писав: Читали дуже уважно.#wink# ст 2. моє повідомлення вгорі. Є відповіді на ВСІ поставлені Вами зараз питання.
[/spoiler]
Навіщо?
ТАБЛИЦЯ НІЯК НЕ ПОВ'ЯЗАНА З ЗАБЛОКОВАНОЮ ПОДАТКОВОЮ НАКЛАДНОЮ
ВАМ ПОТРІБНО РОЗБЛОКУВАТИ ПОДАТКОВУ - ПОДАВАЙТЕ ПОВІДОМЛЕННЯ.
ХОЧЕТЕ, ЩОБ ВАС НАДАЛІ НЕ БЛОКУВАЛИ - ПОДАВАЙТЕ ТАБЛИЦЮ.
ДЯКУЮ!

Ксанф
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення Ксанф »

LLSS писав:Спешу поделится опытом. Сегодня суд отменил незаконное решение налоговой о доначислении налога по "ошибочной" заблокированной НН, которую я не вкл-ла в отчет. Произв-во открыто 6.11., на 1-е заседание налоговики не явились. Второе заседание перенесли на сегодня. И ПОБЕДА.[/если не затруднит, напишите номер, что-бы найти в реестре судебних решений

ЗМС
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 6 разів

Повідомлення ЗМС »

Выиграли суд у налоговой по разблокировке нн. При этом бухгалтерия вообще почти не предоставила документы в налоговую, в том числе даже таблицу. Но мы выиграли. ) И, в принципе, всё логично и справедливо.

Financier
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 617 разів
Подякували: 1104 рази

Повідомлення Financier »

ЗМС писав:Выиграли суд у налоговой по разблокировке нн. При этом бухгалтерия вообще почти не предоставила документы в налоговую, в том числе даже таблицу. Но мы выиграли. )
Налоговые разблокировали вам?

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”