То в одній таблиці,якщо не помиляюсь, може бути не більше 5 рядків??Dfcbkbcf писав:в одній табличці ви можете вказати декілька кодів, табличка подається не на один код, а на певну кількістьК.БУХ писав:То виходить щоб в мене не заблокували податкову в якій 40 позицій, то мені треба за місяць починати подавати табличкі по одній ??
Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 48 разів
- Подякували: 44 рази
Так, на семінарі в ДФС казали, що в одній таблиці - не більше 5 кодів (відповідно 5 рядків), перші чотири цифри, навіть якщо товар імпортний. Якщо оптова торгівля, то вказувати тільки вихідні коди без вхідних.К.БУХ писав:То в одній таблиці,якщо не помиляюсь, може бути не більше 5 рядків??Dfcbkbcf писав:в одній табличці ви можете вказати декілька кодів, табличка подається не на один код, а на певну кількістьК.БУХ писав:То виходить щоб в мене не заблокували податкову в якій 40 позицій, то мені треба за місяць починати подавати табличкі по одній ??
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
А вхідна ПН по відвантаженню, чи по оплаті?NATA888 писав:Тому що накладна від 24.11. а там рахунок вписаний 01.12((Dfcbkbcf писав:а чому не можна зробити неіснуючий рахунок, існуючим???#blush#NATA888 писав:Наскільки критично якщо в платіжках вказана оплата за товар згідно неіснуючого рахунку? Я до скарги додаю ці платіжки, а рахонки відповідно ні?!
- marina11
- Светоч Мысли
Читали дуже уважно.#wink# ст 2. моє повідомлення вгорі. Є відповіді на ВСІ поставлені Вами зараз питання.К.БУХ писав:Питання залишились, якщо в мене податкова на 40 позицій і коди не повторюються, як мені подавати таблиці?? адже коли я подаю їх під одним номером податкової, вони відхиляються з підписом "податкова накладна вже перебуває на розгляді" це перше,а друге якщо в мене 10 різних податкових, але код на товар однаковий, мені слід подавати одну таблицю чи 10???
То в додатку довільного формату потрібно додавати до таблиці скан податкової чи як?marina11 писав:Читали дуже уважно.#wink# ст 2. моє повідомлення вгорі. Є відповіді на ВСІ поставлені Вами зараз питання.К.БУХ писав:Питання залишились, якщо в мене податкова на 40 позицій і коди не повторюються, як мені подавати таблиці?? адже коли я подаю їх під одним номером податкової, вони відхиляються з підписом "податкова накладна вже перебуває на розгляді" це перше,а друге якщо в мене 10 різних податкових, але код на товар однаковий, мені слід подавати одну таблицю чи 10???
- marina11
- Светоч Мысли
Навіщо?К.БУХ[spoiler писав:][/spoiler]marina11 писав:Читали дуже уважно.#wink# ст 2. моє повідомлення вгорі. Є відповіді на ВСІ поставлені Вами зараз питання.К.БУХ писав:Питання залишились, якщо в мене податкова на 40 позицій і коди не повторюються, як мені подавати таблиці?? адже коли я подаю їх під одним номером податкової, вони відхиляються з підписом "податкова накладна вже перебуває на розгляді" це перше,а друге якщо в мене 10 різних податкових, але код на товар однаковий, мені слід подавати одну таблицю чи 10???
То в додатку довільного формату потрібно додавати до таблиці скан податкової чи як?
ТАБЛИЦЯ НІЯК НЕ ПОВ'ЯЗАНА З ЗАБЛОКОВАНОЮ ПОДАТКОВОЮ НАКЛАДНОЮ
ВАМ ПОТРІБНО РОЗБЛОКУВАТИ ПОДАТКОВУ - ПОДАВАЙТЕ ПОВІДОМЛЕННЯ.
ХОЧЕТЕ, ЩОБ ВАС НАДАЛІ НЕ БЛОКУВАЛИ - ПОДАВАЙТЕ ТАБЛИЦЮ.
ДЯКУЮ!marina11 писав:Навіщо?К.БУХ[spoiler писав:][/spoiler]marina11 писав: Читали дуже уважно.#wink# ст 2. моє повідомлення вгорі. Є відповіді на ВСІ поставлені Вами зараз питання.
То в додатку довільного формату потрібно додавати до таблиці скан податкової чи як?
ТАБЛИЦЯ НІЯК НЕ ПОВ'ЯЗАНА З ЗАБЛОКОВАНОЮ ПОДАТКОВОЮ НАКЛАДНОЮ
ВАМ ПОТРІБНО РОЗБЛОКУВАТИ ПОДАТКОВУ - ПОДАВАЙТЕ ПОВІДОМЛЕННЯ.
ХОЧЕТЕ, ЩОБ ВАС НАДАЛІ НЕ БЛОКУВАЛИ - ПОДАВАЙТЕ ТАБЛИЦЮ.
LLSS писав:Спешу поделится опытом. Сегодня суд отменил незаконное решение налоговой о доначислении налога по "ошибочной" заблокированной НН, которую я не вкл-ла в отчет. Произв-во открыто 6.11., на 1-е заседание налоговики не явились. Второе заседание перенесли на сегодня. И ПОБЕДА.[/если не затруднит, напишите номер, что-бы найти в реестре судебних решений
Выиграли суд у налоговой по разблокировке нн. При этом бухгалтерия вообще почти не предоставила документы в налоговую, в том числе даже таблицу. Но мы выиграли. ) И, в принципе, всё логично и справедливо.
- Financier
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 617 разів
- Подякували: 1104 рази
Налоговые разблокировали вам?ЗМС писав:Выиграли суд у налоговой по разблокировке нн. При этом бухгалтерия вообще почти не предоставила документы в налоговую, в том числе даже таблицу. Но мы выиграли. )