РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ

Пошта взаємодопомоги, посилання на ресурси і т.д.
NATA888
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 707 разів
Подякували: 353 рази

Повідомлення NATA888 »

нато писав:Николаевская обл, фермерское х-во - 26 чел , фиксированый налог, НДС - оборот 10млн + 3 маленькие без наемных + 1 СПД 2гр с 1 наемным - 1 бух. во всех лицах ( секретарь, кадровик, финансит, економист и просто старший куда пошлют) - 3000 грн - хозяин говорит, что платит хорошую зарплату.

Практично аналогічно - веду фірму з ВЕД, прийшла на відкриття фірми незнала що таке ГТД, тяжко не то слово #rrul# ні дня ні ночі не памятаю, за місяць 1.5млн оборот, платили на початку 2000, вистраждала підвищення до 3500 сказали що "если че при проверке, у тебя з/п хорошая спросим с тебя"#rrul# #swoon# + касовий апарат купили, секретар, кадрови, економіст, бухгалтер, касир і що там ще поже бути в моєму лиці....і ввесь час втикають з/п, хоч поїсти і поспати нормально часу немає, а таке враження що ще маю низько вклонитися #g_cray# #g_cray# #g_cray# відношення скотське, колективу можна сказати немає, кожен сам за себе, на роботу йду так ніби заключена....

vlavers
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 61 раз

Повідомлення vlavers »

NATA888 писав:
нато писав:Николаевская обл, фермерское х-во - 26 чел , фиксированый налог, НДС - оборот 10млн + 3 маленькие без наемных + 1 СПД 2гр с 1 наемным - 1 бух. во всех лицах ( секретарь, кадровик, финансит, економист и просто старший куда пошлют) - 3000 грн - хозяин говорит, что платит хорошую зарплату.

Практично аналогічно - веду фірму з ВЕД, прийшла на відкриття фірми незнала що таке ГТД, тяжко не то слово #rrul# ні дня ні ночі не памятаю, за місяць 1.5млн оборот, платили на початку 2000, вистраждала підвищення до 3500 сказали що "если че при проверке, у тебя з/п хорошая спросим с тебя"#rrul# #swoon# + касовий апарат купили, секретар, кадрови, економіст, бухгалтер, касир і що там ще поже бути в моєму лиці....і ввесь час втикають з/п, хоч поїсти і поспати нормально часу немає, а таке враження що ще маю низько вклонитися #g_cray# #g_cray# #g_cray# відношення скотське, колективу можна сказати немає, кожен сам за себе, на роботу йду так ніби заключена....
#rrul# #rrul# #rrul# #rrul# #angry# #hunter# #cray#

ORXIDEA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 904 рази
Подякували: 860 разів

Повідомлення ORXIDEA »

vlavers писав:
NATA888 писав:

#rrul# #rrul# #rrul# #rrul# #angry# #hunter# #cray#
И пора либо повышать з.пл в 2 раза минимум либо искать посолидней. Пусть другие за таки гроши учатся. Дайте дорогу - народ хочет знать , что такое ГТД.#cray# #cray# #drinks#

Валюша с
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1530 разів
Подякували: 1615 разів

Повідомлення Валюша с »

ORXIDEA писав: И пора либо повышать з.пл в 2 раза минимум либо искать посолидней. Пусть другие за таки гроши учатся. Дайте дорогу - народ хочет знать , что такое ГТД.#cray# #cray# #drinks#
+1, у меня так знакомая работала, уволилась нашла другую работу и мир светлее и веселее стал. Просто есть люди которые воспринимают такую работу как вызов, борются и получают кайф от этого, но и про оплату соответс. не забывают, а есть те которые от такой работы загибаются. Жизнь дороже.

Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

NATA888 писав:
Это ужасно. Неужели совсем безвыходное положение? У Вас же упадёт самооценка и возникнет ненависть к работе бухгалтера. Но, ведь, может же быть и по-другому. Перефразируя: стучите и Вам откроют - ищите и найдёте что-то лучшее.

CarryBradshow
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 923 рази
Подякували: 454 рази

Повідомлення CarryBradshow »

NATA888, имея такой опыт, вы запросто найдете работу гораздо лучше!!! Дерзайте!!!!

NATA888
Высший разум
Высший разум

Повідомлення NATA888 »

Ой дякую всім за співчуття #sigh# на рахунок самооцінки так можу сказати точно вже падає....а відраза до бухгалтерії ще від попередньої роботи залишилася, якось не везе з роботою....тай не тільки.... мені всього 26, а така відраза до всього, не говорю про те яка нервова система вже нарушена, доходить і до заикання#cray# .......... до мене часто дзвонить бухгалтер яка прийшла на моє місце на попередню роботу за консультаціями, я ніколи не відмовляю і якомога доступніше стараюсь розказати бо сама така була і зараз ще є, багато читаю вже неодну ніч безсонну провела з ПКУ, і на форумі, я багато чого ще незнаю но шукаю, запитую і окреме Дякую всім хто допомагає, хочеться стати професіоналом но питання для чого щоб засинати з думками про роботу, вночі з тривогою просинатися згадавши що щось я забула зробити(таке неодноразово було), просинатися з думками про роботу і це все за 3500 з/п, а відповідальності #swoon# , щей директор заколяє мене типу "если че спросим из тебя" #g_cray# інколи так опускаються руки ......#cray#

elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

NATA888 писав:Ой дякую всім за співчуття #sigh# на рахунок самооцінки так можу сказати точно вже падає....а відраза до бухгалтерії ще від попередньої роботи залишилася, якось не везе з роботою....тай не тільки.... мені всього 26, а така відраза до всього, не говорю про те яка нервова система вже нарушена, доходить і до заикання#cray# .......... до мене часто дзвонить бухгалтер яка прийшла на моє місце на попередню роботу за консультаціями, я ніколи не відмовляю і якомога доступніше стараюсь розказати бо сама така була і зараз ще є, багато читаю вже неодну ніч безсонну провела з ПКУ, і на форумі, я багато чого ще незнаю но шукаю, запитую і окреме Дякую всім хто допомагає, хочеться стати професіоналом но питання для чого щоб засинати з думками про роботу, вночі з тривогою просинатися згадавши що щось я забула зробити(таке неодноразово було), просинатися з думками про роботу і це все за 3500 з/п, а відповідальності #swoon# , щей директор заколяє мене типу "если че спросим из тебя" #g_cray# інколи так опускаються руки ......#cray#
оооо...все намного серьезнее!! Вам для начала нужен нормальный психолог, чтобы научил думать О СЕБЕ! и ЛЮБИТЬ СЕБЯ! это в первую очередь!
Вы же не одна живете, надеюсь? родители-муж?..есть возможность посидеть дома, прийти в себя. отдохнуть?.Бросайте, отдохните, полюбите баловать себя! атам и работа подтянется! Новая и ХОРОШАЯ! Все идет от нас! С такими эмоциями на этой работе нечего ловить...будет только хуже...сожалею...Но, пока внутри не измение отношение ничего не поменяется!
Люблю и горжусь Донбассом!!

CarryBradshow
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 923 рази
Подякували: 454 рази

Повідомлення CarryBradshow »

NATA888, так нельзя;((( Вы же здоровье своё угробите из-за таких переживаний..

Я когда начинала работать бухгалтером, нашла женщину, которая меня поднатягивала.. И помню, как сейчас.. До сдачи отчёта по НДС оставалось 2 дня.. У меня ничего не готово, а сама я только месяц после окончания универа.. А работать я пришла на фирму, где учёт почти не вёлся - с документами каша..

Я сижу.. Меня всю трясёт.. А моя "учительница" мне говорит: "Вот чё ты переживаешь? Хирурги допускают фатальные ошибки в операциях, "убивая" людей.. А ты из-за цифр переживаешь".. Говорит, тебе ещё детей рожать..

В общем, БЕРЕГИТЕ себя..

NATA888
Высший разум
Высший разум

Повідомлення NATA888 »

elen_maman писав:
NATA888 писав:Ой дякую всім за співчуття #sigh# на рахунок самооцінки так можу сказати точно вже падає....а відраза до бухгалтерії ще від попередньої роботи залишилася, якось не везе з роботою....тай не тільки.... мені всього 26, а така відраза до всього, не говорю про те яка нервова система вже нарушена, доходить і до заикання#cray# .......... до мене часто дзвонить бухгалтер яка прийшла на моє місце на попередню роботу за консультаціями, я ніколи не відмовляю і якомога доступніше стараюсь розказати бо сама така була і зараз ще є, багато читаю вже неодну ніч безсонну провела з ПКУ, і на форумі, я багато чого ще незнаю но шукаю, запитую і окреме Дякую всім хто допомагає, хочеться стати професіоналом но питання для чого щоб засинати з думками про роботу, вночі з тривогою просинатися згадавши що щось я забула зробити(таке неодноразово було), просинатися з думками про роботу і це все за 3500 з/п, а відповідальності #swoon# , щей директор заколяє мене типу "если че спросим из тебя" #g_cray# інколи так опускаються руки ......#cray#
оооо...все намного серьезнее!! Вам для начала нужен нормальный психолог, чтобы научил думать О СЕБЕ! и ЛЮБИТЬ СЕБЯ! это в первую очередь!
Вы же не одна живете, надеюсь? родители-муж?..есть возможность посидеть дома, прийти в себя. отдохнуть?.Бросайте, отдохните, полюбите баловать себя! атам и работа подтянется! Новая и ХОРОШАЯ! Все идет от нас! С такими эмоциями на этой работе нечего ловить...будет только хуже...сожалею...Но, пока внутри не измение отношение ничего не поменяется!
живу сама на зйомній квартирі, із-за моєї роботи вирішила що на всіх "гарчати" із-за поганого настрою після роботи не хочу, а на рах мужа так та сама ситуація що з бухгалтерією #hunter# ще не була правда замужем, но сімї повноцінної вже хочеться #sigh# но думаю щоб заводити дитину треба спочатку нерви полічити #smile3# .....

Закрито

Повернутись до “Бухгалтер для Бухгалтера”