Устраиваюсь работать главным бухгалтером в ресторан. С РРО никогда не работала. Подскаждите:
1. Какие и когда сдавать отчеты по РРО?
2. Какие бывают проверки, на предприятиях, использующих РРО и что необходимо предоставлять проверяющим?
3. Кассовая книга ведется отдельно по общей кассе (счет 3011) и отдельно по РРО (счет 3012)?
4. Какие есть тонкости при работе с РРО?
5. Что такое контрольная лента, и все ли РРО ее формируют?
РЕСТОРАН: РРО, бухгалтерский и налоговый учет
-
NATA888
- Высший разум

- Повідомлень: 905
- З нами з: 05 грудня 2012, 05:43
- Дякував (ла): 707 разів
- Подякували: 353 рази
1. 15 числа наступного за звітним місяцяЛигита писав:Устраиваюсь работать главным бухгалтером в ресторан. С РРО никогда не работала. Подскаждите:
1. Какие и когда сдавать отчеты по РРО?
2. Какие бывают проверки, на предприятиях, использующих РРО и что необходимо предоставлять проверяющим?
3. Кассовая книга ведется отдельно по общей кассе (счет 3011) и отдельно по РРО (счет 3012)?
4. Какие есть тонкости при работе с РРО?
5. Что такое контрольная лента, и все ли РРО ее формируют?
2. провірки всі які можуть бути #g_crazy# #g_crazy# #g_crazy#
3. касові книги ведуться окремо....
-
оляля
- Акула НКУ

- Повідомлень: 7529
- З нами з: 03 лютого 2011, 02:05
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
особливо треба бути уважним щодо пеервірки РРО. як правило несподівано приходять, знімають Х звіт і звіряють кошти в касі з Х звітом. Якщо є різниця - неважливо в яку сторону - штраф сума*5. Тоді перевіряють правильність заповнення КОРО, наявність усіх з-звітів і слідкують за тим, щоб між з звітами не було більше 24 годин.
тонкощі в роботі з РРО... їх стільки, зо в двох словах не скажеш, перегляньте теми, теми РРО обговорювались дуже багато.
контрольна стрічка - в РРО заправляється стрічка подвійна самокопір. при друку чеку один екземпляр вилазить наверх, ви його віддаєте покупцю, а друга частинка залишається в РРО це і є контрольна стрічка. Ці стрічки треба зберігати 3 роки( не пам"ятаю тільки чи на місці розрахунків чи де завгодно) Дуже помічні, коли касири наплутають щось, тоді розгрібати легше#g_haha#
Оскільки в роботі з РРО я бачу Ви новачок, дозволю собі Вам порадити прочитати і і погуляйте по сайту, кидали дуже багато інфи
тонкощі в роботі з РРО... їх стільки, зо в двох словах не скажеш, перегляньте теми, теми РРО обговорювались дуже багато.
контрольна стрічка - в РРО заправляється стрічка подвійна самокопір. при друку чеку один екземпляр вилазить наверх, ви його віддаєте покупцю, а друга частинка залишається в РРО це і є контрольна стрічка. Ці стрічки треба зберігати 3 роки( не пам"ятаю тільки чи на місці розрахунків чи де завгодно) Дуже помічні, коли касири наплутають щось, тоді розгрібати легше#g_haha#
Оскільки в роботі з РРО я бачу Ви новачок, дозволю собі Вам порадити прочитати і і погуляйте по сайту, кидали дуже багато інфи
-
Лилия-НИКА
- Светоч Мысли

- Повідомлень: 3873
- З нами з: 08 серпня 2011, 07:16
- Дякував (ла): 968 разів
- Подякували: 2125 разів
газета Налоги и бух.учет № 98 от 06,12,2012- весь журнал "Ресторанный бизнес"
-
Лигита
- Гений

- Повідомлень: 440
- З нами з: 11 грудня 2009, 05:59
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 3 рази
Вика23, в ресторане никогда не работала. Есть большой опыт в производстве пищевых продуктов. Теперь очень хочу работать главным бухгалтером в ресторане. Если у Вас есть возможность, буду рада получить полезные рекомендации. anna974@ukr.net
-
IrinkaSvetl
- Светоч Мысли

- Повідомлень: 3240
- З нами з: 24 березня 2011, 02:30
- Дякував (ла): 1696 разів
- Подякували: 3006 разів
Тема дубль удаленаЛигита писав:Подскажите, какие отчеты сдавать и какие налоги оплачивать необходимо ресторану (юр. лицо на общей системе налогообложения неплательщик НДС использует РРО, торгует алкоголем и сигаретами), кроме стандартного набора (Налог на прибыль, ЕСВ, 1-ДФ)?
Нашла следующее:
1). Ф1-ОА Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв
2). Ф1-ОТ Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів
3). Хмелесбор
4). ф. N ЗВР-1
5). Экологический налог
Возможно есть еще какие-то отчеты?