Відновлення знищенних документів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 224 рази
- Подякували: 1085 разів
У нас така ситуація. Приміщення в якому знаходились документи було залите водою, відповідно документи знищенні. Я їх непоспішаючи відновлюю. Зараз один з колишніх працівників подає на нас до суду, наче ми з ним не розрахувались повністю. Мене цікавить ось що. Я можу з програми роздрукувати відомість виплати ЗП (є БВ, сплачені податки). Як мені підтвердити підпис на цій відомості. Працівники позвільнялись. Які мої дії?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 1256 разів
Наверное искать свидетелей, которые подтвердят факт получения зарплаты
-
- Светоч Мысли
- fin_o
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 796 разів
- Подякували: 699 разів
В принципе никак. Ведомость составлена в одном экземпляре, который уничтожен. Можно показывать оборотки по счету касса, где нет не выплаченных сумм и штатное расписание, где данный сотрудник состоял в штате. Если нет остатка, значит все начисленные суммы были выплачены.IN_NOCHKA писав:У нас така ситуація. Приміщення в якому знаходились документи було залите водою, відповідно документи знищенні. Я їх непоспішаючи відновлюю. Зараз один з колишніх працівників подає на нас до суду, наче ми з ним не розрахувались повністю. Мене цікавить ось що. Я можу з програми роздрукувати відомість виплати ЗП (є БВ, сплачені податки). Як мені підтвердити підпис на цій відомості. Працівники позвільнялись. Які мої дії?
-
- Светоч Мысли
Те що немає залишка по касі і по інших рах. для суду не доказ. #rtfm#
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 22126 разів
- Подякували: 40708 разів
На одной из прошлых работ (АО, численность свыше 250) специально или нет, не знаю, до меня было, был сожжён сарайчик с документами за 5 лет. Народ судился всю дорогу, так как, как раз были года 83-88, были самые большие ставки, соответственно люди хотели пенсии побольше. В суд предоставлялись акты о пожаре и всё, на том и заканчивалось.
-
- Светоч Мысли
Я тут теж новий бухгалтер. Ця халепа стала задовго до мене. в 2012р . І кілька разів змінився штат працівників. Про те що був потоп звісно ніхто нікуди не повідомляв. Пред"являти нічого.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1752 рази
- Подякували: 2670 разів
А Дир не пробовал с ним поговорить? Может он ему действительно должен в ""?IN_NOCHKA писав:Я тут теж новий бухгалтер. Ця халепа стала задовго до мене. в 2012р . І кілька разів змінився штат працівників. Про те що був потоп звісно ніхто нікуди не повідомляв. Пред"являти нічого.
Испорченные ведомости по з/п конечно же большая проблема.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 904 рази
- Подякували: 860 разів
Директор, що зовсім чи трохи... Змінює штат та головного, а дещо інше не пробував змінити#impossibl щоб голова не боліла ні в кого.IN_NOCHKA писав:Я тут теж новий бухгалтер. Ця халепа стала задовго до мене. в 2012р . І кілька разів змінився штат працівників. Про те що був потоп звісно ніхто нікуди не повідомляв. Пред"являти нічого.
-
- Знаток
- Подякували: 11 разів
Шарит директор. Поступает по принципу "Когда в борделе дела идут плохо, надо не кровати менять, а девочек!"ORXIDEA писав:Директор, що зовсім чи трохи... Змінює штат та головного, а дещо інше не пробував змінити#impossibl щоб голова не боліла ні в кого.