Відновлення знищенних документів

IN_NOCHKA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 224 рази
Подякували: 1085 разів

Повідомлення IN_NOCHKA »

У нас така ситуація. Приміщення в якому знаходились документи було залите водою, відповідно документи знищенні. Я їх непоспішаючи відновлюю. Зараз один з колишніх працівників подає на нас до суду, наче ми з ним не розрахувались повністю. Мене цікавить ось що. Я можу з програми роздрукувати відомість виплати ЗП (є БВ, сплачені податки). Як мені підтвердити підпис на цій відомості. Працівники позвільнялись. Які мої дії?

-Latka-
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 1256 разів

Повідомлення -Latka- »

Наверное искать свидетелей, которые подтвердят факт получения зарплаты

IN_NOCHKA
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення IN_NOCHKA »

ага, дуже смішно#g_cray2#

fin_o
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 796 разів
Подякували: 699 разів

Повідомлення fin_o »

IN_NOCHKA писав:У нас така ситуація. Приміщення в якому знаходились документи було залите водою, відповідно документи знищенні. Я їх непоспішаючи відновлюю. Зараз один з колишніх працівників подає на нас до суду, наче ми з ним не розрахувались повністю. Мене цікавить ось що. Я можу з програми роздрукувати відомість виплати ЗП (є БВ, сплачені податки). Як мені підтвердити підпис на цій відомості. Працівники позвільнялись. Які мої дії?
В принципе никак. Ведомость составлена в одном экземпляре, который уничтожен. Можно показывать оборотки по счету касса, где нет не выплаченных сумм и штатное расписание, где данный сотрудник состоял в штате. Если нет остатка, значит все начисленные суммы были выплачены.

IN_NOCHKA
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення IN_NOCHKA »

Те що немає залишка по касі і по інших рах. для суду не доказ. #rtfm#

ar4ik
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 22126 разів
Подякували: 40708 разів

Повідомлення ar4ik »

На одной из прошлых работ (АО, численность свыше 250) специально или нет, не знаю, до меня было, был сожжён сарайчик с документами за 5 лет. Народ судился всю дорогу, так как, как раз были года 83-88, были самые большие ставки, соответственно люди хотели пенсии побольше. В суд предоставлялись акты о пожаре и всё, на том и заканчивалось.

IN_NOCHKA
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення IN_NOCHKA »

Я тут теж новий бухгалтер. Ця халепа стала задовго до мене. в 2012р . І кілька разів змінився штат працівників. Про те що був потоп звісно ніхто нікуди не повідомляв. Пред"являти нічого.

MilaA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1752 рази
Подякували: 2670 разів

Повідомлення MilaA »

IN_NOCHKA писав:Я тут теж новий бухгалтер. Ця халепа стала задовго до мене. в 2012р . І кілька разів змінився штат працівників. Про те що був потоп звісно ніхто нікуди не повідомляв. Пред"являти нічого.
А Дир не пробовал с ним поговорить? Может он ему действительно должен в ""?
Испорченные ведомости по з/п конечно же большая проблема.

ORXIDEA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 904 рази
Подякували: 860 разів

Повідомлення ORXIDEA »

IN_NOCHKA писав:Я тут теж новий бухгалтер. Ця халепа стала задовго до мене. в 2012р . І кілька разів змінився штат працівників. Про те що був потоп звісно ніхто нікуди не повідомляв. Пред"являти нічого.
Директор, що зовсім чи трохи... Змінює штат та головного, а дещо інше не пробував змінити#impossibl щоб голова не боліла ні в кого.

4 сентября
ЗнатокЗнаток
Подякували: 11 разів

Повідомлення 4 сентября »

ORXIDEA писав:Директор, що зовсім чи трохи... Змінює штат та головного, а дещо інше не пробував змінити#impossibl щоб голова не боліла ні в кого.
Шарит директор. Поступает по принципу "Когда в борделе дела идут плохо, надо не кровати менять, а девочек!"

Відповісти

Повернутись до “Зарплата, індексація”