Ведение кафе на общей системе.

Товари, ОЗ, НМА, капітальні інвестиції
Lenusya1256
УченикУченик
Повідомлень: 2
З нами з: 15 березня 2012, 09:35

Повідомлення Lenusya1256 »

Подскажите как правильно вести кафе на общей системе. Какие необходимо оформлять документы, учет товаров, списани, очень нужна ваша помощь.

Лада
Высший разум
Высший разум
Повідомлень: 815
З нами з: 28 вересня 2010, 01:20
Дякував (ла): 57 разів
Подякували: 158 разів

Повідомлення Лада »

Ваше питання дуже загальне.
Подивіться на наш перелік деяких документів:
Розділ 04. Облік матеріальних цінностей.

Спец. документи для громадського харчування:
д. 0415 - Денний забірний лист для громадського харчування
д. 0416 - Калькуляційна карта страви
д. 0417 - Перелік необхідних страв за період
д. 0418 - Калькуляційна відомість до переліку страв
д. 0419 - Список продуктів для приготування страви

Збірник рецептур

і задавайте більш конкретні питання у відповідних темах форуму.

Відповісти

Повернутись до “Облік товарів, активів”