Как подать декларацию по земле,аренде...
Как подавать декларацию по земле если ещё нет договора на аренду земли под киоск. Может кто сталкивался подскажите??? Очень срочно!!! Документы готовятся,а деку надо подавать....
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1729 разів
А Ви вперше подаєте, юр. особа чи фізик?Poznaika писав:Как подавать декларацию по земле если ещё нет договора на аренду земли под киоск. Может кто сталкивался подскажите??? Очень срочно!!! Документы готовятся,а деку надо подавать....
-
- Светоч Мысли
То у Вас буде заключений договір оренди, я так розумію, у Вас же не має права на постійне коритсування земельною ділянкою. Якщо по договору оренди , наприклад, з міською радою, то там буде прописана сума орендної плати за 1кв.м., от я особисто роблю копію цього договору, і подакову декларацію з плати за земпю, відповідно до заключеного Вами договору і заповнюте Деку і додатов про відомість земельних ділянок Ну це так взагалом, якщо щось конкретніше пишіть, відпишемося #smile3#RED FOX писав:Я -вперше. юр лицо, на общих основаниях. Расскажите , пож., мой порядок действия
-
- Оракул
- Дякував (ла): 75 разів
подскажите пожалуйста
Мы юр.лицо (4-я группа единый налог) получили договор аренды еще в марте месяце 2012 года и не подавали декларацию по аренде земли в 2012 году.Подскажите,что нам делать в 2013 году и чем грозит не подача декларации по земле.
Наша налоговая молчит и не подаёт не каких признаков
Мы юр.лицо (4-я группа единый налог) получили договор аренды еще в марте месяце 2012 года и не подавали декларацию по аренде земли в 2012 году.Подскажите,что нам делать в 2013 году и чем грозит не подача декларации по земле.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 121 раз
- Подякували: 223 рази
по договору купли- продажи мы землю уже выкупили.Вообще, отчет подавался. это я его в первый раз делаюLyudMila76 писав:То у Вас буде заключений договір оренди, я так розумію, у Вас же не має права на постійне коритсування земельною ділянкою. Якщо по договору оренди , наприклад, з міською радою, то там буде прописана сума орендної плати за 1кв.м., от я особисто роблю копію цього договору, і подакову декларацію з плати за земпю, відповідно до заключеного Вами договору і заповнюте Деку і додатов про відомість земельних ділянок Ну це так взагалом, якщо щось конкретніше пишіть, відпишемося #smile3#RED FOX писав:Я -вперше. юр лицо, на общих основаниях. Расскажите , пож., мой порядок действия
- Ин
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 5117 разів
- Подякували: 17317 разів
ПОДАТКИ ТА ЗБОРИ, ВІД ЯКИХ ЗВІЛЬНЯЮТЬСЯ ПЛАТНИКИ ЄДИНОГО ПОДАТКУ з 01.01.2012 р.masha 1982 писав:подскажите пожалуйста
Згідно із п.297.1 ПКУ, платники єдиного податку звільняються від обов'язку нарахування, сплати та подання податкової звітності з таких податків і зборів:
1) податок на прибуток підприємств;
2) податок на доходи фізичних осіб ("за себе"). Водночас податок потрібно платити за найманих працівників (як і зараз);
3) ПДВ (за виключенням єдиноподатників 3 та 4 групи, які є платниками ПДВ та сплачують єдиний податок за ставкою 3%);
4) земельний податок (крім земельного податку за земельні ділянки, що не використовуються ними для провадження господарської діяльності);
5) збір за провадження деяких видів підприємницької діяльності;
6) збір на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства.
-
- Светоч Мысли
RED FOXпо договору купли- продажи мы землю уже выкупили.Вообще, отчет подавался. это я его в первый раз делаю [/quote писав: А та тоді по накатаній , у Вас буде полдаткова Деклрація з плати за землю, грошова оцінка у Вас є , можете взять у земельному, для перестраховки, і згідно з нею складаєте Деку, подивіться як складалося в минулому році. Якщо ніяких змін не було, то й чудово #smile3#
-
- Оракул
- Дякував (ла): 75 разів
так что получается что мы не должны подавать декларацию.а просто должны платить аренду земли.
-
- Светоч Мысли
З ким Ви заключили договір?masha 1982 писав:так что получается что мы не должны подавать декларацию.а просто должны платить аренду земли.