Отчёт по РРО за декабрь. Нужно ли приложение?

Банківські платіжні картки, РРО, платіжні термінали
jul_kap
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 1075 разів
Подякували: 270 разів

Повідомлення jul_kap »

Поделитесь, пожалуйста, опытом, сдаёт ли кто с отчётом по РРО за декабрь распечатанные за каждый месяц с каждого РРО отчёты? Я сдаю ежемесячные отчёты в электронном виде, в прошлом январе сдала письмо - приложение к отчёту за декабрь все распечатанные с РРО отчёты и мне сказали в налоговой, что я типа такая одна.

irrenka
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 23 рази

Повідомлення irrenka »

jul_kap писав:Поделитесь, пожалуйста, опытом, сдаёт ли кто с отчётом по РРО за декабрь распечатанные за каждый месяц с каждого РРО отчёты? Я сдаю ежемесячные отчёты в электронном виде, в прошлом январе сдала письмо - приложение к отчёту за декабрь все распечатанные с РРО отчёты и мне сказали в налоговой, что я типа такая одна.
мы не сдаем

jul_kap
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 1075 разів
Подякували: 270 разів

Повідомлення jul_kap »

А почему не сдаём?
"п.2 Звітність, пов'язана із застосуванням РРО, подається у складі "Звіту про використання реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок)" за формою N ЗВР-1 (далі - Звіт), а при поданні звіту за останній місяць календарного року - з поданням додатково періодичних звітів за минулий календарний рік, надрукованих на кожному РРО.
(Государственная налоговая администрация, от 01.12.2000, № 614 "Порядок предоставления отчетности, связанной с применением регистраторов расчетных операций или использованием книг учета расчетных операций (расчетных книжек)"

Ната2727
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 475 разів
Подякували: 70 разів

Повідомлення Ната2727 »

Підскажіть будь-ласка. Перший раз роблю звіт по РРо за 2012рік. Незнаю, як його робити. Касовий апарат було знято з реєстрації в ДПІ в жовтні місяці й звіт подала за жовтень. Я повинна робити звіт по РРО за рік? і чи потрібно нести в ДПІ роздрукований періодичний звіт з січня по жовтень? І якщо були збої по касовому апарату - нести поясннюючі в ДПІ від продавців?

Лилия-НИКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 968 разів
Подякували: 2125 разів

Повідомлення Лилия-НИКА »

Ната2727 писав:Підскажіть будь-ласка. Перший раз роблю звіт по РРо за 2012рік. Незнаю, як його робити. Касовий апарат було знято з реєстрації в ДПІ в жовтні місяці й звіт подала за жовтень. Я повинна робити звіт по РРО за рік? і чи потрібно нести в ДПІ роздрукований періодичний звіт з січня по жовтень? І якщо були збої по касовому апарату - нести поясннюючі в ДПІ від продавців?
- если сняли с регистр. в 10 - посл.отчет за 10, и все, больше ничего не нужно.

Ната2727
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Ната2727 »

Лилия-НИКА писав:
Ната2727 писав:Підскажіть будь-ласка. Перший раз роблю звіт по РРо за 2012рік. Незнаю, як його робити. Касовий апарат було знято з реєстрації в ДПІ в жовтні місяці й звіт подала за жовтень. Я повинна робити звіт по РРО за рік? і чи потрібно нести в ДПІ роздрукований періодичний звіт з січня по жовтень? І якщо були збої по касовому апарату - нести поясннюючі в ДПІ від продавців?
- если сняли с регистр. в 10 - посл.отчет за 10, и все, больше ничего не нужно.

то річного звіту по РРО немає? він подається щомісяця?

Лилия-НИКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли

... да, бланк только месячной формы...

Ната2727
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Ната2727 »

Скажіть будь-ласка, чи подається якийсь звіт про використані розрахункові книжки? В нас РРо зняли в ДПІ з реєстрації ще в жовтні місяці, книжку анулювали, але там списано шість квитанцій. Мені на ці використані квитанції потрібно щось подавати?

Ната2727
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Ната2727 »

Ната2727 писав:Скажіть будь-ласка, чи подається якийсь звіт про використані розрахункові книжки? В нас РРо зняли в ДПІ з реєстрації ще в жовтні місяці, книжку анулювали, але там списано шість квитанцій. Мені на ці використані квитанції потрібно щось подавати?
І чи потрібно нести саму стрічку з РРО за 2012р(періодичний звіт)???

Лилия-НИКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Ната2727 писав:Скажіть будь-ласка, чи подається якийсь звіт про використані розрахункові книжки? В нас РРо зняли в ДПІ з реєстрації ще в жовтні місяці, книжку анулювали, але там списано шість квитанцій. Мені на ці використані квитанції потрібно щось подавати?
-- прочитайте название отчета РРО - туда впис. инфа и по РРО и по розр. книжках, если использ книжки в 10 мес. - то в отчет за 10мес. показать надо было, формы уточняющего расчета нет.

Відповісти

Повернутись до “Банк, каса, підзвіт”