Ліквідація ФОП 2 група ЄП.

Загальні питання, ставка податку, книга обліку доходів
Юлечка09
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 83 рази
Подякували: 14 разів

Повідомлення Юлечка09 »

#search# Допоможіть будь-ласка.Виникла така ситуація.Є в мене ФОП 2 група ЄП. В листопаді він захотів себе закрити як підприємця. І я почала допомагати в ліквідації в податковій #g_mad# . Сам він діяльність вів з 2010 року. А я з 2012р. вела його. Заяву в податкову про припиненння платників податків і т.д. ми дали в листопаді 2012р. #g_cray#
Але книга обліку доходів залишилась ще в нас. І аудитор, що буде вести переввірку, просила принести їй опис того, яких первинних документів в нас немає і т.д. і чому.Я сказала :добре#beee#
Потім, оказується що він здавав пустишки за 2010-2011 р. А в книзі обліку доходів, написаний дохід#rolf#
Як я здам цю книгу обліку доходів тепер аудитору????#rtfm#
Зараз підуть штрафи за неправильне оформлення звітності і т.д. чи що..вообщем я в паніці.#swoon#
І ще договора оренди, де він вів діяльність немає.=) В нього роздрібна торгівля прод.товорами.#curtsey#
#umbr# І як тепер поступити? Може просто здавати пустишки і не трогати його(ліквідація) далі,щоб не вляпатись в бабло????#g_mad# Дякую.#cray#

shinna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 876 разів
Подякували: 3172 рази

Повідомлення shinna »

Юлечка09 писав:#search# Допоможіть будь-ласка.Виникла така ситуація.Є в мене ФОП 2 група ЄП. В листопаді він захотів себе закрити як підприємця. І я почала допомагати в ліквідації в податковій #g_mad# . Сам він діяльність вів з 2010 року. А я з 2012р. вела його. Заяву в податкову про припиненння платників податків і т.д. ми дали в листопаді 2012р. #g_cray#
Але книга обліку доходів залишилась ще в нас. І аудитор, що буде вести переввірку, просила принести їй опис того, яких первинних документів в нас немає і т.д. і чому.Я сказала :добре#beee#
Потім, оказується що він здавав пустишки за 2010-2011 р. А в книзі обліку доходів, написаний дохід#rolf#
Як я здам цю книгу обліку доходів тепер аудитору????#rtfm#
Зараз підуть штрафи за неправильне оформлення звітності і т.д. чи що..вообщем я в паніці.#swoon#
І ще договора оренди, де він вів діяльність немає.=) В нього роздрібна торгівля прод.товорами.#curtsey#
#umbr# І як тепер поступити? Може просто здавати пустишки і не трогати його(ліквідація) далі,щоб не вляпатись в бабло????#g_mad# Дякую.#cray#
1. Можно "типа потеряли" книгу доходов. Залатите штраф за потерю и неведение книги и все.
2. Переведите его на общую систему и сдавайте себе дальше пустышки хоть пожизненно.

Юлечка09
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення Юлечка09 »

Ми зараз на загальній системі. Тоисть ми не платимо ні ЄСВ , ні ЄП. правильно?)))) так і що тепер робити? заява і все таке в аудитора в податковій. Що піти їй сказати, що ми передумали за ліквідацію.?
Чи як?? Дякую!!

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2984 рази
Подякували: 2357 разів

Повідомлення Королева в пальто »

По книге

http://buhgalter911.com/yaf/yaf_postst19524.aspx

то есть , на основани ПКУ
44.5. У разі втрати, пошкодження або дострокового знищення
документів, зазначених в пунктах 44.1 і 44.3 цієї статті, платник
податків зобов'язаний у п'ятиденний строк з дня такої події
письмово повідомити орган державної податкової служби за місцем
обліку в порядку, встановленому цим Кодексом для подання
податкової звітності, та митний орган, яким було здійснено митне
оформлення відповідної митної декларації.

Платник податків зобов'язаний відновити втрачені документи
протягом 90 календарних днів з дня, що настає за днем надходження
повідомлення до органу державної податкової служби, митного
органу.

У разі неможливості проведення перевірки платника податків у
випадках, передбачених цим підпунктом, терміни проведення таких
перевірок переносяться до дати відновлення та надання документів
до перевірки в межах визначених цим підпунктом строків.
подаете заяву об утере книги , покупаете новую , заполняете нужным вам образом . А проверка на этот период приостанавливается - см . последний абзац приведенного пункта .

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

Юлечка09 писав:Ми зараз на загальній системі. Тоисть ми не платимо ні ЄСВ , ні ЄП. правильно?)))) так і що тепер робити? заява і все таке в аудитора в податковій. Що піти їй сказати, що ми передумали за ліквідацію.?
Чи як?? Дякую!!
пойти сказать мало, вы же подали заявление госрегистратору.
Р.с. хотя и сама бы не отказалась от такого решения, закрываю сейчас свое ФОП 3 группа 5%, им контрагентом а там..... работа только с одним контрагентом #g_cray2#

shinna
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення shinna »

Юлечка09 писав:Ми зараз на загальній системі. Тоисть ми не платимо ні ЄСВ , ні ЄП. правильно?)))) так і що тепер робити? заява і все таке в аудитора в податковій. Що піти їй сказати, що ми передумали за ліквідацію.?
Чи як?? Дякую!!
Думайте - какой из вариантов вам лучше. Если приостанавливать закрытие, то опять начинайте с госрегистратора.

Юлечка09
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення Юлечка09 »

а что с госрегистратором???? что нму нужно писать???спасибо.

shinna
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення shinna »

Юлечка09 писав:а что с госрегистратором???? что нму нужно писать???спасибо.
Я не знаю, что ему нужно писать. Сходите и узнайте. Если механизм закрытия уже запущен, то остановить его можно только каким-либо заявлением (формой).

Романтика
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1353 рази
Подякували: 936 разів

Повідомлення Романтика »

http://www.resq-group.com.ua/ukr/info_u ... vu_ua.html

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

а когда вы подали заявление гом. регистрацию на прекращение деятельности?

Відповісти

Повернутись до “2-я група. Фізичні особи-підприємці”