Додаток 8. Допоможіть заповнити
-
Natali39419
- Знаток
- Дякував (ла): 5 разів
Я ще жодного разу не подавала 8 додаток. Завжди виходило домовитись. А тут вийшла цікава ситуація. Один з постачальників виписуючи податкові завжди додавав квитанцію про реєстрацію. І тут я випадково виявила. що ця податкова насправді не зареєстрована. Хочу подати додаток 8 на нього. За який період можна включати податкові? І які особливості його заповнення?
-
Лапа
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 7018 разів
- Подякували: 4419 разів
Воспользуйтесь "поиском". Информации очень много по данному вопросу...Natali39419 писав:Я ще жодного разу не подавала 8 додаток. Завжди виходило домовитись. А тут вийшла цікава ситуація. Один з постачальників виписуючи податкові завжди додавав квитанцію про реєстрацію. І тут я випадково виявила. що ця податкова насправді не зареєстрована. Хочу подати додаток 8 на нього. За який період можна включати податкові? І які особливості його заповнення?
-
Бюгюльмэ
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
Почитайте эту тему, там обсуждались подобные ситуации.
Если возникнут вопросы, задайте их там же.
Если возникнут вопросы, задайте их там же.
- elen_maman
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 8617 разів
- Подякували: 4356 разів
Перепроверьте еще раз регистрацию, бывали случаи, когда из-за перепутанных данных по инн контрагента получали информацию, что нн не зарегистрирована и начинали военные действия...а потом выяснялось, что бух. ошибся набирая запрос...Если предприятие всегда прилаживает квитанции о регистрации, может у них-таки все верно? Убедитесь в отсутствии регистрации, свяжителсь с их главбухом и т.п. и только тогда думайте о дод.8 (кстати включать только за текущий месяц гни обычно разрешает).Natali39419 писав:Я ще жодного разу не подавала 8 додаток. Завжди виходило домовитись. А тут вийшла цікава ситуація. Один з постачальників виписуючи податкові завжди додавав квитанцію про реєстрацію. І тут я випадково виявила. що ця податкова насправді не зареєстрована. Хочу подати додаток 8 на нього. За який період можна включати податкові? І які особливості його заповнення?
Люблю и горжусь Донбассом!!