Доброго всім дня! Допоможіть розібратися!!!!
Підпрємець загальна система, є 1 наймана особа.
Маємо РРО (Торгівля алкогольними напоями та тютюном).
Вчора поставити термінал на безготівкою розрахунок (податкова примусово заставла, сказали штраф 8500 грн.)
Перший раз провели вчора гроші через терманал (до терм. відкритий р\рахунок куди попадають гроші за мінусом комісії)
Сума яка була проведена продавцем через РРО за готівку 300, грн. та 65,00грн. - по терміналу. Всього 365,00грн.
Підкажіть будь ласка як правельно заповнити книгу доходів та витрат у найманої особи (вона пише по кожному чеку продажі), та як правельно заповнити книгу у самого підприємця?
Дякую за відповідь, але я усе уже переглянула. За нову книгу також знаємо, але в продажі ще її немає тому поки що зобовязані писати в старих взірцях. Нову книгу можна буде вести з дня реєстрації, якщо не помиляюся? Тому у мене запитання коли суму в розмірі 65грн. у книзі доходів і витрат: на дату проведення чеку через термінал чи на дату поступлення грошей на р/ рахунок. Допоможіть а то ми в такій ситуації вперше!!!!
IRYNA11 писав:Дякую за відповідь, але я усе уже переглянула. За нову книгу також знаємо, але в продажі ще її немає тому поки що зобовязані писати в старих взірцях. Нову книгу можна буде вести з дня реєстрації, якщо не помиляюся? Тому у мене запитання коли суму в розмірі 65грн. у книзі доходів і витрат: на дату проведення чеку через термінал чи на дату поступлення грошей на р/ рахунок. Допоможіть а то ми в такій ситуації вперше!!!!
Вы на общей системе, поэтому сумма, проведенная через терминал и РРО идет в доход. Сумма комиссии - в расход.
Доход - по дате поведения чека. Расход - по дате пост. денег