і не було листа щастя у Вас? Камеральну по загубленому додатку не проводили?Оля-ля777 писав: ↑09 жовтня 2023, 15:07Треба наприклад за вересень подати пусту і "загубити" додаток 2. Потім за жовтень вже можна не подавати. Це мені так порадили в податковій, бо також підприємство вже не працює, працівників немає, а в додатку 2 дві тисячі гривень бовтаються.xata писав: ↑09 жовтня 2023, 14:15Добрий день!
Може хтось підкаже як правильно вчинити.
Підприємство не працює з 2021року, але "остання" декларація була з додатком 2 (здавали пусті до січня 2022 включно). З початку війни не подавали (якщо чесно, то вже думала що виключили з платників ПДВ) Але нє....так як є додаток 2, то тепер я так зрозуміла що зобов'язана подавати до скону пусту....але справа в тому що директор (він же один з засновників) звільнився...електронний підпис теж закінчився...
Оформити ключі знову? Бо я так зрозуміла що будуть листи щастя за неподану звітність...
Податкова декларація з ПДВ
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 67 разів
- Подякували: 5 разів
-
- Гений
- Дякував (ла): 109 разів
- Подякували: 183 рази
Ніxata писав: ↑09 жовтня 2023, 16:36і не було листа щастя у Вас? Камеральну по загубленому додатку не проводили?Оля-ля777 писав: ↑09 жовтня 2023, 15:07Треба наприклад за вересень подати пусту і "загубити" додаток 2. Потім за жовтень вже можна не подавати. Це мені так порадили в податковій, бо також підприємство вже не працює, працівників немає, а в додатку 2 дві тисячі гривень бовтаються.xata писав: ↑09 жовтня 2023, 14:15Добрий день!
Може хтось підкаже як правильно вчинити.
Підприємство не працює з 2021року, але "остання" декларація була з додатком 2 (здавали пусті до січня 2022 включно). З початку війни не подавали (якщо чесно, то вже думала що виключили з платників ПДВ) Але нє....так як є додаток 2, то тепер я так зрозуміла що зобов'язана подавати до скону пусту....але справа в тому що директор (він же один з засновників) звільнився...електронний підпис теж закінчився...
Оформити ключі знову? Бо я так зрозуміла що будуть листи щастя за неподану звітність...
-
- Знаток
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 4 рази
На горячей линии ответили что декларацию видят, стоит в очереди, но у меня даже уведомления о доставке нет.
До какого времени еще можно будет повторно отправить из Медка?
По логике они не задвоятся, файл то один и тот же ((
До какого времени еще можно будет повторно отправить из Медка?
По логике они не задвоятся, файл то один и тот же ((
-
- Знаток
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 4 рази
и мне только что, но в кабинет и квит 2, а в Медке все по прежнему в дороге(((