Витрати на транспортування товарів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
Ми ТОВ продаємо запчастини. У Мелітополі на заводі купували запчастини. Щоб звідти їх привезти наймали там перевізника, платили по безналу. В який рядок декларації віднести ці витрати.
Це так звані витрати пов'язані з придбанням товарів: їх разом з самими товарами( у Вашому випадку запчастинами) показують.Inna Medvetska писав:Ми ТОВ продаємо запчастини. У Мелітополі на заводі купували запчастини. Щоб звідти їх привезти наймали там перевізника, платили по безналу. В який рядок декларації віднести ці витрати.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 190 разів
- Подякували: 246 разів
Это из давних правил бух. учета.Viktori писав:Вартість ТТЗ включається до собівартості товарів/матеріалів
Транспортные затраты на приход товара - ТЗР распределяются на себестоимость товара.
Транспортные на доставку товара покупателю- затраты на сбыт
-
- Светоч Мысли
я теж так зрозуміла, але у статтях декларації в прогамі не знайшла рядка вартість послуг пов*язаних з придбанням товарівViktori писав:Вартість ТТЗ включається до собівартості товарів/матеріалів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
Інна, я пізніше кину статтю про розрахунок ТЗВ в попорошайку, зараз немаю часу. Після обіду, добре, чи треба терміново?
-
- Светоч Мысли
ні я почекаю, дякуюоляля писав:Інна, я пізніше кину статтю про розрахунок ТЗВ в попорошайку, зараз немаю часу. Після обіду, добре, чи треба терміново?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 190 разів
- Подякували: 246 разів
Когда приходуете ТЗР те. а\ услуги, в номенклатуре ставите отметку "Является транспортной услугой", при закрытии месяца в "регламентных операциях" программа сама распределит ТЗР на себестоимость.Inna Medvetska писав:я теж так зрозуміла, але у статтях декларації в прогамі не знайшла рядка вартість послуг пов*язаних з придбанням товарівViktori писав:Вартість ТТЗ включається до собівартості товарів/матеріалів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів