Через підзвітну особу купили 2 пляшички чорнила для принтера. За допомогою авансового звіту можна списати відразу на витрати чи оприбуткувати на 209, а після викристання списати на витрати?
Ш ще питання: маємо стелажі, де складаємо свою продукцію, але в мене вони нігде не числяться, коли брали офіс в оренду, вони вже були там. Купили фарбу щоб оновити їх вигляд. Можу я віднести цю фарбу на витрати?
Фарба для принтера
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
1. "оприбуткувати на 209, а після викристання списати на витрати"Inna Medvetska писав:Через підзвітну особу купили 2 пляшички чорнила для принтера. За допомогою авансового звіту можна списати відразу на витрати чи оприбуткувати на 209, а після викристання списати на витрати?
Ш ще питання: маємо стелажі, де складаємо свою продукцію, але в мене вони нігде не числяться, коли брали офіс в оренду, вони вже були там. Купили фарбу щоб оновити їх вигляд. Можу я віднести цю фарбу на витрати?
2. У Вас в договоре аренды д.б. прописаны ремонты, арендуемого помещения, посмотрите договор и примите решение.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
Дякую. так, в договорі прописано, що орендар зобов*язаний здійснювати ремонт за власний рахунок.Ир4ик писав:1. "оприбуткувати на 209, а після викристання списати на витрати"Inna Medvetska писав:Через підзвітну особу купили 2 пляшички чорнила для принтера. За допомогою авансового звіту можна списати відразу на витрати чи оприбуткувати на 209, а після викристання списати на витрати?
2. У Вас в договоре аренды д.б. прописаны ремонты, арендуемого помещения, посмотрите договор и примите решение.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 29 разів
- Подякували: 7 разів
1 - На 209;Ир4ик писав:1. "оприбуткувати на 209, а після викристання списати на витрати"Inna Medvetska писав:Через підзвітну особу купили 2 пляшички чорнила для принтера. За допомогою авансового звіту можна списати відразу на витрати чи оприбуткувати на 209, а після викристання списати на витрати?
- по мере передачи в использование по 1 бутылке: акт передачи в использование и списание на затраты;
- после окончательного использования: акт списания и акт передачи в использование и списание на затраты второй бутылки