Чому йдуть старожили форуму?

Розмови на різні теми
оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Хочу підняти непросту тему:
напевно всі зауважили, що останнім часом на форумі збільшилась кількість конфліктів, обгрунтованих і ні. Це призвело до того, що багато людей почуває себе ображеними, дехто навіть покинув наш форум, а дехто збирається це зробити. я вже колись говорила, що форум - це наш маленький світ, де ми спілкуємося на професійні і не дуже теми. і якщо комусь некомфортно - то це прикро. Мабуть щось відбувається не зовсім правильно. Тому запрошую усіх до обговорення такої непростої теми: що не так в нашому домі? що варто змінити? Будь ласка, висловлюйтесь!

Gera28
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1077 разів

Повідомлення Gera28 »

Я думаю,это мое мнение, старожилы -это опытнейшие бухгалтера,и их иногда раздражают одинаковые и может где-то "туповатые" вопросы неопытных бухов, вопросов не в тех темах. И слово за слово......

Зображення

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

В любом доме возможны конфликты. Без этого никак. А кто уходит? Королева вернулась.

Анфиса1980
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 36 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Анфиса1980 »

я, как человек новый, вот буквально зарегистировавшийся, но ранее читающий данный форум, наблюдала разное - положительное и неочнень. Удивляло надменность некоторых барышень, нездоровый юмор при отсутсвии юмора как такого - все это превращает форум в сливную яму, где и помощь оказывать потому и не хочется.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

не буду озвучувати. важливо питання в принципі. Чи усім комфортно? що заважає?
Свідома того, що конфлікти будуть у будь -*якому випадку: ми всі різні. просто видається, що є якась нетерпимість чи що. небажання поважати співрозмовника чи що? я сама ще чітко не сформулювала своїх емоцій, просто є факт: є конфлікти і є люди, які хочуть покинути форум. причому люди адекватні і розумні. це насторожує і непокоїть.

Вечірка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 909 разів
Подякували: 548 разів

Повідомлення Вечірка »

Анфиса1980 писав:я, как человек новый, вот буквально зарегистировавшийся, но ранее читающий данный форум, наблюдала разное - положительное и неочнень. Удивляло надменность некоторых барышень, нездоровый юмор при отсутсвии юмора как такого - все это превращает форум в сливную яму, где и помощь оказывать потому и не хочется.
а можно пример/ ссылку?
п.с.:а я пока за коробкой для тапок схожу#g_crazy#

Вечірка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 909 разів
Подякували: 548 разів

Повідомлення Вечірка »

Серьезно, если раздражают шутки- говорите прямо, к критике отношусь нормально Очень хочется узнать мнение содружества

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

На мою думку причин тут декілька, і зайнятість, можливо хтось змінив місце роботи , наприклад Биба, як сказано вище дійсно на форумі багато професіоналів, хочеться чогось більшого, в кожної людини свої таракани в голові, а як говорять "колхоз дело добровольное". Я наприклад дуже проти прямих образ, а таке також зустрічається, комусь здалося , що його образили, все покинув форум, а взагалі у нас форум ну просто супер #drinks#

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

Мы все здесь разные, поэтому и чувство терпимости и чувство юмора разное. Для всех мил не будешь. Поэтому не считаю что все у нас плохо. По-моему нормальные отношения...

Анфиса1980
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 36 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Анфиса1980 »

Вечірка писав:
Анфиса1980 писав:я, как человек новый, вот буквально зарегистировавшийся, но ранее читающий данный форум, наблюдала разное - положительное и неочнень. Удивляло надменность некоторых барышень, нездоровый юмор при отсутсвии юмора как такого - все это превращает форум в сливную яму, где и помощь оказывать потому и не хочется.
а можно пример/ ссылку?
п.с.:а я пока за коробкой для тапок схожу

на досуге разве что выбирать цитаты. к чему тыкать пальцами? Вы/мы все часто бываем на форуме, читаем его, не успуская ни одной темы, потому зачем приводить цитаты #dntknw# пускай каждый следит за собой и будет мир #ok#

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”