Платник ПДВ вказаний в реєстрі як неплатник

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

От, маю ситуацію в п"ятницю після обіду:
12.2010. Відвантажуємо товар ФОП - платник ПДВ, видаємо ПН. в ресєтрі його ІПН показуємо як ххххххх, відповідно так само і в дод.5. зараз прислали листа про зустрічну з ним. Наслідки:
йому - нічого, бо макє правильну ПН на руках.
нам - ? всі податки сплачено, а от контрагента показано невірно,
Питання: що за це буде???

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Оля, не бойтесь, самого старшного (снятия с Вас НО) не случится. ))) Наверное, прийдется подать уточненку за 12.2010 с исправлением Дод.5

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

а якийсь штраф? за неправильне ведення реєстру чи ще шось.
Якщо чесно, я й не надіялась, що з нас знімлять ПЗ)))))

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Бюгюльмэ »

Насчет штрафа я бы даже не сомневалась. Хотя бывают в жизни чудеса в лице добрых инспекторов ГНИ.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

ДЯкую за участь!

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

оляля писав:От, маю ситуацію в п"ятницю після обіду:
12.2010. Відвантажуємо товар ФОП - платник ПДВ, видаємо ПН. в ресєтрі його ІПН показуємо як ххххххх, відповідно так само і в дод.5. зараз прислали листа про зустрічну з ним. Наслідки:
йому - нічого, бо макє правильну ПН на руках.
нам - ? всі податки сплачено, а от контрагента показано невірно,
Питання: що за це буде???
Оля я не поняла одного. Этот ФОП НН себе в кредит не включил?
Спрашиваю, потому что у меня иногда бывают такие ситуации, так максимум через 2 месяца звонят и говорят, что не сходятся обязательства с покупателем. Отправляю УР . Пока за это не штрафовали.
Киньте по электронке УР за декабрь 2010. Сумма НДС не меняется, я думаю штрафов не будет.

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Бюгюльмэ »

ФОП включил, у него есть правильно распечатанная НН, а поставщик показал эту НН в реестре как выданную неплательщику.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

це помилка наша: ПН з вірними реквізитами, він платник, відніс на ПК правильно. А у нас в реєстрі і дод 5 - він фігурує як неплатник. Єдини що можна уточнити - дод 5 - поставити його як платник. а реєстр ж не коригуємо.я розумію, що у нього робили камералку і він поставив ПК, а у нас по ньому ПЗ немає. Тому це і вилізло. Розгрібаю косяки, дівчатка, ще й це. От попутно питання: не вівся рахунок 643 податкові зобов"язання. Бу проплачений аванс у грудні, виписана ПН покупцію, а товар відвантажено в січні. У мене залищків по 643 немає, в програмі облік ведеться з 01.01.2012 і програма розуміє цю видаткову накладну як першу подію і тепер у мене по 643 висить хвіст як не підтверджене зобов"язання. Не знаю як виправати. Поставити продажу без ПДВ?

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення cometa »

Бюгюльмэ писав:ФОП включил, у него есть правильно распечатанная НН, а поставщик показал эту НН в реестре как выданную неплательщику.
Я почему удивилась. Если включил. Это декабрь 2010г. И до сих пор никто-ничего.
У меня такое иногда бывает. Менеджер выпишет НН неплательщику , я сдам декларацию. Потом оказывается, что НН поменяли, а а мне замену никто не отдал. Так буквально через месяц-два звонит налоговая и просит уточнить. Я у же несколько раз такие уточненки сдавала. Пока не штрафовали. А тут с декабря 2010г тишина.

Пока готовит документы на встречку, пусть сдаст УР. Налоговые обязательства она не занизила.

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення cometa »

оляля писав:це помилка наша: ПН з вірними реквізитами, він платник, відніс на ПК правильно. А у нас в реєстрі і дод 5 - він фігурує як неплатник. Єдини що можна уточнити - дод 5 - поставити його як платник. а реєстр ж не коригуємо.я розумію, що у нього робили камералку і він поставив ПК, а у нас по ньому ПЗ немає. Тому це і вилізло. Розгрібаю косяки, дівчатка, ще й це. От попутно питання: не вівся рахунок 643 податкові зобов"язання. Бу проплачений аванс у грудні, виписана ПН покупцію, а товар відвантажено в січні. У мене залищків по 643 немає, в програмі облік ведеться з 01.01.2012 і програма розуміє цю видаткову накладну як першу подію і тепер у мене по 643 висить хвіст як не підтверджене зобов"язання. Не знаю як виправати. Поставити продажу без ПДВ?
А по предоплате какой счет был по Дт при начислении НДС?

Відповісти

Повернутись до “Перевірки, штрафи”