Вопрос. На этом сайте в РЕСУРСАХ ( финансовый отчет субъекта малого предпринимательства) в балансе нет строки 231. Смотрю МЕДок там такая строчка есть. так какой отчет правильный.
Скажіть будь ласка у якому рядочку Форми № 2 Звіт про фінансові результати потрібно поставити дохід від продажу основного засобу? В 1 С проходить через 746 рахунок . 746 рах у Формі 2 попадає у інші доходи код рядка 130, а якшо почитати правила заповнення фінзвітності то дохід від продажу основних засобів потрібно ставити у рядочок 060 Інші операційні доходи. Хто поділиться своєю думкою?
П(с)БУ 3 п.28. "Прочие доходы" показывается доход от .... необоротных активов и имущественных комплексов... др.доходы обычной деятельности, но не связанные с операционной. код 130 - правильно Вам 1С выдает. А что за правила Вы прочли...вроде это осталось неизменным .. или я что-то пропустила?
Масики, пупсики, зайчики и просто ув. бухгалтера.... давайте будем уважать друг друга и НАШЕ с вами драгоценное время.... ФОРМУЛИРУЙТЕ правильно и по МАХ информативно свои вопросы! Четко сформулированный вопрос - залог правильного и скорого ответа!
Просто бухгалтер писав:П(с)БУ 3 п.28. "Прочие доходы" показывается доход от .... необоротных активов и имущественных комплексов... др.доходы обычной деятельности, но не связанные с операционной. код 130 - правильно Вам 1С выдает. А что за правила Вы прочли...вроде это осталось неизменным .. или я что-то пропустила?
Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 3
"Звіт про фінансові результати"
21. У статті "Інші операційні доходи" відображаються суми інших доходів від операційної діяльності підприємства, крім доходу (виручки) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг): доход від операційної оренди активів; доход від операційних курсових різниць; відшкодування раніше списаних активів; доход від реалізації оборотних активів (крім фінансових інвестицій), необоротних активів, утримуваних для продажу, та групи вибуття тощо. До цієї статті також уключаються дохід від первісного визнання біологічних активів і сільськогосподарської продукції та дохід від зміни вартості біологічних активів з виділенням у вписуваному рядку 061 доходу від первісного визнання біологічних активів і сільськогосподарської продукції, одержаних унаслідок сільськогосподарської діяльності.
28. У статті "Інші доходи" показується доход від реалізації фінансових інвестицій; доход від неопераційних курсових різниць та інші доходи, які виникають у процесі звичайної діяльності, але не пов'язані з операційною діяльністю підприємства.
IrinkaSvetl писав:Масики, пупсики, зайчики и просто ув. бухгалтера.... давайте будем уважать друг друга и НАШЕ с вами драгоценное время.... ФОРМУЛИРУЙТЕ правильно и по МАХ информативно свои вопросы! Четко сформулированный вопрос - залог правильного и скорого ответа!
Люди добрі допоможіть , бо зараз здурію. Не можу зробити примітки до річної фінансової звітності. Я у цьому році основні поперекидала з 106 на 104 і навпаки і не знаю де це відобразити у розділі II Основні засоби Приміток до річної фінансової звітності , щоб вийти на сальдо по групах.
Добрый вечер!!! Подскажите пожалуйста : 1) ЮЛ пол года были на общей системе , с 01.07.2011 на едином налоге с НДС , формирую фин. результат в строке 140 вытягивает только налог на прибыль когда были на общей , а разве не надо сюда включать когда на едином были?
2) Строки 080 и 090 не могу тоже разобраться с момента когда стали единщиками..., с каких счетов они формируются?