налог на недвижимое имущество
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4011 разів
- Подякували: 3242 рази
А Вы плательщик?@аленка@ писав:Скажите кто-нибудь сдает? Как рассчитать- 1% от мин з/пл на год или за месяц? Чем грозит неподача этой декларации?
- Ин
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 5117 разів
- Подякували: 17317 разів
Штраф як і за неподачу іншого звіту.@аленка@ писав:Скажите кто-нибудь сдает? Как рассчитать- 1% от мин з/пл на год или за месяц? Чем грозит неподача этой декларации?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4011 разів
- Подякували: 3242 рази
Но в том случае если Вы не физлицо и являетесь плательщиком.Ин писав:Штраф як і за неподачу іншого звіту.@аленка@ писав:Скажите кто-нибудь сдает? Как рассчитать- 1% от мин з/пл на год или за месяц? Чем грозит неподача этой декларации?
-
- Мастер
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 3 рази
я юр лицо на общих основаниях, у нас в собственности жилой домЕленаС. писав:А Вы плательщик?@аленка@ писав:Скажите кто-нибудь сдает? Как рассчитать- 1% от мин з/пл на год или за месяц? Чем грозит неподача этой декларации?
- Ин
- Акула НКУ
1% від мін з-ти за 1 кв.м.(але потрібно взнавати в міськраді чи селищній раді, в них повинно бути рішення про встановлення ставки податку) -це 11,47 грн. х житлову площу= податок за рік, але мінфін намагається протягнути зміни, щоб брати загальну площу квартир.@аленка@ писав:я юр лицо на общих основаниях, у нас в собственности жилой домЕленаС. писав:А Вы плательщик?@аленка@ писав:Скажите кто-нибудь сдает? Как рассчитать- 1% от мин з/пл на год или за месяц? Чем грозит неподача этой декларации?
-
- Знаток
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
Сьогодні подала (якщо так можна сказать) декларацію з податку на нерухоме майно. Електронної форми - немає, у паперовій не приймають, бо показники немає куди вносити.#g_crazy# "А сами-то мы не местные" - до вас не накатаєшся...(50км в одну сторону).#:(
Інспектор порадила подати через приймальну і лист на ім'я начальника ДПІ, що і було зроблено.
Емоцій і адреналіну - купа: зареєструвалася за неосновним місцем обліку (подача 1-ОПП і 20-ОПП, документів на керівництво, копію про право власності на нерухоме майно, картонну папку "Справа"), а потім почалися "веселі перегони" по кабінетах: податок новий, ми ще не знаємо, що і як тощо.
Інспектор порадила подати через приймальну і лист на ім'я начальника ДПІ, що і було зроблено.
Емоцій і адреналіну - купа: зареєструвалася за неосновним місцем обліку (подача 1-ОПП і 20-ОПП, документів на керівництво, копію про право власності на нерухоме майно, картонну папку "Справа"), а потім почалися "веселі перегони" по кабінетах: податок новий, ми ще не знаємо, що і як тощо.
- Ин
- Акула НКУ
В 20-ОПП: тип об'єкта оподаткування (житлові квартири), який код ставили? Бо в мене прийняли декларацію на папері пока без 20-ОПП, але думаю, що ще позвонять по цьому додатку.LittleFish писав:Сьогодні подала (якщо так можна сказать) декларацію з податку на нерухоме майно. Електронної форми - немає, у паперовій не приймають, бо показники немає куди вносити.#g_crazy# "А сами-то мы не местные" - до вас не накатаєшся...(50км в одну сторону).#:(
-
- Знаток
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
У мене житловий будинок (двоповерховий будиночок), то я знайшла 293 котедж. Сказали - добре (а вірніше, ну, ставте) і потрібно було додати документ, що засвідчує на нього право власності. Але він у мене не вЧеркасах, а в Золотоніському районі.
кто знает надо сдавать декларацию на недвижимость юр. лицу на едином налоге, если на балансе есть жилой дом, но квартиры там приватизированы жильцами?